DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 30. csütörtök

Egyéb hírek

BMW kupában tör most az élre Krisz

Kedvenc állatvédő szervezeteinek logóival díszíti versenyautóját a 11 éves szimulátorversenyző.

részletek

Ezek az okosórák a legjobb termékek között

Az intelligens kütyük térhódításával megérkeztek az okosórák is, amelyek számtalan helyzetben, rendkívül változatos funkciókkal állnak rendelkezésünkre, hogy extrábbá tegyék az óraviselést. Az egyik legkiemelkedőbb márkával foglalkozunk alábbi írásunkban.

részletek

5 dolog, ami nem maradhat ki F1-rajongóknál

Szinte hihetetlen, de 2024-ben immár a 75. szezonját kezdte meg a száguldó cirkusz, azaz a Formula-1. Nem túlzás azt állítani, hogy a sportág még sosem volt népszerűbb, mint manapság, az emberek pedig igazi F1-lázban égnek.

részletek

Az autó helyes karbantartása

Számtalan olyan helyzet adódhat a jármű fenntartása, használata során, amikor az egyik kisebb-nagyobb elem megadja magát, elhasználódik, vagy megsérül. Ilyenkor nem lehet mást tenni, mint...

részletek

Ezt gondold át, ha fülhallgatót vennél

Ha szétnézel az interneten, megannyi fül- és fejhallgató közül választhatsz. Miként lehet ezek közül eldönteni, hogy melyik a legjobb választás a számodra?

részletek

Egy férfi karóra is lehet sportos és dizájnos

Valószínűleg mindannyian rendelkezünk olyan karórával, amelytől nem szívesen válunk meg még annak ellenére sem, hogy manapság a szimpla időmérésnek az okos eszközeink is eleget tesznek.

részletek

Amerikai izomautók alkatrészeit árverezik el

A felajánlóval, Ferencz Zsolt autótörténésszel és autóival május 18-án Felnémeten is találkozhat bárki.

részletek

Észszerű és fenntartható mobilitás

Manapság egyre nagyobb gondot okoz, főleg a nagyvárosokban, a közlekedés kérdése. A tömegközlekedési hálózat fejlesztése jó választ kínál a felmerülő problémákra, ugyanakkor az autós közlekedést is fontos élhetővé, fenntarthatóvá és gazdaságossá tenni.

részletek

A kávévíz titka

Ez már megint valami úri huncutság, gondolhatják a kávékészítésben járatlanabbak, pedig – ahogy akár a sör vagy éppen a whiskey esetében – a kávé egyik legfőbb összetevője bizony a víz.

részletek

Ezért jó döntés egy kiváló akkumulátor

Ha új akkumulátorra van szükségünk, ma már rengeteg márka és típus közül válogathatunk, így a választás nem egyszerű feladat. Ha pedig kiváló ár-érték arányt képviselő eszközt keresünk, még nehezebb a dolgunk.

részletek

Így segít a tiszta víz a sportteljesítményben

A tiszta ivóvíz az emberi élet alapfeltétele. Sejtjeinknek szüksége van a vízre, a felhasznált folyadékot pedig napról napra pótolnunk kell. Ha pedig aktív életmódot folytatunk, ez hatványozottan igaz.

részletek

Drága mulatság lehet sport közben telefonálni

Manapság nem lehet eléggé hangsúlyozni a sport fontosságát. Számodra mit jelent ez a tevékenység? Kikapcsolódást, közösségi élményt, esetleg düh- és stresszlevezetést? Az utóbbi biztosan nem teljesül, ha veled is megesik a cikkben említett eset.

részletek