DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 18. kedd
Egyéb

Kövesd figyelemmel az EB-t okostelefonon keresztül

Az idei Labdarúgó-Európa-bajnokságot Németországban rendezik meg, bizonyára már neked is megvan a favoritod. Ha szereted a focit, mindenképp érdemes figyelemmel követni a mérkőzéseket, és ha nyer a csapatod, megosztani az örömöt a barátaiddal.

Erre a célra is ideális lehet a CoolMobile.hu oldalán is beszerezhető Samsung Galaxy S23 FE 5G okostelefon, amely nagyon népszerű felső-középkategóriás termék. Ez egy olyan modell, amelyen keresztül értesülhetsz a végeredményekről, megnézheted az összefoglalókat, vagy ha netán te magad is kint vagy a meccseken, megörökítheted a legjobb pillanatokat.

 

Szeretjük a focit

Talán nincs is olyan sportrajongó, aki ne követné figyelemmel az EB történéseit. Persze mindannyian dolgozunk is a hétköznapokon, így sokszor csak az összefoglalók megnézésére jut majd idő.

Ha azonban van egy jó mobilunk, amely kellőképp széles képernyővel rendelkezik, akár azon keresztül is nyomon követhetjük, ki kivel játszik, ki rúgott éppen gólt vagy kit állítottak ki. A Samsung Galaxy S23 FE 5G ideális készülék e szempontból, hiszen 158 x 76.5 x 8.2 mm-es, a képátlója pedig 6.4 hüvelyk. A kijelzőjéről érdemes több szót is ejteni!

coolmobile.hu - 2024 június (további 10 cikk) - LinkMarketing - 3



Dynamic AMOLED 2X technológiájú, 1080 x 2340 pixeles képfelbontással rendelkezik, a képfrissítés pedig 120 Hz! Így a megjelenített tartalom nagyon jó minőségben látható rajta. Persze ehhez hozzájárul az is, hogy 1450 nites a maximum fényerő, az eszköz tehát a vakító napfényben is jól használható, mindent látni fogunk a képernyőn.

Azon sem kell aggódnunk, hogy túl hamar lemerül majd a mobil, mivel 4500 mAh-s akkumulátort kapott, amit 25 watton vezetékesen és 15 watton vezeték nélkül is feltölthetünk. Sőt! A fordított töltés is lehetséges vele.

 

Kint vagy a meccsen? Mutasd!

Nincs is annál nagyobb élmény, mint részt venni az Euro 2024-en. Ha te is olyan szerencsés vagy, hogy van jegyed valamelyik meccsre, akkor mindenképp arra buzdítunk, hogy mindent fotózz, amit csak tudsz!

Egy Samsung Galaxy S23 FE 5G-vel a zsebedben biztos, hogy remek képek készülnek majd. Ennek az eszköznek a kamerarendszere ugyanis egészen kiváló. Lássuk, hogyan épül fel!

A hátlapi főkamera 50 MP-es, széles látószögű. Mellette van egy 8 MP-es telefotó egység, amelynek háromszoros a zoomja, valamint egy ultraszéles 12 MP-es kamera áll itt harmadikként. Ezekkel az egységekkel még a 8K videózás is lehetséges! Ha netán szelfit lőnél kint a meccsen, a 10 MP-es széles látószögű kamerával könnyedén megteheted.

Az elkészült képeket akár azonnal továbbíthatod is, hiszen a telefon 5G-kompatibilis, így a legmagasabb minőséget garantálja: de Wi-Fi-n és Bluetooth-on keresztül is információt továbbíthatsz bárkinek.

 

Hogyan teheted exkluzívabbá a Samsung Galaxy S23 FE 5G mobiltelefonodat?

A készülék nagyon jó tulajdonságokkal rendelkezik, éppen ezért érdemes is vigyázni rá, tokkal és védőfóliával is felszerelni. Választhatsz még hozzá a CoolMobile.hu oldalán vezeték nélküli fülhallgatót vagy hangszórót is, amelyek segítségével maximálisan élvezni tudod a gólokkal teli meccseket.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: