DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 18. kedd
Egyéb

Egy társasjáték, ami nem csupán az intimitásról szól

A felnőtteknek szóló társasjátékok kapcsán mindenkinek elsőre az intimitás ugrik be, de ez a játék annál többről szól.

Természetesen gyerekeknek nem ajánlott, de a kor előrehaladtával sokkal kevésbé leszünk érzékenyek a tabu témákra, így bátran színesíthetjük vele a szabadidős palettánkat. 

 

Hogyan változnak meg igényeink, a kor előrehaladtával? 

A felnőtté válás után a gondolkodásunk is megváltozik. Szeretjük az újdonságok izgalmát, és sokkal jobban érdekelnek bennünket az összetettebb és különlegesebb játékok, szórakozási lehetőségek, különböző sportolási lehetőségek. 

A Bohéma Games hátsó gondolatok társasjáték pont megfelelő lesz, ha éppen ebben az életciklusban vagyunk. Minél többet tudunk meg a világról, annál nyitottabbak vagyunk és érdeklődve fogadjuk az újdonságokat. Ez, az asszociációra épülő játék tökéletes módja annak, hogy még jobban megnyíljunk, és még több ismeretre tegyünk szert. 

felnotttarsasok.hu - 2024 május - LinkMarketing - 3Mi az asszociáció?

Nagyon sok felnőtteknek szóló társasjáték ezen alapul, hiszen érettebb korban sokkal fogékonyabbak vagyunk erre. Az asszociáció képzettársítást jelent, és a különféle kombinációs lehetőségek mindenkit izgalommal töltenek el. 

Asszociálás során különféle szavakat, gondolatokat, ingereket és képezeteket tudunk összekapcsolni. Talán emiatt is olyan népszerű ez a felnőttek számára tervezett társasjáték, amely pontosan az asszociáción alapszik. A játék során nagyon gyorsan ki fog derülni, hogy a különféle szókapcsolatok kinek milyen gondolatot juttatnak eszébe. 

 

Technikai információk a játékhoz

Ezt a játékot minimum 2, és maximum 6 személy játszhatja. A táblán minden játékos a saját bábujával közlekedik a dobókocka segítségével. Minden egyes mezőhöz tartozik egy feladat, amelyet meg kell oldania a mezőre lépőnek. A kérdéseket 3 kártyacsomagból lehet kihúzni: “Kétértelmű”, “Történet”, vagy “Bűnös”. 

A kártyákon különféle meghatározásokat találunk, amelyek alapján ki kell találni az adott “történetet” stb. Aki teljesítette a kihívást, húzhat egy betűt. A játék győztese az lesz, aki egy értelmes szót tud kirakni a játék során húzott betűkből. A szó lehet semleges, buja vagy érzéki is, de az biztos, hogy nagyon sok humorban lesz részünk a játék során. 

 

Miért érdemes ezt a játékot kettesben is játszani?

Egyre több párkapcsolat hever romokban, és ennek az egyik legnagyobb oka az, hogy a munkahelyi stressz rányomja a bélyegét sokak magánéletére. A másik probléma, hogy a randizási szokások az elmúlt években sem sokat változtak, így lassan teljesen közhelyessé válnak. Egy éttermi vacsora, egy mozi, vagy séta az egyik népszerű plázában. Ezekben talán teljesen ki is merülnek a randi helyszínek. A felnőtt társasjáték a már hosszabb ideje párkapcsolatban élőknek, és a friss pároknak is ajánlott, hiszen segítségével sokkal jobban meg lehet ismerni a másikat, és annak vágyait, álmait. 

Távolodjunk el a kliséktől, és vessük bele magunkat a hátsó gondolatok társasjátékba, hiszen ez biztosan segíteni fog abban, hogy több szórakoztató és meghitt pillanatot éljünk meg párunkkal.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: