DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 22. szombat

Egyéb hírek

Ha négylábú társunk is velünk utazik

A kisállattartás világszerte igen elterjedt, hazánkban is rengeteg háztartásban található kutya, macska, egyéb kiskedvenc.

részletek

Tájképeidet készíttesd el vászonképként!

Nincs is annál különlegesebb pillanat, mint amikor a természet varázslatos szépsége rögzül egy fotón. A tájképfotók éppen ezt a különleges, időtlen szépséget örökítik meg, amikor a természet pompája életre kel.

részletek

Ha a csomagok nem férnek el az autóban…

Kellemetlen, amikor épp a várva várt autós kirándulásra készültünk, elkezdett körvonalazódni bennünk a gondolat, hogy a holmijaink bizony csak szűkösen fognak elférni a kocsiban.

részletek

Minden idők legbrutálisabb homokfutója

Az Egyesült Államokban bemutatkozott az új Can-Am Maverick R, amely páratlan erővel, professzionális felfüggesztéssel és dupla kuplungos kézi váltóval büszkélkedik.

részletek

A tökéletes vastagságú szálerősítésű beton

A házilagos betonozások esetében komoly kockázatot jelent a megfelelő betonvastagság kiszámítása, kivitelezése, ugyanis sok esetben a munkára alkalmazott szaki tapasztalatai alapján készül a szerkezet, nem pedig a tényleges igényeknek megfelelően.

részletek

Mi az az AWG kábeljelölés?

Hétköznapi emberként nem biztos, hogy tisztában vagyunk az elektronikában használatos jelölésekkel, így azt is homály fedheti, mit takar az AWG kábejelölés és társai. Egy kis gyorstalpaló következik.

részletek

Fantasztikus ajándékötlet: LED lámpa

Az ajándékozás mindig is egy fontos és örömteli gesztus volt az emberi kapcsolatokban. A kreativitás és az egyedi ötletek pedig az ajándékok kiválasztásának lényeges részét képezik.

részletek

Kiss Norbi felfedeznné a Dunát

Megvan a jövő nyári terv a kamionversenyző számára: jetskivel akar végigmenni a Dunán Budapesttől Ulmig a legszebb kikötőkben megpihenve.

részletek

Milyen hatása van a jóni masszázsnak?

Sokan teljesen máshogy képzelnek el egy masszázst, mint ahogy az valójában zajlik.

részletek

Luxusélmény: Minaro Hotel Tokaj MGallery*****

Maják által inspirált design, impresszív wellness-részleg, dél-amerikai stílus: mindez egy hotelben található meg a tokaji borvidéken. Irány a Minaro Hotel Tokaj MGallery!

részletek

Milyen idomok illenek a csepegtető szalaghoz?

Azt mondják, ha professzionális támogatást szeretnénk nyújtani kedvenc növényeink számára, akkor a csepegtető öntözést választjuk és ebben van némi ráció.

részletek

A fix keretes szúnyogháló védelmet nyújt

Szúnyoghálót azért vásárolunk, hogy megvédjük otthonunkat a rovaroktól, de nem mindegy, hogy milyen típust választunk. Mielőtt szakembert hívunk, érdemes eldönteni, hogy melyik a fontosabb: a mobilitás vagy a hatékonyság?

részletek