DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 30. kedd
Egyéb

Az elegancia kötelez

Van egy márka, amely ma már karórákat is kínál, de amelyről először mindenkinek a jól szabott, férfiasan elegáns öltönyök jutnak az eszébe.

Ez nem meglepő, hisz a világhírű német márka sokáig kizárólag csak öltönyök készítésével foglalkozott. Ezt az iparágat is csúcsra járatta, majd egy vargabetűvel elkanyarodott a parfümipar felé, ahol szintén zajos siker aratott.

Szerencsére még ezzel sem elégedett meg, és sokunk örömére a Hugo Boss az 1990-es években elkezdett órákat gyártani.

 

A híres német precizitás

A pontosság az alapja mindennek. Fokozottan érvényes ez az óraiparra. Megbízható óraszerkezet, minőségi alapanyagok használata és persze a legfőbb összetevő: a sokat emlegetett német precizitás hozta meg a sikert a márka termékeinek, amelyek a Schneider Óra-Ékszer Hugo Boss kínálatában is megtalálhatók.

https-www.schneiderora.hu - 2023 szeptember - Cikk3



A következetes precizitás nem áll távol a soproni Schneider Óra-Ékszertől sem, hiszen az ő sikerük alapját is ez adja. A több mint fél évszázada fennálló, évtizedekig kizárólag órajavító műhelyként működő vállalkozás a sikeres üzleti modelljével és a vevők elvárásaira érzékenyen reagáló szemléletének köszönhetően mára már több, mint 40 világmárkát forgalmaz. Természetesen Hugo Boss karórákat és ékszereket is szerepeltet a kínálatában, hiszen ezek nem hiányozhatnak a sikeres, magabiztos férfi kelléktárából.

 

Hugo Boss karóra egyenlő sikeres férfi?

Azt nem lehet százszázalékosan kijelenteni, hogy egy férfi az órájától lesz sikeres. De mindenképpen árulkodik róla. Elárulja, hogy mi a fontos neki, és megbecsüli-e a profizmust. Követi, vagy diktálja a divatot.

A letisztult megjelenésű, nemesacél óratokkal, kvarcszerkezettel ellátott modellek mindegyike egy valódi kis precíziós szerkezet.

Az órák között megtalálhatók kronográf és analóg kijelzőjű darabok, emellett olyan különlegességek, melyek úgynevezett navigációs lünettával vannak ellátva. Ennek segítségével matematikai műveleteket, sőt még üzemanyag-fogyasztást is képesek a szerkezetek számolni.

Akármilyen furcsa is, a márka férfi kínálatában karkötőket is találunk. Ha valaki azt gondolta eddig, hogy a karkötő nem férfias, az vessen egy pillantást a Hugo Boss férfi karkötőire, és rögtön megváltozik a véleménye.

 

Ne feledkezzünk meg a hölgyekről sem!

Természetesen a Hugo Boss nem felejtette el a hölgyeket sem. Igaz, hogy nem a női vonal adja a márka fő irányvonalát, de hasonlóan letisztult, elegáns ízlésvilágú, és mindemellett kíméletlenül pontos szerkezeteket álmodott meg számukra is. Ez azt is jelenti, hogy egy német csodával rendelkező hölgy már nem hivatkozhat az órájára, ha a késését akarja kimagyarázni.

Nincs más megoldás, ha valaki ki akar bújni a felelősség alól és szabadulni szeretne az elismerő tekintetek elől, semmiképp se hordjon Hugo Bosst. Hiszen a név kötelez. És egy főnöknek mindig főnökként kell viselkednie.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: