DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 29. hétfő
Egyéb

Hogyan válaszd ki a hozzád illő műszempillát? Íme, néhány hasznos tipp

A modern technológiáknak hála ma már nem kell beletörődnöd abba, ha ritkás, rövid szempillákkal ajándékozott meg a természet, hiszen ezen nagyon könnyen lehet változtatni. Csak felkeresel egy profi pilla stylistot, és ő olyan gyönyörű szetteket varázsol neked, amelyekről mindig is álmodtál.

De abszolút laikusként vajon honnan tudhatod, melyik műszempilla illik hozzád, hiszen annyiféle különböző típus van… ne aggódj, a szakember segíteni fog a választásban, de ha szeretnél előtte egy kicsit te is utánajárni a dolgoknak, akkor olvass tovább! 

X35 a természetes szépség kedvelőinek

Az Xtreme Lashes pillák közül az X35 rendelkezik a leglaposabb ívvel, ennélfogva visszafogott, természetes hatást kelt. A végeredmény egy nagyon enyhén ívelt pillasor lesz, ami tökéletes arra, ha most először készítetnél szempilla-hosszabbítást és nem vagy benne biztos, hogy tényleg jól állna neked. 

Ez illik hozzád, ha: a természetes szépség híve vagy, aki szerint nem a ruha és a smink teszi az embert, hanem a kisugárzás. Te nem jössz zavarba attól, ha smink nélkül kell kimenned az utcára, de ha ki is fested magad, maximum egy kis alapozót és szempillaspirált használsz. Nem akarsz feltűnő változást, csak egy picit dúsítanád és hosszabbítanád a pilláidat.



X40 az igazán csajos stílusúaknak

Ha nálad a szempillaspirál a sminkkészlet alapdarabja, de eddig még nem találtad meg azt a terméket, ami kellőképp kihangsúlyozná a pilláidat, akkor ez a tökéletes választás számodra! Az X40 egy leheletnyivel jobban dúsítja és hosszabbítja a pilláidat, mint ahogy azt egy prémium spirál tenné. A változás jól észrevehető, de nem lesz természetellenes a végeredmény. 

Ez illik hozzád ha: imádsz csajosan öltözködni, mindened a divat, és előszeretettel hangsúlyozod a nőiességedet. A feltűnőbb sminktől sem riadsz vissza, és imádsz a tekinteteddel csábítani.

X50 a valódi díváknak

Az X50 pillákkal biztosan nem maradsz észrevétlen! Drámai hatás, minden eddiginél dúsabb és hosszabb legyezők; a feltűnés garantált! 

Ez illik hozzád ha: igazi “végzet asszonya” típus vagy, aki nem kislány, hanem ízig-vérig nő. Te nem követed, hanem diktálod a divatot, ha valahova belépsz, minden szem azonnal rád szegeződik. A tűsarkű cipő és a tűzvörös rúzs alapkelléknek számítanak nálad.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: