Steward
Balogh Boglárka
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 24. hétfő

versenybíróság

Ezért húzták ilyen sokáig a döntést Verstappenékről

A leintés után három órával vált csak hivatalossá, hogy Max Verstappen megtarthatja az Osztrák Nagydíjon aratott győzelmét. De miért kellett ilyen hosszan várni erre a versenybírói döntésre?

részletek

A Ferrari megóvhatja Vettel büntetését

A pályán ugyan Sebastian Vettelt intették le elsőként Kanadában, ám egy vitatható versenybírói döntés miatt Lewis Hamiltont hozták ki győztesnek. A Ferrari nem nyugszik bele, fellebbezni akar.

részletek

Marko: Verstappent nem szereti a versenybíróság

A Red Bull főtanácsadója szerint holland pilótájával szemben sokkal keményebben lép fel minden versenybíró, mint mással szemben, Hamiltont pedig laudás sisakja miatt nem büntették meg.

részletek

Vettel odaszúrt a versenybíróságnak

Sebastian Vettelt a szombati napon nyakfájás hátráltatta a szabadedzésen és az időmérőn is. Ennek okát frappáns válaszban nevezte meg a négyszeres bajnok, ezzel viccesen odaszúrva az FIA-nak.

részletek

Raikkönen: Vettel büntetése jogos volt

Remek viszonyban van egymással a Ferrari pilótapárosa, de ami nyilvánvaló, az nyilvánvaló. Kimi Raikkönen szerint jól döntöttek a versenybírók Vettel büntetésénél.

részletek

Raikkönen szerint sosem lesz következetesség

A Ferrari finn pilótája úgy véli, csak álom marad, hogy a versenybíróság mindig tökéletesen következetes döntéseket hoz, akkor is, ha mindig ugyanazok a bírók működnének közre.

részletek

Bizonyos csapatokkal kivételeznek a bírák?

Némi zúgolódás van a Formula-1-ben, többen is úgy érzik, hogy a bírák nem egyenlő mércével mérnek a büntetéseknél. Bizonyos csapatok mindent megúsznak, vannak, akikre viszont utaznak. Valóban így lenne?

részletek

Ki a legszigorúbb versenybíró?

Az FIA 2014 óta a versenybíróságban minden futamon egy volt versenyzőt is alkalmaz, akik az esetleges büntetéseknél segítenek. Melyikük a legkeményebb és ki a leglágyabb szívű?

részletek

Sainz élesen beszólt a versenybíróságnak

Az utóbbi időszakban nem szoktunk hozzá, hogy valaki nyíltan (rossz) véleményt mondjon a Formula-1-es versenybírókról, de Sainz most felettébb odatette magát, csak nehogy ráfázzon. Videón a büntetése oka.

részletek

Hülkenberg kimagyarázta Hamilton feltartását

Lewis Hamilton szuperlágyas körében éppen Nico Hülkenberg mögé érkezett, aki a brit szerint csúnyán feltartotta őt és veszélyesnek bélyegezte a németet. Azóta már az ítélet is megszületett.

részletek