DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 21. péntek

munka

Mérnöki, műszaki munkalehetőségek Győrben és környékén

A mérnökök a tervezés mesterei, legyen szó akár épületekről vagy gépekről. A kivitelezésben ők már nem vesznek részt, azt már egy másik csapat végzi.

részletek

A gyárak mindig munkalehetőséget jelentenek!

A legtöbb esetben minden település számára örömteli, ha egy gyár települ oda vagy akár csak a szomszédságába is. Persze fontos, hogy ne legyen környezetszennyező, hiszen akkor az ott élők életét keserítené meg. Ám ha betart minden szabályt és a lehető legkörnyezetkímélőbb módon próbál meg eljárni, akkor bizony nagyon sok pozitívumot hozhat az adott település és környéke életébe.

részletek

A mélység veszélyeket rejt

Az élet hatalmas ajándék, és megóvása mindannyiunk felelőssége. Nagyon gyakran azonban azt érezhetjük mind a munkaadói, mind pedig a munkavállalói oldalon, hogy a munkavédelmi előírásokat és az alkalmazandó munkavédelmi felszereléseket csak azért találták ki, hogy megnehezítsék a mindennapjainkat.

részletek

Milyen egy jó munkaasztal?

Ahhoz, hogy jó munkát végezzünk, egy megfelelő helyre is szükségünk van hozzá, ebben tud segíteni egy munkaasztal. Egy jó munkaasztal tartós, strapabíró, ha pedig kültéren is használni szeretnénk, akkor nem árt, ha az elemeknek is ellenáll.

részletek

„Kőkemény munka kellett a szétesett McLarent így összerakni”

Mika Hakkinen 1998-ban és 1999-ben is világbajnoki címet szerzett a wokingiakkal, de közelről látta, micsoda szenvedést élt át az istálló néhány évvel ezelőtt, a mezőny végéről pedig újra feljöttek.

részletek

Villeneuve: Miért kellene Vettelnek visszavonulnia?

Az 1997-es világbajnok egyáltalán nem érti, miért tanácsolja mindenki Sebastian Vettelnek, hogy hagyja el a Formula-1-et. Attól, hogy nem nyer, nem jelenti azt, hogy mennie kellene.

részletek

Mercedes: Schumachernek is köszönhetjük a sikereket

A zsinórban hét vb-címet szerző Ezüst Nyilaknál továbbra is úgy vélik, hogy jelenlegi sikereiket részben Michael Schumachernek köszönhetik, ezért is sajnálják, hogy a német nem tudott nyerni velük.

részletek

Miben tudnak segíteni cégednek a HR-szolgáltatók?

Minden vállalat működésében központi kérdés a munkaerő hatékony managelése, amely azonban cégen belül nem mindig megoldott. Az átmeneti vagy rendszeresen felmerülő problémák kezelésében szerencsére már segítségünkre vannak a HR feladatok ellátására specializálódott cégek, amelyek szolgáltatások széles körével igyekeznek kiszolgálni megbízóik igényeit. Lássuk ezeket!

részletek