Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 26. szerda

felvásárlás

Az oroszok nem tárgyaltak a Williamsszel

A napokban kelt szárnyra az a hír, hogy a Dmitrij Mazepin által vezetett orosz nagyvállalat felvásárolná a Williams istállót és erről már tárgyalásokat is folytattak, ám az Uralkali tagadja ezt.

részletek

Mazepin felvásárolhatja a Williamst

Az utóbbi évtizedek nem a kiscsapatokról szólnak a Formula-1-ben. Tavaly a Force Indiát felvásároló Lawrence Stroll szerzett ülést versenyző fiának, most Mazepin biztosíthatja a jövőjét ugyanígy.

részletek

Érdekességek a búcsúzó Sauberről

Eltűnik a Sauber név a Formula-1-ből, 1993 óta pedig az egyik legszerethetőbb istálló volt a Formula-1-ben. Szerencsére nem szűnik meg a csapat, csak átalakul Alfa Romeo Racinggé.

részletek

Felvásárolták Lauda harmadik légitársaságát is

Niki Lauda szenvedélye az autóversenyzésen kívül mindig is a repülés volt. Többször is kísérletezett saját légitársasággal, ám a Laudamotiont nemrég 100%-ban felvásárolta a Ryanair.

részletek

Ocon kapaszkodik az utolsó szalmaszálba

A Force Indiától menni kényszerülő Esteban Ocon megpróbálja a Williams ülését megszerezni jövőre, de biztos abban, ha nem sikerül, akkor is visszatér 2020-ban a száguldó cirkuszba.

részletek

Hivatalos ajánlatot tettek a Force Indiáért

A Force India felvásárlása már elég régóta napirenden van, sokan arra számítottak, hogy ez már 2018 kezdetére végbemegy. A korábban pletykált vevőjelölt lehet a befutó.

részletek
Olvastad már?