Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 7. péntek

deVries

A fél mezőnyt kizárták az FE esős futamán

Nyck de Vries jött ki győztesen a káoszból, a Mercedes pedig dupla dobogót ünnepelhetett - az elfogyó energia vette el Antonio Felix da Costa győzelmét, bizarr befutót láthattunk.

részletek

Hülkenberg a Mercedesnél? Úgy tűnik, igaz

Egyre inkább felmerül a kérdés, hogy miért van a Mercedesnek két tartalékpilótája, amikor kényszerű beugrásnál sem őket használták, ráadásul most Nico Hülkenberg is erősen képbe került.

részletek

Kell-e félni, hogy a Mercedes a Formula-E-ben is dominálni fog?

Az új FE-szezonban egyesek már egyetlen verseny után kongatják a vészharangot: a Mercedes egyik autója uralta a pénteki Diriyah ePrix-t, és vannak jelei, hogy a márka az F1-hez hasonlóan itt is a riválisok fölé nőhet.

részletek

De Vries és a Mercedes behúzta az FE-nyitányt

A pole-ból startoló Mercedes győzelmével, Nyck de Vries első diadalával ért véget a Formula-E hetedik szezonjának nyitófutama, a villanyfényes Diriyah ePrix. Egy nagy baleset és két safety car miatt a dobogós helyekért végig nyitott maradt a harc.

részletek

A Formula-E időmérőjén is hengerelt a Mercedes

Ez még nem a Formula-1-es szezonnyitó, de eddig úgy fest, a Formula-E-ben is magasabb fokozatra kapcsolt a Mercedes: Nyck de Vries dominánsan nyerte az első szaúd-arábiai időmérőt, de az első két sorban csak német gyártók vannak.

részletek

Nyck de Vries kis híján mindent feladott

A korábbi McLaren-junior szerint 2017 fordulópont volt karrierjében, ugyanis akkor már afelé haladt, hogy feladja álmát, amely szerint ismert autóversenyző lesz.

részletek

De Vries nem bánja, hogy lemaradt az F1-ről

Azzal, hogy Nyck de Vries idén megnyerte az F2-es bajnokságot, úgy érzi, bizonyított magának, és a Mercedes Formula-E csapatánál kapott esélynek is örül. Az viszont zavarta, hogy a riválisok hamarabb tudtak feljebb lépni.

részletek

Hivatalos: Megvan a Formula-2 idei bajnoka

Nyck de Vries győzött a pole-ból indulva, ezzel pedig behozhatatlan előnyre tett szert a bajnokságban - Charles Leclerc és George Russell nyomdokaiba lépett, mint F2-es bajnok.

részletek

Formula-E: Ők lesznek a Mercedes pilótái az első szezonban

A novemberben kezdődő hatodik évadban már hivatalos, gyári csapatot indít a Mercedes, amely szorosan együttműködik az F1-es istállóval. Két McLaren-nevelésű versenyzőt igazoltak le.

részletek

Törölték az F2-éllovas minden egyes időmérős körét Monzában

Miután Nyck de Vries autójában nem maradt elegendő vizsgálható üzemanyag a kvalifikáció befejeztével, ennek pedig mindig rendelkezésre kell állnia, a hollandot a rajtrács végére száműzik Monzában.

részletek

A sérült Correa csapattársa szerezte meg első pole-ját Monzában

A fekete belga hétvége mindkettő Formula-2-es futamát törölték, hat nappal társuk elvesztése után azonban újra versenyeznek a kategória fiataljai. Callum Ilott először az F2 első rajtkockájában.

részletek

F2: Latifi lecsapott de Vries hibájára, Schumacher 8., így pole-ban a sprintversenyen

Nyck de Vries a tegnapi nap folyamán egy kiváló körrel szerezte meg az első rajtkockát az esős időmérőn, így, immár száraz körülmények között, ő várhatta elsőként a piros lámpák kialvását. A rajtja aztán nem sikerült jól...

részletek
Olvastad már?