Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 18. szerda

deVries

Törölték az F2-éllovas minden egyes időmérős körét Monzában

Miután Nyck de Vries autójában nem maradt elegendő vizsgálható üzemanyag a kvalifikáció befejeztével, ennek pedig mindig rendelkezésre kell állnia, a hollandot a rajtrács végére száműzik Monzában.

részletek

A sérült Correa csapattársa szerezte meg első pole-ját Monzában

A fekete belga hétvége mindkettő Formula-2-es futamát törölték, hat nappal társuk elvesztése után azonban újra versenyeznek a kategória fiataljai. Callum Ilott először az F2 első rajtkockájában.

részletek

F2: Latifi lecsapott de Vries hibájára, Schumacher 8., így pole-ban a sprintversenyen

Nyck de Vries a tegnapi nap folyamán egy kiváló körrel szerezte meg az első rajtkockát az esős időmérőn, így, immár száraz körülmények között, ő várhatta elsőként a piros lámpák kialvását. A rajtja aztán nem sikerült jól...

részletek

Japán győzelem született az F2 főfutamán

Az F2 spielbergi főfutamán a kérdés leginkább az volt, kinek mennyire kopik a gumija, ami autóján van: ebből a túlélőversenyből Nobuharu Matsushita jött ki győztesen, megelőzve Luca Ghiottót és a pole-ból induló Nyck de Vriest.

részletek

Saját csapattársa tarolta le Mick Schumachert

Már az első körben piros zászlóval szakították meg a Formula-2 francia főversenyét: a káosz a két Prema ütközésével kezdődött. Nyck de Vries harmadik győzelmét szerezte a szezon során, már ő vezeti a pontversenyt.

részletek

De Vries a futam, Schumacher a káosz ura Monacóban

Mick Schumacher volt az F2-es főverseny egyik főszereplője: előbb ígéretes versennyel tűnt ki, aztán negatív hőssé vált, aki kiforgatta Calderont, forgalmi dugót és piros zászlót váltott ki.

részletek

F2: De Vries behúzta a vasárnapi futamot

A negyedik helyről rajtoló Nyck de Vries idei első futamgyőzelmét ünnepelhette a mai F2-es versenyen. A dobogóra Ghiotto és Ilott fért még fel, míg Schumacher időbüntetést kapott.

részletek

Alonso lehet a McLaren tartalékpilótája

Bár tavaly év végén elköszönt a száguldó cirkusztól, Fernando Alonso továbbra is szoros kapcsolatban áll a McLarennel. A wokingiakat szükség esetén ki is segítheti idén egy beugrással.

részletek

De Vries: Albon és Norris nem jobbak nálam

Nem könnyű a Formula-1-be bekerülni, ezt eddig is tudtuk. Nyck de Vries az F2-ben együtt versenyzett a száguldó cirkusz most felkerülő újoncaival, de nem tartja rosszabbnak magát náluk.

részletek

De Vries dominált az F2 főfutamán

Nem tudták megingatni a holland McLaren-ifistát, aki a vezetést is csak néhány pillanatra adta át másnak és a verseny kétharmadánál a Safety Car sem fogott ki rajta.

részletek

McLaren: Két szabad ülésünk van 2019-re

Bár a pályán jelenleg csak sokadlagos szerep jut nekik, a pilótapiacon jó eséllyel az egyik fő mozgatórugó lehet a McLaren. Zak Brown állítja, Stoffel Vandoorne kezét sem tervezik elengedni, de Carlos Sainz is érdekli őket.

részletek

F2: Futamot nyert az elfelejtett McLaren-tehetség

Lando Norris feltűnése óta kevesen foglalkoznak Nyck de Vriesszel, aki a francia sprintversenyen a 4. rajtpozícióból szerzett győzelmet. Norris 11 helyet javított, miközben riválisai nulláztak.

részletek
Olvastad már?