DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda

deVries

F1-Archív: Egy holland fiú a McLaren új Hamiltonja

Toto Wolff csatlakozott a Mercedeshez, a Williams bemutatta a hüvelykujjorrot, Baumgartner utalt a Minardinak, Raikkönennek megengedett az autótörés: ezek voltak január 21. F1-es hírei.

részletek

De Vries nem haragszik Markóra és Ricciardóra

Úgy érzi, nem volt jókor a jó helyen, és se az őt kirúgó Marko doktorra, sem utódjára nem haragszik – erről beszélt a holland ex-F1-es, Nyck de Vries.

részletek

A Red Bull nem akarta Ricciardót az AlphaTauriba ültetni

Peter Bayer elmesélte, hogy eleinte a Red Bull nem akarta engedni, hogy Daniel Ricciardót ültessék be Nyck de Vries helyére.

részletek

Hamilton óta a legjobb? – az év F1-es újonca

Az idén debütáló versenyzők értékelésével folytatódik nagy F1-es szezonértékelő sorozatunk, amely talán az eddigi legnagyobb egyetértést hozta szerkesztőségünkben.

részletek

Botladozás, elszürkülés, kirúgás – az év F1-es csalódása

Mely csapatok és/vagy versenyzők múlták alul előzetes várakozásainkat az idei szezonban? Nagy F1-es évértékelőnk mai felvonásában ezt jártuk körül.

részletek

WEC: Miért kellett De Vries a Toyotának?

Muszáj volt fiatalítani a Toyotánal, ezért ültetik be a #7-es autóba Nyck de Vriest – s új tartalékjuk is van, akit támogatni fognak, ha az F1 felé venné az irányt.

részletek

Kritika Vegasnak, gyomorrontás, De Vries új ülése – hétfői F1-es hírek

A Las Vegas-i Nagydíj utózöngéjeként több oldalról bírálat érte a „brutális” éjszakai programot, Vasseur a safety cart, Piastri a gumiszabályt átkozta.

részletek

Perez világbajnok lenne, a Honda fejleszt – pénteki hírek

Sergio Perez jövőre ismét célba venné a világbajnoki címet, az Aston hatalmas veszteséggel zárta az előző évet, a Ferrari pedig legyőzné a Mercedest.

részletek

„Persze, hogy fáj” – De Vries újra autóban

Újra szerződést kapott Nyck de Vries, aki szerint idő kellett neki a helyzete értékeléséhez, de újra érzi a motivációt, és versenyezni akar.

részletek

A Toyota WEC-csapatában folytatja De Vries?

Jose Maria Lopez helyét kaphatná meg: már 2023-ban is ez lett volna a szerepe, ha nem szól közbe az F1-es lehetőség. 2024-ben megvalósulhat a terv.

részletek

„Nem segítettek neki” – Russell szerint a Red Bull elbánt De Vriesszel

A tíz F1-es futam után elküldött Nyck de Vries nem kapta meg a megérdemelt esélyét, így véli George Russell.

részletek

Tömegbaleset, szuperhumán – szombati F1-es hírek

Verstappen nem versenyezne a középmezőnyben, Alonso emberfeletti, Strollt védik tőle, balhé volt a spielbergi sprinten – ez történt szombaton.

részletek