DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 28. szombat

deVries

Megszólalt a De Vriest perlő szponzor

Az újoncnak még F2-ben pénzügyi segítséget nyújtó holland üzletember büszke rá, hogy honfitársa megérkezett az F1-be – de kéri vissza tőle pénzét.

részletek

F1-Archív: Egy holland fiú a McLaren új Hamiltonja

Toto Wolff csatlakozott a Mercedeshez, a Williams bemutatta a hüvelykujjorrot, Baumgartner utalt a Minardinak, Raikkönennek megengedett az autótörés: ezek voltak január 21. F1-es hírei.

részletek

Bíróság elé áll Nyck de Vries

Vár még egy megpróbáltatás a hollandra az első teljes F1-es szezonja előtt: jogi ügybe keveredett egy korábban felvett kölcsön miatt.

részletek

De Vries: Én voltam Yuki egyik legnagyobb szurkolója az F2-ben

Az F1 újonca már nagyon várja a közös munkát új csapattársával, Yuki Tsunodával, valamint több érdekességet is elárult a japánnal való kapcsolatáról.

részletek

De Vries: Többször is azt gondoltam, hogy ez a hajó elúszott

Az elutasítások ellenére sem adta fel F1-es álmait Nyck de Vries, kitartásának eredménye pedig egy 2023-as versenyzői ülés lett az AlphaTauri gárdájánál.

részletek

„Szégyentelenek” – sokan akaszkodtak De Vriesre Monza után

A holland rámutatott az F1-es lét egyik kellemetlen velejárójára: a debütálás után rögtön felbukkantak azok, akik valamilyen hasznot reméltek tőle.

részletek

Wolff Red Bull-ülést remél De Vriesnek

A Mercedes vezetője szerint az lenne jó, ha a holland maradna a riválisnál és a Red Bull F1-es pilótája lenne a jövőben.

részletek

De Vriest dicsérte volt főnöke: Ebben különleges a holland

Nyck de Vries volt Formula-E-s csapatfőnöke, Ian James szerint a holland mentalitása nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy sikereket érjen el Formula-1-es karrierje során.

részletek

Magnussen pole-jától De Vries beugrásáig – az év F1-es meglepetése

Nagy F1-es évértékelő sorozatunk harmadik részében azt vettük sorra, mely pilóták és/vagy csapatok teljesítménye okozta a legnagyobb meglepetést 2022-ben.

részletek

Ezt tanácsolta De Vriesnek Verstappen

Holland a hollandnak adott tanácsot: Max Verstappen elárulta, hogy mit mondott honfitársának, amivel segített neki az F1-be kerülni.

részletek

Verstappen újabb holland tehetségek felbukkanásában reménykedik

A Red Bull szupersztárja igyekszik példát mutatni a fiatal holland generáció számára, szerinte ugyanis hazájából sem lehetetlen eljutni az F1-be.

részletek

A Red Bull parádézott, Norris elégedetlen, Verstappen motorozna – vasárnapi hírek

A kétszeres világbajnok szívesen kipróbálna egy MotoGP-gépet, épülget az Aston Martin új létesítménye, Wolff pedig Schumachert dícsérte. Ezek voltak a nap legfontosabb hírei december 11-én.

részletek