Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 17. hétfő

deVries

De Vries nem bánja, hogy lemaradt az F1-ről

Azzal, hogy Nyck de Vries idén megnyerte az F2-es bajnokságot, úgy érzi, bizonyított magának, és a Mercedes Formula-E csapatánál kapott esélynek is örül. Az viszont zavarta, hogy a riválisok hamarabb tudtak feljebb lépni.

részletek

Hivatalos: Megvan a Formula-2 idei bajnoka

Nyck de Vries győzött a pole-ból indulva, ezzel pedig behozhatatlan előnyre tett szert a bajnokságban - Charles Leclerc és George Russell nyomdokaiba lépett, mint F2-es bajnok.

részletek

Formula-E: Ők lesznek a Mercedes pilótái az első szezonban

A novemberben kezdődő hatodik évadban már hivatalos, gyári csapatot indít a Mercedes, amely szorosan együttműködik az F1-es istállóval. Két McLaren-nevelésű versenyzőt igazoltak le.

részletek

Törölték az F2-éllovas minden egyes időmérős körét Monzában

Miután Nyck de Vries autójában nem maradt elegendő vizsgálható üzemanyag a kvalifikáció befejeztével, ennek pedig mindig rendelkezésre kell állnia, a hollandot a rajtrács végére száműzik Monzában.

részletek

A sérült Correa csapattársa szerezte meg első pole-ját Monzában

A fekete belga hétvége mindkettő Formula-2-es futamát törölték, hat nappal társuk elvesztése után azonban újra versenyeznek a kategória fiataljai. Callum Ilott először az F2 első rajtkockájában.

részletek

F2: Latifi lecsapott de Vries hibájára, Schumacher 8., így pole-ban a sprintversenyen

Nyck de Vries a tegnapi nap folyamán egy kiváló körrel szerezte meg az első rajtkockát az esős időmérőn, így, immár száraz körülmények között, ő várhatta elsőként a piros lámpák kialvását. A rajtja aztán nem sikerült jól...

részletek

Japán győzelem született az F2 főfutamán

Az F2 spielbergi főfutamán a kérdés leginkább az volt, kinek mennyire kopik a gumija, ami autóján van: ebből a túlélőversenyből Nobuharu Matsushita jött ki győztesen, megelőzve Luca Ghiottót és a pole-ból induló Nyck de Vriest.

részletek

Saját csapattársa tarolta le Mick Schumachert

Már az első körben piros zászlóval szakították meg a Formula-2 francia főversenyét: a káosz a két Prema ütközésével kezdődött. Nyck de Vries harmadik győzelmét szerezte a szezon során, már ő vezeti a pontversenyt.

részletek

De Vries a futam, Schumacher a káosz ura Monacóban

Mick Schumacher volt az F2-es főverseny egyik főszereplője: előbb ígéretes versennyel tűnt ki, aztán negatív hőssé vált, aki kiforgatta Calderont, forgalmi dugót és piros zászlót váltott ki.

részletek

F2: De Vries behúzta a vasárnapi futamot

A negyedik helyről rajtoló Nyck de Vries idei első futamgyőzelmét ünnepelhette a mai F2-es versenyen. A dobogóra Ghiotto és Ilott fért még fel, míg Schumacher időbüntetést kapott.

részletek

Alonso lehet a McLaren tartalékpilótája

Bár tavaly év végén elköszönt a száguldó cirkusztól, Fernando Alonso továbbra is szoros kapcsolatban áll a McLarennel. A wokingiakat szükség esetén ki is segítheti idén egy beugrással.

részletek

De Vries: Albon és Norris nem jobbak nálam

Nem könnyű a Formula-1-be bekerülni, ezt eddig is tudtuk. Nyck de Vries az F2-ben együtt versenyzett a száguldó cirkusz most felkerülő újoncaival, de nem tartja rosszabbnak magát náluk.

részletek
Olvastad már?