Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 20. szerda

deVries

Kubica reálisan látja a jövőjét

Két versenyt is teljesíthetett idén az Alfa Romeo tartalékosa, miután Kimi Raikkönen nem állhatott rajthoz Zandvoortban és Monzában. Robert Kubica ettől függetlenül nem reménykedik a folytatásban.

részletek

Tisztább képet szeretne a döntés előtt az Alfa

Több esélyes is van az Alfa Romeo második ülésére, Frederic Vasseur csapatvezető viszont nem akarja elsietni a döntést, inkább megvárja, hogyan teljesítenek a jelöltek a következő hetekben.

részletek

Ezért volt jobb választás Albon

Bár a Red Bull továbbra sem tud saját csapatában helyet biztosítani neki, Alex Albon mégis visszatér, miután a Williams lecsapott rá. Volt más jelentkező is arra az ülésre, de mellette több érv szólt.

részletek

Így látja a főnök a Williams helyzetét

Alex Albon a Williams istálló elsőszámú kiszemeltje George Russell helyére a formula.hu információi szerint, azonban Jost Capito csapatfőnök-vezérigazgató egyelőre mélyen hallgat az egész pilótapiacot befolyásoló kérdésről.

részletek

Két csapat is érdeklődik Albon iránt

Christian Horner meg is nevezte a szóban forgó két istállót: a Red Bull-főnök elmondása szerint mindent megtesznek azért, hogy a brit-thai pilóta 2022-ben újra versenyezhessen az F1-ben.

részletek

A Williams-pilóták nagyon várják De Vriest

A hírek szerint elég jó esély van arra, hogy a Formula-E friss bajnoka, Nyck de Vries a Williams csapatában kössön ki. Az istálló jelenlegi pilótái szívesen látnák a mezőnyben a hollandot.

részletek

Hivatalos: A Mercedes kiszáll a Formula-E-ből

Korábban is sejthető volt, most pedig biztossá vált, hogy az idei sikeres szezon és a világbajnoki címek ellenére, a német márka befejezi szereplését az elektromos szériában a 2022-es szezon után.

részletek

A Williams nem akar több fizetős pilótát

Jost Capito úgy véli, a csapatnak már nincs szüksége arra, hogy fizetős versenyzőket foglalkoztasson. A csapatfőnök szerint sokan vágynak a Williams ülésére, így jó helyzetben vannak jelenleg.

részletek

Ezt halljuk: Wolff holland ászt hozhat az F1-be

Alakul a pilótapiac, a Magyar Nagydíj előtt a formula.hu újabb érdekes szösszenetet hallott: elképzelhető, hogy a 2022-es mezőnyben már nem egy, hanem két holland repeszt az F1-ben!

részletek

Formula-E: Dennis nyerte az első londoni versenyt

Hiába szerezte meg a pole-t a Mahindra brit versenyzője, Alex Lynn, végül csak a harmadik helyen ért célba, de így is hazai sikernek örvendhettek a London ePrix nézői az első futam után.

részletek

Da Costa: Mi leszünk a hét vicce

A Formula-E regnáló bajnoka szerint nagyon nem festett jó képet az elektromos sorozatról az első valenciai futam fináléja. Az FIA viszont épp a portugált hibáztatja a szokatlan jelenetekért.

részletek

A fél mezőnyt kizárták az FE esős futamán

Nyck de Vries jött ki győztesen a káoszból, a Mercedes pedig dupla dobogót ünnepelhetett - az elfogyó energia vette el Antonio Felix da Costa győzelmét, bizarr befutót láthattunk.

részletek
Olvastad már?