Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 26. szerda

Zászló

Fekete-fehér lesz az F1 sárga lapja

A labdarúgáshoz hasonlóan figyelmeztetéseket osztana ki az F1-es futamokon az FIA, mielőtt büntetésekhez folyamodik. Ehhez egy már régóta létező, de alig használt zászlót venne elő a szervezet.

részletek

Raikkönen támogatja az új büntetési rendszert

Az elmúlt hétvégén, hosszú idő után ismét előkerült a fekete-fehér csíkos zászló a Formula-1-ben. A száguldó cirkusz legrutinosabb pilótája támogatja a lépést, hogy ne rögtön büntetgessenek.

részletek

Licitálj a Magyar Nagydíj aláírt kockás zászlójára

Tizenegy világbajnoki cím, négy világbajnok, összesen húsz világsztár – árverésre bocsátunk egy olyan relikviát, ami a száguldás és a motorsport szerelmeseinek igazi kincset jelent.

részletek

A kék zászlós szabállyal is csak a baj van?

Romain Grosjean szerint legalábbis: a francia pilóta úgy véli, nem csak a két autó közötti távolságot, hanem a sebességkülönbséget is figyelembe kellene venni a kérdéses esetek elbírálásakor.

részletek

Coulthard magára haragította az indiaiakat egy bemutatón

Akaratán kívül is kellemetlen helyzetbe került David Coulthard a Red Bull utcai bemutatóján Indiában, mivel nem volt tisztában az ország egy igen kényes tradíciójával.

részletek

Gary Anderson szükségesnek tartja a sárga zászlós zónákat

A Jordan korábbi technikai igazgatója jelenleg az Autosport F1-es publicistájaként hasznosítja ismereteit, legutóbb a magazin internetes kiadásának olvasói kérdezték a Bianchi-balesettel kapcsolatban.

részletek

Sebességlimitet vezetnének be a dupla sárga zászlókra

Az FIA kész intézkedéseket tenni annak érdekében, hogy az F1-ben elkerüljék a Suzukában látotthoz hasonló baleseteket. Első körben a kötelezően tartandó sebességet és a munkagépek biztonságosabbá tételét tűzték napirendre.

részletek

Sárga zászló és zöld zászló

Minthogy továbbra is számos kérdés merül fel a japán F1-es futamon történt baleset idején alkalmazott zászlójelzésekkel kapcsolatban, érdemes tisztázni, pontosan mi a helyzet ezzel kapcsolatban.

részletek
Olvastad már?