DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

Licitálj a Magyar Nagydíj aláírt kockás zászlójára

Tizenegy világbajnoki cím, négy világbajnok, összesen húsz világsztár – árverésre bocsátunk egy olyan relikviát, ami a száguldás és a motorsport szerelmeseinek igazi kincset jelent.

f1 zaszlo_021



Egy kedves – nevét elhallgató – úriember arra kérte a Győr+ Médiát, hogy egy kockás zászlónak találjunk gazdát, és a befolyt összeget adományozzuk a mindszentpusztai Mit Tehetnék Érted Autista Otthon Alapítvány lakóinak. A zászló Gyulay Zsolt, a Hungaroring elnök-vezérigazgatójának közbenjárásával került felajánlónkhoz. Egy igazi nagy kincsről beszélhetünk, hiszen amellett, hogy ezzel intették le a 2017-es Formula–1-es Magyar Nagydíjat, a futamot követően minden pilóta alá is írta azt. A zászló tartalmazza a már négyszeres világbajnok Lewis Hamilton aláírását és természetesen Sebastian Vettel, Kimi Raikkönen és Fernando Alonso szignója is rajta van.

A lakóotthon nehéz anyagi helyzetben van, az ott élő autistákat ellátó intézmény további működtetése veszélybe került. Az autista fiatalok eddigi, hosszú évek óta megszokott otthona pénzügyi nehézségekkel küzd, ezért minden segítséget köszönettel fogadnak.

A licitálásban részt vevőknek nincs más dolguk, mint hogy adataik és elérhetőségeik mellett a licit@gyorplusz.hu e-mail címre elküldik az összeget, amivel meg szeretnék vásárolni a zászlót.

 

A licitálás április 15-én kezdődött és július 1-ig tart. A kikiáltási összeg 250 ezer forint. A minimum licit összege 50 ezer forint.

Az e-mail tartalmazza: • licitáló neve • születési helye, dátuma • telefonszáma • a licit összege

A licitálás jelenleg 500 ezer forintnál tart.

 

f1 zaszlo_010

A 2017-es Magyar Nagydíj mezőnye, vagyis a zászló aláírói:

Sebastian Vettel, Kimi Raikkönen, Valtteri Bottas, Lewis Hamilton, Max Verstappen, Daniel Ricciardo, Nico Hülkenberg, Fernando Alonso, Stoffel Vandoorne, Carlos Sainz Jr., Jolyon Palmer, Esteban Ocon, Danyiil Kvjat, Sergio Perez, Romain Grosjean, Kevin Magnussen, Lance Stroll, Pascal Wehrlein, Paul di Resta, Marcus Ericsson.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: