Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 26. szerda

Licit

Az utolsó licit: Egy póló, több mint 30 aláírás

Jótékonysági árverésünk utolsó köre egy fiatal olvasónk által tett különleges felajánlásnak köszönhető: Markó Milán egy több mint 30, főként autósportos személy által dedikált pólót juttatott el hozzánk, amit hazavihet valaki a licitálók közül.

részletek

Jótékonyság: Licitálj Nagy Dániel kabátjára

Kezdődik jótékonysági akciónk utolsó előtti köre, amelyben egy Nagy Dani-féle M1RA-s kabát és sapka keresi a legnagyobb felajánlást.

részletek

Jótékonyság: Licitálj Herczig Norbert pólójára

Lezárult jótékonysági akciónk ötödik fordulója, és már indul is a következő! Ismét egy különleges termékért zajlik a licit: az ERC-pilóta Herczig Norbert csapatpólója a tét.

részletek

Jótékonyság: Licitálj Kiss Norbert trófeájára

Lezárult jótékonysági akciónk negyedik fordulója, és már indul is az ötödik. Ismét egy különleges termékért indul a licit: a kamion-Európa-bajnok Kiss Norbert az egyik trófeáját ajánlotta fel.

részletek

Jótékonyság: Licitálj Nagy Norbert WTCR-sapkájára

Lezárult jótékonysági akciónk második fordulója, és már indul is a harmadik. Ezúttal a magyar WTCR-pilóta, Nagy Norbert ajánlott fel egy különleges sapkát a nemes ügy érdekében.

részletek

Jótékonyság: Licitálj ifj. Érdi Tibor bajnoki pólójára

Lezárult jótékonysági akciónk első fordulója, és már indul is a második. Ezúttal egy magyar raliversenyző, az ERC2 kétszeres bajnoka, ifj. Érdi Tibor ajánlott fel egy különleges pólót a nemes ügy érdekében.

részletek

Jótékonysági licitálás autósportos termékekre

A Formula.hu révén olvasóink most értékes relikviákhoz juthatnak hozzá az autósport világából, egyúttal segítve a tavaly a Hungaroringen súlyosan megsérült magyar sportbírót is.

részletek

Licitálj a Magyar Nagydíj aláírt kockás zászlójára

Tizenegy világbajnoki cím, négy világbajnok, összesen húsz világsztár – árverésre bocsátunk egy olyan relikviát, ami a száguldás és a motorsport szerelmeseinek igazi kincset jelent.

részletek

Rosberg és Hamilton aláírt sapkái árverésen!

Az Adj, hogy Adhassunk Alapítvány két nagyszabású árverést indít egy súlyosan beteg kisfiú megsegítésére, illetve a jövő évi segítségnyújtások előkészítésére: két aláírt F1-es sapka is a kikiáltási tárgyak között!

részletek

Licit: Ferrari F1 Team relikviák Meditációs Központ építéséhez

Egy Ferrari F1-relikviákat gyűjtő magánszemély árverésre bocsátja olvasóink számára gyűjteményének néhány darabját – a befolyt összeg pedig teljes egészében a Tradicionális Pránanadi® Központi Alapítványhoz kerül, ezzel támogatva a képen látható kolostor megépítését.

részletek

Licit: Ferraris relikviák a beteg gyerekekért - új tárgyakkal!

Egy nagylelkű felajánló újabb Ferrari-relikviákat bocsát árverésre olvasóink számára – a befolyt összeg pedig teljes egészében egy beteg gyermekeken segítő alapítványhoz kerül.

részletek

Véget ért jótékonysági árverésünk

Január közepén bocsátottunk árverésre egy egyedi F1-es diorámát, hogy a befolyt összegből egy fiatal, súlyos balesete miatt ápolásra szoruló rajongón segítsünk...

részletek
Olvastad már?