DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
F1

Licit: Ferrari F1 Team relikviák Meditációs Központ építéséhez

Egy Ferrari F1-relikviákat gyűjtő magánszemély árverésre bocsátja olvasóink számára gyűjteményének néhány darabját – a befolyt összeg pedig teljes egészében a Tradicionális Pránanadi® Központi Alapítványhoz kerül, ezzel támogatva a képen látható kolostor megépítését.

Nem akármilyen kincsekre licitálhatnak kedves olvasóink egy felajánló jóvoltából, aki a jótékonysági árverésből befolyt teljes összeget a Tradicionális Pránanadi® Központi Alapítványnak adja, mellyel támogatni szeretné az Oktató és Meditációs Központ megépítését.  A licitálók segítséget nyújtanak, hogy ez a különleges épület otthont adjon a lecsendesülni vágyó, önmagukat kereső embereknek.

kolostor



A felajánlott tárgyak egytől-egyig a Ferrari F1-es csapat belső használatában lévő termékek, aminek eredetiségét címke bizonyítja. Akik licitálni szeretnének, a gyogyitoenergiaalapitvany@gmail.com címen tehetik meg, továbbá a termékekkel kapcsolatban ugyanezen a címen lehet érdeklődni.

A licit állását a Formula.hu-n is követhetik az olvasók.

Az első kikiáltási tárgy egy a Pal Zileri olasz divatcég által gyártott zakó, a Ferrari Group egyenöltözéke. A licit 120 ezer Ft-ról indul.

zako

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: