Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 26. szerda

Árverés

Megveheted Lauda 1975-ös Ferrariját

Elárverezik Niki Lauda 1975-ben világbajnoki címet szerző versenyautóját, a vörös gép öt éles bevetésen vett részt és segítségével futamgyőzelmet is aratott a nemrég elhunyt osztrák legenda.

részletek

Az utolsó licit: Egy póló, több mint 30 aláírás

Jótékonysági árverésünk utolsó köre egy fiatal olvasónk által tett különleges felajánlásnak köszönhető: Markó Milán egy több mint 30, főként autósportos személy által dedikált pólót juttatott el hozzánk, amit hazavihet valaki a licitálók közül.

részletek

Jótékonyság: Licitálj ifj. Érdi Tibor bajnoki pólójára

Lezárult jótékonysági akciónk első fordulója, és már indul is a második. Ezúttal egy magyar raliversenyző, az ERC2 kétszeres bajnoka, ifj. Érdi Tibor ajánlott fel egy különleges pólót a nemes ügy érdekében.

részletek

Jótékonysági licitálás autósportos termékekre

A Formula.hu révén olvasóink most értékes relikviákhoz juthatnak hozzá az autósport világából, egyúttal segítve a tavaly a Hungaroringen súlyosan megsérült magyar sportbírót is.

részletek

Árverésre bocsátják Senna sisakját

Harminc évvel ezelőtt Ayrton Senna jelentette az etalont a Formula-1-ben. Most egyik olyan, versenyen is használt bukósisakját veheti meg bárki, amit második világbajnoki címének évében viselt.

részletek

Eladó egy gyönyörű Jordan-Peugeot

Árverésre bocsátják az 1996-os Jordan-Peugeot versenyautót. A Damon Hill világbajnoki évében az F1-ben indított aranyszínű autó mentette meg az év végén visszavonuló Martin Brundle életét.

részletek

Ez a gyönyörű Ferrari lehet a világ legdrágábban elárverezett autója

Ahogy az a CNN videójából kiderül, az autó már csak a rajta kívül legyártott kevés darab miatt is igencsak borsos árú, ha pedig hozzávesszük a különleges történetét is, dollárban tízmilliós, forintban tízmilliárdos tételnél tartunk.

részletek

Elárverezik Ferenc pápa Lamborghinijét

A római katolikus egyházfő tavaly kapta ajándékba a Huracan RWD-t, amely hamarosan kalapács alá kerül.

részletek

Megveheted egy világbajnok Williamsét

Nagyszabású bemutatón csodálhattunk meg számos, igen jelentős autót a grove-i istállótól a tavalyi évben. Idén pedig kalapács alá kerül Alan Jones, az 1980-as világbajnok versenyautója.

részletek

Hamilton szerezné meg Senna autóját?

Titokzatos érdeklődők bukkantak fel Ayrton Senna hamarosan árverésre bocsátandó McLarenje körül a jelenlegi tulajdonos szerint. A feltevések szerint Lewis Hamilton is pályázik az értékes autóra.

részletek

Bárki megveheti Senna legendás McLarenjét

Előre láthatólag nagyon mélyen a zsebébe kell nyúlnia, de most aki szeretné, megszerezheti Ayrton Senna huszonöt évvel ezelőtti versenyautóját, ami ráadásul valóban szerepelt élesben is.

részletek

Elárverezik Hitler legendás Mercedesét

Bizonyára nagy visszhangja lesz annak a januári aukciónak, amikor Németország egykori vezetőjének a kor csúcstechnikáját képviselő Mercedes 770K-ja kerül majd kalapács alá.

részletek
Olvastad már?