Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 16. vasárnap

Árverés

Negyedmilliárd forintért talált gazdára egy nem létező Toyota

Mindössze kilenc példányban készült el, és végül soha nem került kereskedelmi forgalomba a Toyota 2000GT megfizethetőbb, exportpiacra szánt kivitele. A 001-es alvázszámú prototípust a hétvégén negyed milliárd forintnak megfelelő összegért árverezték el Tokióban.

részletek

Megveheted Lauda 1975-ös Ferrariját

Elárverezik Niki Lauda 1975-ben világbajnoki címet szerző versenyautóját, a vörös gép öt éles bevetésen vett részt és segítségével futamgyőzelmet is aratott a nemrég elhunyt osztrák legenda.

részletek

Az utolsó licit: Egy póló, több mint 30 aláírás

Jótékonysági árverésünk utolsó köre egy fiatal olvasónk által tett különleges felajánlásnak köszönhető: Markó Milán egy több mint 30, főként autósportos személy által dedikált pólót juttatott el hozzánk, amit hazavihet valaki a licitálók közül.

részletek

Jótékonyság: Licitálj ifj. Érdi Tibor bajnoki pólójára

Lezárult jótékonysági akciónk első fordulója, és már indul is a második. Ezúttal egy magyar raliversenyző, az ERC2 kétszeres bajnoka, ifj. Érdi Tibor ajánlott fel egy különleges pólót a nemes ügy érdekében.

részletek

Jótékonysági licitálás autósportos termékekre

A Formula.hu révén olvasóink most értékes relikviákhoz juthatnak hozzá az autósport világából, egyúttal segítve a tavaly a Hungaroringen súlyosan megsérült magyar sportbírót is.

részletek

Árverésre bocsátják Senna sisakját

Harminc évvel ezelőtt Ayrton Senna jelentette az etalont a Formula-1-ben. Most egyik olyan, versenyen is használt bukósisakját veheti meg bárki, amit második világbajnoki címének évében viselt.

részletek

Eladó egy gyönyörű Jordan-Peugeot

Árverésre bocsátják az 1996-os Jordan-Peugeot versenyautót. A Damon Hill világbajnoki évében az F1-ben indított aranyszínű autó mentette meg az év végén visszavonuló Martin Brundle életét.

részletek

Ez a gyönyörű Ferrari lehet a világ legdrágábban elárverezett autója

Ahogy az a CNN videójából kiderül, az autó már csak a rajta kívül legyártott kevés darab miatt is igencsak borsos árú, ha pedig hozzávesszük a különleges történetét is, dollárban tízmilliós, forintban tízmilliárdos tételnél tartunk.

részletek

Elárverezik Ferenc pápa Lamborghinijét

A római katolikus egyházfő tavaly kapta ajándékba a Huracan RWD-t, amely hamarosan kalapács alá kerül.

részletek

Megveheted egy világbajnok Williamsét

Nagyszabású bemutatón csodálhattunk meg számos, igen jelentős autót a grove-i istállótól a tavalyi évben. Idén pedig kalapács alá kerül Alan Jones, az 1980-as világbajnok versenyautója.

részletek

Hamilton szerezné meg Senna autóját?

Titokzatos érdeklődők bukkantak fel Ayrton Senna hamarosan árverésre bocsátandó McLarenje körül a jelenlegi tulajdonos szerint. A feltevések szerint Lewis Hamilton is pályázik az értékes autóra.

részletek

Bárki megveheti Senna legendás McLarenjét

Előre láthatólag nagyon mélyen a zsebébe kell nyúlnia, de most aki szeretné, megszerezheti Ayrton Senna huszonöt évvel ezelőtti versenyautóját, ami ráadásul valóban szerepelt élesben is.

részletek
Olvastad már?