DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 5. kedd

Wilson

F1-Archív: McRae kihívta Schumachert

Baumgartner Zsolt visszatérhet a Minardihoz, az austini pálya klasszikus helyszínektől fog kanyarokat kölcsönözni, az F1-nek ki kellene használnia az internetet, 17 éves orosz a Saubernél: ezek voltak július 15. hírei.

részletek

F1-Archív: Kubica nem fél a Villeneuve-rajongóktól

A korábbi világbajnok ülését elvevő lengyel először megy Kanadába, a Mercedest bíróságra küldték, Justin Wilson részvényekkel készül az F1-be, Ralf Schumacher lábán nagy vágás keletkezett monacói balesetében: ezek voltak június 5. hírei.

részletek

F1-Archív: Elvakult Ferrari-rajongó szabotázst ajánlott

Davidson kifogásolta, hogy Wilson fizetett a Minardi-ülésért, Abramovics nem veszi meg a Jordant, a Ferrari nem bojkottál, a bíróság érvénytelenítette Briatore örökös eltiltását: ilyen F1-es híreket olvashattunk január 6-án.

részletek

Az adatok Sato ártatlanságát bizonyítják?

A Rahal-Letterman-Lanigan istálló nyilvánosan megvédte pilótáját, Takuma Satót. Össztűz zúdult a japán pilótára a poconói tömegkarambol okozása miatt, de a csapat szerint nem ő a hibás.

részletek

Retro – Soha rosszabb szezonnyitót!

A március 9-én rendezett 2003-as szezonnyitó F1-es nagydíjon minden megvolt, amire szükség lehet egy izgalmas futamhoz: eső, büntetés, baleset, előzés, dráma, meglepetés – és egy ász utolsó győzelme…

részletek

Retro – Wilson mégis belefért a Minardiba

A tragikus sorsú Justin Wilson egy szezont versenyzett az F1-ben. A legnagyobb gondot nem szokványos dolog, például a pénz jelentette, hanem az, magassága miatt elfér-e az autóban.

részletek

Justin Wilson öccse indul az Indy 500-on

Egy ideje beszéltek róla, hivatalosan megerősítést azonban most nyert: a tavaly balesetben elhunyt Justin Wilson testvére, Stefan rajthoz áll a 100. Indianapolis 500-on.

részletek

Webber: Nem akarom több társam koporsóját vinni

Az ausztrál pilóta is állást foglalt a halo kérdésében – a WEC-bajnokban fájdalmas nyomot hagyott Justin Wilson temetése. A megoldás kiforratlanságával is tisztában van: az Eau Rouge-t említi.

részletek

Wilson halála miatt nem ül együlésesbe többé

Néhány éve még felbukkant az Indy 500-on a NASCAR-ban versenyző AJ Allmendinger, Justin Wilson tragédiája után azonban kizárja a visszatérés lehetőségét.

részletek

A csapatfőnököt lenyűgözte a Ford első futama

Malcolm Wilson, a Ford csapatfőnöke szerint Mads Ostberg tökéletes futamot produkált a Montén, de a kiesett Camillivel is elégedett volt - szerinte új pilótája többet nem követ el ilyen hibát.

részletek

Retro – Az egyetlen brazil csapat alapítója

1943-ban ezen a napon látta meg a napvilágot az a versenyző, akinek öccse ugyan jóval többre vitte az F1-ben, mégis az ő nevéhez köthető az egyetlen brazil Formula-1-es csapat megalapítása.

részletek

Derűsen emlékeztek a mosolygós Wilsonra

Pilótatársai megígérték, hogy szemmel tartják lányai udvarlóit, felesége felidézte, amikor először látta spiccesen orra esni, a vendégeket pedig arra kérték, ne nevezzék „lányosnak” kedvenc italait.

részletek