Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 22. péntek

Willisits

GTC: Egyre szorosabb

Szeptember első hétvégéjén újra Visontára látogatott a Gokart Talent Cup mezőnye, az Easykart Trophy és az E-Bambini tehetségeivel karöltve. Az utánpótlás-kategóriákban 8-8 fiatal versenyző mérette meg magát a kanyargós Black Star Speedwayen.

részletek

Willisits: Egyszer első, egyszer második

Eredményes augusztuson van túl Willisits Vilmos. A Rotax MiniMax kategóriában vitézkedő versenyző az elmúlt hónapban a GTC-ben és az Országos Gokart Bajnokságban is rajthoz állt.

részletek

Dupla győzelem Pető Olivérnek

A Heves megyei Visontán található Black Star Speedway adott otthont a Gokart Talent Cup ötödik fordulójának, ezzel együtt pedig az Easykart Trophynak és az E-Bambini bajnokságnak is.

részletek

Willisits Vilmos felemás júliusra tekinthet vissza

Júliusban mindkét bajnokság folytatódott Willisits Vilmos számára, aki az ob és a GTC eseményein is gokartba ugrott Kecskeméten. Felemás hónapot zárt a fiatal gokartos.

részletek

GTC: Kiélezett küzdelmek

Július 16–17-én rendezték az Easy Kart Trophy Hungary negyedik fordulóját a Gokart Talent Cuppal közösen, ezúttal Kecskeméten és normál irányban, ahol a Willisits Motorsport csapata minden eddiginél nagyobb létszámú fiatal tehetségnek adott versenyzési lehetőséget.

részletek

Willisits: Technikai hiba és kánikula

Előbb Visontán, a GTC idei harmadik fordulóján, majd pedig a magyar országos bajnokság újabb kecskeméti hétvégéjén volt jelenése a gokartozó ifjabb Willisits Vilmosnak.

részletek

Heves megyében járt a GTC

Június első hétvégéjén tartották a Gokart Talent Cup harmadik fordulóját Visontán, amivel együtt megrendezték a Willisits Motorsport által egyengetett Easy Kart Trophy Hungaryt is. A Black Star Speedway egy rendkívül technikás pálya, amelynek kanyargós vonalvezetése és szintkülönbségei rendesen próbára teszik a gépeket és a versenyzőket egyaránt.

részletek

Willisits Vilmos számára mindkét bajnokság folytatódott

Május 7–9. között rendezték a Gokart Országos Bajnokság második fordulóját Kecskeméten, továbbra is a fordított menetirányú pályán, ahol a MiniMax kategóriában ott volt ifjabb Willisits Vilmos is.

részletek

Felfelé és tovább

Május 14–15-én rendezték a Gokart Talent Cup második fordulóját, ezzel együtt pedig az Easy Kart Trophy Hungaryt is, ahol minden eddiginél nagyobb létszámú fiatal tehetség kapott versenyzési lehetőséget.

részletek

A nehéz körülmények között is jól szerepelt Willisits

A 169-es rajtszámot viselő ifj. Willisits Vilmos kategóriaváltással kezdte az idei szezont, a Rotax MicroMaxban eltöltött egy év után a MiniMax kategóriában folytatja a versenyzést.

részletek
Olvastad már?