Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. november 30. szerda
Gokart

A tehetség felfedezésre vár

A tehetség az emberekben van. A fiatalok, ha időben megtalálják a vágyott sportot, az autósportot, akkor kibontakozhatnak és igazi versenyző válhat belőlük. A profi versenyzés pedig felkészülést, koncentrációt és elkötelezettséget kíván – ami az élet minden területén előnyt jelent.

A Willisits Team már ötéves kortól felkarolja azokat, akik érdeklődnek az autósport iránt. Saját fejlesztésű, BirelART vázra épített elektromos gokartjaik jelentik a belépőt a versenyzésbe. Az E-Bambini kategóriában Magyarországon és Szlovákiában egyaránt országos gokartversenyeken vehetnek részt a legkisebbek, ahol óriásit tudnak lépni a tapasztalatszerzésben. A gokartos gyerekekből ráadásul biztonságosabban közlekedő felnőttek lesznek, amely a baleset-megelőzésben sem elhanyagolható szempont.A továbblépés a belső égésű motoros kategóriákba az Easykart Academy szintjén történhet meg. Már hatéves kortól a „nagyok” technikájához hasonló gépekkel versenyezhetnek az ifjú tehetségek. Aki már itt pilóta, az kellő kitartással eljuthat a magasabb kategóriákig. A Willisits Team a technikai, az erőnléti és taktikai felkészülésben egyaránt segít. Az ezt követő szintet az Easykart 60 jelenti, 8 éves kortól akár 14 éves korig. Itt a technika már hasonló felépítésű, mint a nagyobb kategóriában, azonban a fejlesztések csak néhány évente kerülnek beépítésre az Easykartokba, így gazdaságosabb versenyzésre ad lehetőséget, mielőtt a profi ligába kerülnek a pilóták.

Végül a legjobbak indulhatnak a ROTAX egymásra épülő kategóriáiban (MicroMax, MiniMax, Junior, Senior), ami nemzetközi szintű versenynaptárat és komoly szponzori lehetőségeket jelent. A Willisits Team csapata ezen az úton végig tudja kísérni a gokart szerelmeseit, és akár a felnőtt kategóriákhoz is teljes körű támogatást tud nyújtani minden pilótának. Idén is várják az érdeklődőket Győrújbaráton az E-Kart Ringen egy ingyenes szintfelmérőre!

További infó: https://birelarthungary.com/

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: