DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 19. vasárnap

Wache

Pierre Wache marad a Red Bullnál, ő tervezi a 2026-os F1-es autót

Adrian Newey távozásával átveszi az irányítást a Red Bullnál, és az ő vezetésével tervezik meg az új szabályrendszer szerint épülő autót Milton Keynesben.

részletek

Ezért vállalt rizikót autója átszabásával a Red Bull

A világbajnok csapat F1-es technikai igazgatója rámutatott: jelentős változtatással lehetett csak nagyobb fejlődést elérni – de ezt nem tartja hazardírozásnak.

részletek

Perez gyengélkedése mérnöki probléma lehet

Előfordulnak olyan helyzetek, amikor az autó problémái máshogy hatnak a két versenyzőre – erről beszélt a Red Bull technikai igazgatója, aki szerint fő erősségük a riválisok gyengesége volt.

részletek

Akcióban az Aston Martin AMR24 – hétfői F1-es hírek

A Mercedes újításairól is árulkodik az új Aston, Alonso Hamilton átigazolásán ironizált, 79 milliárdba kerül a Hungaroring felújítása: erről beszéltünk február 12-én.

részletek

Ismét a Red Bull technikai igazgatóját csábítgatja a Ferrari?

Sajtóhírek szerint a Scuderia újfent kivetné a hálóját Pierre Wachére, aki állítólag Adrian Newey-nál is fontosabb szerepet tölt be az F1-es Red Bullnál.

részletek

Már tíz éve nem Newey a főnök, de még mindig nélkülözhetetlen

Adrian Newey nem dirigál, helyette mentorként kamatoztatja óriási F1-es rutinját és vizsgáztatja a technikai stábot – a mérnöklegenda különleges státuszáról beszélt a műszaki igazgató.

részletek

Adrian Newey szerepe a Red Bull sikerében

Pierre Wache technikai igazgató szerint Adrian Newey vezetése alatt a Red Bull mérnöki csapata ki tud bontakozni – ez pedig kulcsfontosságú az alakulat sikerességéhez.

részletek

Sajtó: A Red Bulltól akart, a Mercedestől igazolt a Ferrari

Az olaszok eredeti kiszemeltje Pierre Wache volt, de technikai igazgatójával hosszabbított a Red Bull. Loic Serrát azonban sikerült megszerezni.

részletek

Nyomás Perezen, pucér Bottas, Német Nagydíj – szombati F1-es hírek

Még Verstappen is bízik a szorosabb versenyben, Ricciardo teljesítményét méri fel a Red Bull a gumiteszten, újabb részlet Hamilton szerződéséről.

részletek

Ez a Red Bull fő erőssége a műszaki igazgató szerint

Pierre Wache kiemelte, az autó a különböző típusú pályákon is hatékony tud lenni. A szakember úgy véli, a versenytempóban látott előnyt nemsokára ledolgozzák a riválisok.

részletek

Így magyarázza a Red Bull, miért kedvez egyre kevésbé Pereznek az autó

Az RB18 szezon közbeni változásával a mexikói számára egyre nehezebb megfelelő beállítást találni, de a fejlesztés nem azért halad ebbe az irányba, hogy Verstappennek kedvezzen – mondta el a csapat technikai igazgatója.

részletek

Új technikai igazgató szorítja háttérbe Newey-t

Bár az F1-es paddock egyik legtehetségesebb és legsikeresebb mérnökének tartott Adrian Newey továbbra is marad a csapatnál, a szakember ismét háttérbe vonul a legújabb szervezeti átalakítás nyomán.

részletek