Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 22. csütörtök

Vowles

Ezért nem kapott eltérő gumit Bottas

Bár a rádión arra kérte csapatát az F1-es Toszkán Nagydíjon, hogy más keveréket kapjon a második etapjára, mint Hamilton, végül mindkét Mercedesre a kemény gumi került fel – most kiderült, miért.

részletek

„Aligha” oldotta meg a gumigondokat a Mercedes

Bár azt James Vowles vezető stratéga is elismeri, hogy kiválóan muzsikált az autójuk a barcelonai hőségben, mégsem gondolja úgy a szakember, hogy maguk mögött tudhatnák a silverstone-i problémáikat.

részletek

Ezért nem melegszik túl a fekete Mercedes

Bár eleinte a csapat sem tudta, lesznek-e negatív hatásai a rasszizmus elleni kampány miatt koromfeketére festett karosszériának, mostanra elmondhatják, az semennyit nem ront a teljesítményen.

részletek

Kiderült: Nem Hamilton hibázott az austini időmérőn

Az USA Nagydíj szombatján a világbajnok és csapata is arról beszélt, a Q3-as ötödik helyért a versenyző okolható. A Mercedes most elárulta, igazából egy elállítódott kapcsoló számlájára írható a lassú tempó.

részletek

Mercedes: Megvan Hamilton lassúságának kiváltó oka

A Mercedes Ausztrál Nagydíj utáni vizsgálata meghozta a várva várt eredményt, és kiderült, mi okozgatta Hamilton látványos lemaradását csapattársához, a versenyt megnyerő Valtteri Bottashoz képest.

részletek

Horner sosem pellengérezné ki egy emberét, ahogy a Mercedes tette

Hiába dicsérték égre-földre a Mercedesnél bátorságáért a stratégát, aki Hamilton rádióján jelentkezett be Spielbergben, a Red Bull csapatfőnöke bizarrnak tartja, hogy egy csapattagnak nyilvánosan magára kellett vállalnia a felelősséget, ezzel csillapítva a versenyzőt.

részletek

A Mercedes nem vett vissza Kanadában

A Kanadai Nagydíjon arra számíthattunk, hogy az elhalasztott motorcsere miatt a német gyártó motorjainak teljesítményét majd visszafogják. Egyáltalán nem így történt, bár Hamiltonnak volt gondja.

részletek

Ugyanattól szenved a Mercedes, Ferrari és Red Bull

Általában a Mercedes gyengeségeként emlegetik az abroncsok szűk működési tartományát. Az istálló stratégája azonban elmagyarázta, valójában minden élcsapat ettől a problémától nyög, ezért is változnak sűrűn a viszonyok.

részletek
Olvastad már?