DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 5. kedd

Vowles

A Williams és az Alpine új F1-ese is pályára gurult

A hivatalos teszt előtti napig kellett rá várni, de az F1-es csapatok közül utolsóként a Williams és az Alpine is pályára vitte 2024-es autóját – immár Bahreinben.

részletek

A bejáratás is elmaradt – miért nem láttuk még az új Williamst?

Egyedüli csapatként a Williams nem járt még 2024-es F1-esével a pályán. James Vowles döntése volt a silverstone-i próbafutás elhalasztása, a csapatfőnök azt is elismeri: késésben vannak.

részletek

Williams: Sargeant szinte kicserélődött

James Vowles részletezte, hogy mi változott az amerikainál, és hogy mennyire másképp készül. Szerinte egészen új ember lett.

részletek

Vowles: Csak a világbajnoki címmel elégszem meg

Levette a felelősség súlyát embereiről James Vowles, a Williams csapatfőnöke, akinek egyértelmű célja van a britek élén: a világbajnoki címért való küzdelem és diadal.

részletek

Vowles: Ő a legnagyobb ösztönös tehetséggel rendelkező pilóta

James Vowles Lewis Hamiltont nevezte meg a legtehetségesebb pilótaként, akivel a Mercedesnél dolgozott – a Williams csapatfőnöke Nico Rosberggel is összehasonlította a hétszeres világbajnokot.

részletek

A Williams nem adná el a csapat nevét

Míg egy harminc éve az F1-ben lévő csapat eladta a nevét, a Williams festésén is büszkén hirdeti a múltját – a csapatfőnök elmondása szerint meg se tudta jegyezni az AlphaTauri új nevét.

részletek

Sajtó: Opciót akar Albonra a Red Bull?

Úgy fest, a Formula.hu korábbi információinak megfelelően tényleg visszatérhet korábbi csapatához a thai-brit pilóta: a friss pletykák elsődleges opcióról szólnak.

részletek

„Lewis a kényelemből megy a Ferrarihoz” – Vowles szerint ez jót tesz Hamiltonnak

James Vowles szerint nincs nehezebb feladat annál, mint amit most Lewis Hamilton választott, de jót tesz a britnek és az F1-nek is, hogy meglépi az átigazolást.

részletek

Williams: Albon 2025 végéig aláírt velünk

James Vowles, a grove-i istálló F1-es főnöke igyekezett rövidre zárni a pilótáját érintő pletykákat: szerinte rajtuk múlik, hogy Albon a neki kijáró helyen szerepelhessen.

részletek

Chicagói F1, daytonai 24 órás – vasárnapi hírek

Felbukkant az első markáns jel, amely az USA-ban tartandó negyedik nagydíjra utal, Horner több Red Bull-klónra számít 2024-ben, a hétvége két rangos versenye véget ért január 28-án.

részletek

„Mai napig fáj, hogy Michael nem nyert a Mercedesszel”

A Williams-főnök James Vowles ezt bánja leginkább F1-es karrierjéből. Szerinte Rosberget is a Schumachertől tanultak tették bajnokká – de ezért is vonult vissza.

részletek

Vowles szerint Hamilton tehetségesebb, mint Schumacher

James Vowles mindkét klasszissal dolgozott, de szerinte az ösztönös tehetség terén Lewis Hamilton mindenkit lekörözött. Mára megváltozott a mentalitása.

részletek