DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 5. kedd

Vigna

Olasz sajtó: Vasseur már rosszul érzi magát a Ferrarinál

Az új csapatfőnöknek nem tetszik, hogy elődjeinél jobban megköti a kezét a felsővezetés, nő a szakadék a francia és Benedetto Vigna között.

részletek

Új csapatok és nagy várakozás – csütörtök

Ez történt február 2-án: két új csapat érkezhet az F1-be, bombahírre számíthatunk pénteken, morgolódik a Mercedes és gyászol a francia autósport.

részletek

Ferrari-vezér: A cél, hogy meg is őrizzük a vb-vezetést

Benedetto Vigna, a Scuderia elnök-vezérigazgatója egyértelműen kitűzte a célt 2023-ra: a tavalyi győzelmek után csakis a vb-cím jöhet szóba az F1-ben.

részletek

Ferrari: Jobban beleszólnak felülről Vasseur dolgaiba?

Olasz hírek szerint az új csapatfőnök nem élvez majd akkora szabadságot, mint elődje, Mattia Binotto. Benedetto Vigna szorosabb ellenőrzést akar gyakorolni az istálló felett.

részletek

Vigna: A Ferrarinak nem elég jó a második hely

A Ferrari vezérigazgatójaként tevékenykedő Benedetto Vigna egyáltalán nem elégedett a csapat év végi konstruktőri második helyével, amiről meg is fogalmazta a maga markáns véleményét.

részletek

Egymillió euró az ukránoknak, nincs több Ferrari az oroszoknak

A maranellói vállalat nemzetközi akciókat és Emilia-Romagnába érkező menekülteket támogat, miközben saját gazdasági szankcióját is bevezette: nem ad el autókat Oroszországba.

részletek

Megvan a Ferrari új vezérigazgatója

Az olasz cég szerdán bejelentette, hogy szeptember 1-jétől az 52 éves Benedetto Vigna fogja betölteni a pozíciót, amelyből még tavaly év végén mondott le Louis Camilleri.

részletek