Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 9. vasárnap

Versenynaptár

Törlésekkel és új helyszínnel teljes az FE-naptár

A hétvégén már a harmadik duplára készülődik az elektromos világbajnokság mezőnye, de a járványhelyzet miatt még csak most lett végleges a szezon menetrendje, ami összesen 15 futamot tartalmaz.

részletek

Hivatalos: Portimaóé a szezon harmadik futama

Bár eddig is biztosra lehetett venni, az F1 pénteken közleményben erősítette meg, hogy a Portugál Nagydíj lesz az idény harmadik állomása, így május 2-án Portimaóban csap össze a mezőny.

részletek

Megkaphatta a zöld jelzést a Portugál Nagydíj

Az elmúlt hetek romló koronavírus-adatai okán felmerült kételyek után úgy tűnik, mégis Portimaóé lehet a május eleji futam, így egy bahreini versennyel rajtolhat a 2021-es F1-es évad.

részletek

Versenynaptár idén és a jövőben: Bahreini dupla, Kína, Afrika, Amerika

A Formula-1 első embere, Stefano Domenicali megerősítette a napokban keringő pletykát. A menetrendet érintő távlatibb változásokról is beszélt, köztük arról, hogy Észak- és Dél-Afrikából is érdeklődnek.

részletek

Átszabhatják a versenynaptár elejét - ismét két bahreini futam jöhet!

Azok után, hogy egyszer már át kellett alakítani az egyébként is elég későn megjelenő versenynaptárat, könnyen lehet, hogy újabb csavar érkezik a 2021-es szezonba. Ismét két bahreini verseny lehet.

részletek

A szezon második fele lesz újra normális?

Halasztások, beugró pályák, néző nélküli versenyek: egyelőre a 2020-ast idézi a 2021-es év is. Toto Wolff szerint a szezon második fele a rendes kerékvágásban zajlik, viszont akkor jönnek majd a hármas hétvégék.

részletek

Jönnek az épített pályák a Formula-E-be

Frissítette mindeddig egyetlen helyszínből álló idei versenynaptárát a Formula-E, amely ismét tele van járványkompromisszumokkal. Párizs nem lesz, de Valencia és Róma ePrix igen, utóbbi még az is lehet, hogy Vallelungában.

részletek

MotoGP: Amerikai túra helyett dupla Katar és Portimao

Ahogy azt sejteni lehetett, kénytelen elhalasztani az áprilisi amerikai futamokat a MotoGP: helyette egy második katari verseny és az újfent beugró Portimao került be a naptárba.

részletek

Későbbre tolták a WTCR hungaroringi futamát

Frissített versenynaptárt adott ki a Túraautó-világkupa, amelyben már nem a magyar, hanem a német fordulóé a szezonnyitó: a mogyoródi versenyek augusztus végi időpontot kaptak.

részletek

Leclerc: Mentálisan volt megterhelő a szezon

A Ferrari fiatal pilótája úgy érzi, elsősorban mentálisan fáradt el az igencsak zsúfolt 2020-as évad végére – de azt is tudja, hogy a szerelőknél még megterhelőbb lehetett a sűrű menetrend.

részletek

Az F1 rugalmasan kezeli az idei szezont

A versenyek eltörlése vagy elhalasztása idén is benne van a pakliban, ezért az F1 új vezérigazgatója az alkalmazkodás fontosságát hangsúlyozta. A túl hosszú naptárakról is beszélt.

részletek

Az F1 cáfolja újabb három nagydíj törlését

Megismétlődni látszik, ami egy éve történt: sajtóhírek szerint Monaco, Azerbajdzsán és Kanada sem tart idén nagydíjat. A Formula-1 részéről reagáltak a hírre.

részletek
Olvastad már?