DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 9. csütörtök

Versenynaptár

Eldőlt: nem pótolják az F1-es Kínai Nagydíjat

Se Sanghaj nem tér vissza mégis, se Portimao nem ugrik be: az F1 bejelentette, hogy a tervezett 24 helyett csak 23 fordulóból fog állni a 2023-as szezon.

részletek

Sajtó: Egyre biztosabb az idei F1-es Kínai Nagydíj

Lapértesülések szerint a kínai állam zöld utat adott a sanghaji futamnak, amely visszakerülhet a naptárba az eredeti áprilisi időpontjában.

részletek

Mi változik 2023-ban az F1-ben?

Rekordhosszú naptár, még több sprint, három újonc és egy visszatérő pilóta, szigorodó műszaki és kísérleti sportszabályzat: összegyűjtöttük az újdonságokat.

részletek

Újév, Alonso zöld sapkában, drámai Dakar-rajt – vasárnapi hírek

Hogyan szilvesztereztek az F1-es pilóták? Miért számít kemény szezonra Adrian Newey? Mi történt a Dakar első „igazi” szakaszán? Összegyűjtöttük, miről olvashattatok az év első napján a Formulán.

részletek

Ez vár ránk 2023-ban: versenynaptárak

Az F1-től a MotoGP-n át a WRC-ig: egy helyre gyűjtöttük a legfontosabb nemzetközi autó- és motorsportos szériák idei, minden eddiginél sűrűbb menetrendjét.

részletek

Verstappen: Az utcai pályák élvezhetetlenek ezekkel az autókkal

A kétszeres világbajnok szerint az új generációs F1-es versenygépek tervezési filozófiájuknál fogva alkalmatlanok az utcai helyszíneken való versenyzésre.

részletek

A 2023-as F1-es futamok kezdési időpontjai

Közzétette az FIA, hogy mikor kezdődnek a 2023-as F1-es futamok és egyéb események, benne a furcsának ígérkező Las Vegas-i hétvégével.

részletek

Sprintek, naptárak, bomba Ferrari – szerdai hírek

Utoljára ülésezett idén a WMSC, amely több F1-es döntést is hozott, miközben a száguldó cirkusz már 2026-ra is készül: egy csokorba gyűjtöttük a nap legfontosabb híreit.

részletek

Verstappen: Ha nem állsz készen, hagyd abba!

A kétszeres világbajnok markáns véleménnyel van azokról a pilótákról, akik nemtetszésüket fejezték ki a naptár bővülésével járó nyomással kapcsolatban. A holland szorosabb küzdelemre számít 2023-ban.

részletek

Korán érhet véget Verstappen F1-es karrierje

Az újdonsült kétszeres bajnok aggodalmának adott hangot a versenynaptár folyamatos bővítésével kapcsolatban, jelenleg pedig nem tudja elképzelni, hogy 35 évesen is utazgatással töltse mindennapjait.

részletek

Két új, egy kieső helyszín – itt a MotoGP rekordhosszúságú 2023-as naptára

Kazahsztán és India érkezett, az egyik spanyol pálya viszont kikerült a jövő évi menetrendből, amelyben tavasszal is lesz egy hónapos szünet, cserébe viszont több tripla fordulót is rendeznek.

részletek

Feszültség az F1 és az FIA között a naptár miatt?

Sajtóhírek szerint a Liberty Media és egyes csapatfőnökök is elégedetlenkedtek, miután a Nemzetközi Automobil Szövetség kiadta a 24 futamos jövő évi menetrendet – és ez nem az első eset.

részletek