Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 29. vasárnap

Versenynaptár

Május közepén a Hungaroringen indul a WTCR-szezon

Közzétették a Túraautó-vk 2021-es naptártervezetét, amelyben az idénynyitó szerepét tölti be a magyarországi forduló, s ha a járvány is lehetővé teszi, három hétvégét Ázsiában is rendezni fognak.

részletek

Podcast: A 2021-es és az ideális versenynaptár

A Formula Podcast 56. adásában kitárgyaltuk a frissen közreadott 2021-es versenynaptár-tervezettel kapcsolatos legérdekesebb háttérinformációkat, ugyanakkor kísérletet tettünk arra, hogy összeállítsuk az ideális F1-es menetrendet. Vajon sikerült?

részletek

Itt a 2021-es F1-menetrend terve

Hosszas várakozás után megszületett a 2021-es F1-es kalendárium előzetes változata: a jövő évi menetrend terve a várakozásoknak megfelelően 23 eseményt foglal magában és nincs hiány meglepetésekben sem.

részletek

DTM: Új versenynaptár, elektromos kategória 2023-tól

Fontos bejelentéseket tettek a hockenheimi szezonzárón: tisztázták a 2021-es szezon szabályait, bemutatták a jövő évi versenynaptárat, valamint bejelentették az elektromos kategória indulását.

részletek

Brno nélkül jött meg az előzetes GP-naptár

Közzétették a koronavírus-járvány miatt hatványozottan előzetesnek nevezhető jövő évi menetrendet a MotoGP szervezői. A naptár nagyjából a szokásos, de tartalék helyszíneket is kijelöltek.

részletek

Sajtó: 23 futamos F1-es naptár jöhet 2021-ben

A kiszivárgott információk alapján még az eredetileg tervezett idei kalendáriumnál is hosszabb menetrend várhat jövőre az F1-es mezőnyre, amely Szaúd-Arábia révén egy új országba is ellátogatna.

részletek

Covidra készülve: Már 2021-re is variál naptárán a Formula-E

Halasztás és versenyduplázás – szinte minden bajnokság kapcsán megismerkedhettünk ezekkel a fogalmakkal 2020-ban, az elektromos széria pedig friss bejelentésével jelzi, hogy a következő évben is hasonlókra készül.

részletek

Bejelentés: Nem lesz Vietnámi Nagydíj idén

Nem mi vagyunk így lemaradva, hanem a verseny szervezői: a promóter ma adott ki közleményt arról, hogy 2020-ban nem tudják megtartani az első nagydíjat Hanoiban.

részletek

Sajtó: Ez lehet a 2021-es versenynaptár

Egy nem hivatalos 2021-es versenynaptár terjed a neten, amely annak ellenére tartalmaz furcsaságokat, hogy Chase Carey azt ígérte, jövőre minden visszatér a normál kerékvágásba. Bahreinben kezdődhet a szezon.

részletek

Hamarosan elkészülhet a 2021-es versenynaptár

Az F1 már ebben a hónapban ideiglenes jövő évi versenynaptárral állhat elő, amiben jó eséllyel helyet kap az idén utolsó pillanatban, kínos körülmények között lefújt Ausztrál Nagydíj.

részletek

12 nappal a nyitány előtt vált pályát a WTCR

Jövő hétvégén rajtol el a Túraautó-világkupa 2020-as szezonja, ám egy utolsó pillanatos módosításnak köszönhetően nem az ausztriai Salzburgringen, hanem a belgiumi Zolderben.

részletek

Jön Isztambul, teljes a 2020-as F1-es naptár!

A Formula-1 bejelentette az idei, kirakósként a szezon közben összeálló versenynaptárának utolsó darabját, benne még egy visszatérő pályával és egy újabb duplázóval.

részletek
Olvastad már?