DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda

Versenynaptár

Miami, majd Európa: így alakul az F1 2024-es versenynaptára

A jövő hétvégi Miami Nagydíj után beindul az európai szezon az F1-ben: mutatjuk, hogyan alakul a versenynaptár a következő hetekben, hónapokban.

részletek

„Nem kötelező F1-es pilótának lenni” – Domenicali a versenyzők panaszairól

Túl sok a 24 futamos F1-es versenynaptár? Stefano Domenicali szerint viszont éppen ez az optimális, és akinek nem tetszik, annak nem kötelező itt versenyeznie.

részletek

Sajtó: Új ázsiai futamot akar az F1?

Thaiföld lehet az egyik jelölt, de Stefano Domenicali két új helyszínre látogat el ezen a héten, hogy egyeztessen a jövőről.

részletek

Versenynaptár, Alonso – a pénteki F1-es hírek

Megérkezett a jövő évi versenynaptár, s ma is sok szó esett Fernando Alonsóról – ez volt a péntek a két fő témája, de persze másról is szó esik esti összefoglalónkban.

részletek

Hivatalos: Itt a 2025-ös F1-es versenynaptár!

Ausztrál szezonnyitó, augusztusi Magyar Nagydíj, változatlan 24 futam március közepétől december elejéig – máris bemutatták a jövő évi F1-es menetrendet!

részletek

Hogyan folytatódik az F1 versenynaptára?

Jönnek a sprintfutamok és közeledik az európai szezon is: nézzük, hogy mi vár ránk a 2024-es F1-es szezon folytatásában.

részletek

Komoly pénzt tettek a 2026-os Török Nagydíjra

Komoly pénzügyi kockázatot vállalt az Istanbul Park új üzemeltetője: ha 2026-ban nem rendeznek F1-es nagydíjat Törökországban, jelentős összeget fizet ki a szövetség felé.

részletek

A túl sok verseny miatt lázonganak a pilóták

A rekordhosszúságú versenynaptárra panaszkodtak a Formula-1 pilótái, akik személyes, környezetvédelmi és szakmai indokokkal is megalapozták elégedetlenségüket.

részletek

Délelőtti sprintek: Hivatalosak a kezdési időpontok

Az F1-es sprinthétvégék szombati futamának és időmérőjének startjával eddig adós volt az FIA. Az első 2024-es sprint miatt hajnali ötkor kell kelnünk.

részletek

Bejelentés: Silverstone újabb tíz évig az F1-ben

A Brit Nagydíjnak otthont adó legendás pálya megerősítette, hogy 2034-ig szerződést hosszabbítottak a Formula-1-gyel.

részletek

Madrid és Hungaroring – keddi F1-es hírek

Madridba megy az F1, Barcelona még reménykedhet, szépen alakul a Hungaroring felújítása, Mick Schumacher még az F1-ről álmodik – kedd F1-es hírei és sztorijai.

részletek

Szavazás: Kell ennyi utcai pálya?

Az elmúlt évtizedben alig érkezett olyan pálya az F1-be, mely nem utcai helyszín – kíváncsiak vagyunk a véleményetekre: vajon ez a jó tendencia, vagy túl sok az utcai versenypályákból?

részletek