Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. június 5. péntek

Versenynaptár

Megjött a DTM (másodszor) módosított 2020-as naptára

Jó hír, hogy az előző verzióhoz képest a júliusi 12-i nyitány maradt, de sok egyéb egyezést nem találunk: duplák, új pálya, hét helyett csupán három ország alkotják a tíz fordulót.

részletek

Még két európai pálya bekerülhet a versenynaptárba

Erősen kérdőjeles az Európán kívüli idei nagydíjak sorsa. Szükség esetén tovább maradna a kontinensen a Formula-1: Hockenheim és Mugello az a két pálya, melyeket beugróként emlegetnek.

részletek

Végre hivatalos: itt a naptár európai szakasza

Ahogy az várható volt, az F1 kedd délelőtt hivatalosan is bejelentette a koronavírus-járvány miatt módosított versenynaptárának elejét: két hónap alatt nyolc futamot rendeznek majd Európában.

részletek

Monza hosszabbított, ma jön az idei F1-es naptár

További egy évvel meghosszabbította a szerződését a Formula-1 és Monza, immár 2025-ig biztosított az Olasz Nagydíj sorsa - ezzel együtt ma hivatalos versenynaptárat is láthatunk az Autosport szerint.

részletek

A Mercedes az egyetlen csapat, amely ellenzi a sprintfutam bevezetését

Kiderült, hogy az a bizonyos istálló, amely határozottan elhatárolódott a két helyszínen kipróbálandó fordított rajtrácsos kvalifikációs futamtól, a Mercedes. Elég egyetlen csapat nem szavazata, hogy az elképzelésből ne legyen semmi.

részletek

Visszakerült a Hungaroring a WTCR naptárába

A korábbi törlés ellenére október közepén mégis hazánkba látogat a Túraautó-világkupa mezőnye: a friss menetrend szerint Michelisz Norberték hat európai helyszínen csapnak majd össze.

részletek

Brit-magyar csere után itt az új naptárverzió

Újabb tervezet szivárgott ki a 2020-as F1-es évad európai szakaszának várható menetrendjével kapcsolatban: e szerint a Magyar Nagydíj a spielbergi és a silverstone-i duplák között kerülne sorra.

részletek

Spanyol bajnoksággá silányulhat idén a MotoGP

Sajtóhírek szerint akár a versenyek több mint felét egyetlen országban rendezhetik 2020-ban a gyorsaságimotoros-világbajnokságon a koronavírus-járvány miatt – igaz, legalább négy különböző pályán.

részletek

Újabb, most már teljes versenynaptár szivárgott ki

Három duplával 19 fordulóból áll a Formula-1 2020-as szezonja, ha hihetünk az Autosport szaklap információinak. A holland, kanadai és szingapúri futamok maradhatnak el idén. Íme a menetrend.

részletek

Kiszivárgott a részleges F1-es naptár, egy Magyar Nagydíjjal

A Formula-2-es csapatokhoz eljuttatott előzetes 2020-as versenynaptárból kiolvasható a tervezett F1-es menetrend több mint fele is. Eszerint csak Spielberg és Silverstone duplázna, a Magyar Nagydíj pedig augusztus 23-ra kerülne át.

részletek

Dupla jerezi futammal indulhat a MotoGP-idény

Bár augusztus elejéig minden versenyt töröltek vagy elhalasztottak a motorosok számára, most úgy tűnik, mégis valamelyest hamarabb elrajtolhat a szezon – és az is körvonalazódik, hogyan folytatódhat.

részletek

Így képzeli el Brawn a duplafutamos helyszíneket

Az F1 sportfőnöke „bioszférát” akar kialakítani az első futamokon: a résztvevők nem érintkeznének a külvilággal. A tervezett szezonnyitónak otthont adó Red Bull Ring távol a nagyvárosoktól ideális helyszín erre. Ha pedig már ott vannak, adja magát, hogy kétszer is versenyezzenek a pályán.

részletek
Olvastad már?