Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 20. szerda

Versenynaptár

Új naptár, új szabályok: ilyen lesz a WRC jövőre

Sok más mellett a Rali-vb jövő évi menetrendje is eldőlt pénteken. Amellett, hogy a helyszínek és az időpontok véglegesek lettek, néhány új szabály is életbe lép 2022-től a kategóriában.

részletek

Hivatalos: itt a 2022-es versenynaptár!

Túl sok meglepetés nincsen, de azért most mégiscsak hivatalossá vált. 23 futam, Ázsiában, Európában, Ausztráliában, Amerikában. Lassan kezd visszaállni a járvány előtti menetrend.

részletek

Hat sprint, háromnapos hétvégék jöhetnek jövőre

Az F1 Commission szerdai ülésén a hírek szerint a 2022-es naptár mellett eldöntötték, hány futamon rendeznek sprintet, viszont a nagydíjak programját négy helyett három napba sűrítik.

részletek

Rekordszámú futam a 2022-es MotoGP-naptárban

A FIM és a Dorna közzétette a gyorsaságimotoros-világbajnokság előzetes 2022-es versenynaptárát, amelyben minden eddiginél több forduló, köztük két új helyszín kapott helyet.

részletek

Elijesztő, megterhelő – túlzásba esne az F1 a naptárral?

Hamarosan bejelenti a Formula-1 a 2022-es versenynaptárat, néhány részletet azonban már közöltek róla. Ez pedig éppen elég volt, hogy az F1 népének vitatémájává váljon.

részletek

Novemberi szezonzáró és hét-nyolc sprint 2022-ben

Október 15-én várható a 2022-es Formula-1-es versenynaptár megjelenése, pár részlet azonban már most ismert – Stefano Domenicali árulta el többek között, hogy az utóbbi időszak leghamarabb végződő szezonja várható.

részletek

Ecclestone: Ez a sok verseny családokat tesz tönkre

A Formula-1 korábbi mindenható urának, Bernie Ecclestone-nak nincs ínyére a több, mint húsz versenyt felvonultató versenynaptár, mivel az szerinte nemcsak a résztvevőknek, de a nézőknek is sok.

részletek

Hivatalos: Katarban versenyez az F1 idén

A 22 nagydíjból álló versenynaptár utolsó üres mezőjét is betöltötték: ami eddig is nyílt titok volt, ma megerősítést nyert: 2021. november 21-én megtartják az első Katari Nagydíjat.

részletek

Így festhet a 2022-es F1-es naptár

Bár a világjárvány miatt még az idei menetrend sem tekinthető sziklaszilárdnak, sajtóértesülések szerint már többé-kevésbé összeállt a jövő évi F1-es kalendárium, benne ismét 23 állomással.

részletek

Vörös zónában Törökország: lesz így idén verseny?

Már-már azt gondoltuk, az idei F1-es naptár véglegessé vált és nem írja felül semmilyen járványügyi korlátozás. Jelenleg azonban Törökország vörös zónába kerülése okozza a legtöbb bonyodalmat, Domenicali mégis bizakodó.

részletek

Hivatalos: 22 futam lesz idén

Szóbeszéd szintjén már körbejárta a hír a világot, szombaton azonban hivatalossá vált: a Formula-1 a tervezett 23 verseny helyett idén végül csak 22-t rendez meg.

részletek

Törölték a Japán Nagydíjat – hivatalos

Megtörtént a bejelentés: nem látogat el Japánba idén az F1 és még egy nagydíj sorsa kérdéses. Dolgoznak a versenynaptár további kérdésein.

részletek
Olvastad már?