Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 28. vasárnap

Versenynaptár

Versenynaptár idén és a jövőben: Bahreini dupla, Kína, Afrika, Amerika

A Formula-1 első embere, Stefano Domenicali megerősítette a napokban keringő pletykát. A menetrendet érintő távlatibb változásokról is beszélt, köztük arról, hogy Észak- és Dél-Afrikából is érdeklődnek.

részletek

Átszabhatják a versenynaptár elejét - ismét két bahreini futam jöhet!

Azok után, hogy egyszer már át kellett alakítani az egyébként is elég későn megjelenő versenynaptárat, könnyen lehet, hogy újabb csavar érkezik a 2021-es szezonba. Ismét két bahreini verseny lehet.

részletek

A szezon második fele lesz újra normális?

Halasztások, beugró pályák, néző nélküli versenyek: egyelőre a 2020-ast idézi a 2021-es év is. Toto Wolff szerint a szezon második fele a rendes kerékvágásban zajlik, viszont akkor jönnek majd a hármas hétvégék.

részletek

Jönnek az épített pályák a Formula-E-be

Frissítette mindeddig egyetlen helyszínből álló idei versenynaptárát a Formula-E, amely ismét tele van járványkompromisszumokkal. Párizs nem lesz, de Valencia és Róma ePrix igen, utóbbi még az is lehet, hogy Vallelungában.

részletek

MotoGP: Amerikai túra helyett dupla Katar és Portimao

Ahogy azt sejteni lehetett, kénytelen elhalasztani az áprilisi amerikai futamokat a MotoGP: helyette egy második katari verseny és az újfent beugró Portimao került be a naptárba.

részletek

Későbbre tolták a WTCR hungaroringi futamát

Frissített versenynaptárt adott ki a Túraautó-világkupa, amelyben már nem a magyar, hanem a német fordulóé a szezonnyitó: a mogyoródi versenyek augusztus végi időpontot kaptak.

részletek

Leclerc: Mentálisan volt megterhelő a szezon

A Ferrari fiatal pilótája úgy érzi, elsősorban mentálisan fáradt el az igencsak zsúfolt 2020-as évad végére – de azt is tudja, hogy a szerelőknél még megterhelőbb lehetett a sűrű menetrend.

részletek

Az F1 rugalmasan kezeli az idei szezont

A versenyek eltörlése vagy elhalasztása idén is benne van a pakliban, ezért az F1 új vezérigazgatója az alkalmazkodás fontosságát hangsúlyozta. A túl hosszú naptárakról is beszélt.

részletek

Az F1 cáfolja újabb három nagydíj törlését

Megismétlődni látszik, ami egy éve történt: sajtóhírek szerint Monaco, Azerbajdzsán és Kanada sem tart idén nagydíjat. A Formula-1 részéről reagáltak a hírre.

részletek

Elmaradhatnak az utcai versenyek 2021-ben?

Azt követően, hogy idén már egy hivatalos ráncfelvarráson átesett a 2021-es Formula-1-es versenynaptár, sajtóinformációk szerint előfordulhat, hogy további módosításokra lesz szükség.

részletek

Hivatalos: Így alakul át az F1-es naptár

Ahogy arra számítani lehetett, a koronavírus-járvány miatt bele kellett nyúlni az eredetileg tervezett menetrendbe: Ausztrália helyett Bahreiné a nyitány, Imola pedig ismét bekerült a naptárba.

részletek

Kína is kieshet, átalakulhat az F1-es naptár

Egybehangzó sajtóértesülések szerint nemcsak az Ausztrál, hanem a Kínai Nagydíj is veszélyben van a 2021-es menetrendből: a szervezők két beugró európai helyszínt tervezhetnek tavasszal.

részletek
Olvastad már?