Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 19. hétfő

Versenynaptár

A 2019-es F1-es futamok hivatalos kezdési időpontjai

A Formula-1 hivatalos weboldalán tette közzé a 2019-es versenyek rajtjának kezdési időpontjait. A legnagyobb változás a Francia Nagydíjat érinti, amelyet egy órával előrébb hoztak.

részletek

Button a következő két WEC-viadalt kihagyja

Jenson Button kénytelen kihagyni 2019 első két WEC-versenyét, mivel nem tudja összeegyeztetni egyre bővülő más elfoglaltságaival. Elsősorban a Hondával kívánja megvédeni Super GT bajnoki címét.

részletek

A WTCR 2019-es versenynaptára és új pontrendszere

Egy új pálya, Sepang szerepel a túraautósok jövő évi menetrendjében. Megreformálták a pontozást is: minden versenyen ugyanannyi egységet osztanak ki, 10 helyett 15 versenyzőnek.

részletek

A 2019-es F1-es futamok várható kezdési időpontja

Alig ért véget a Formula-1-es versenyszezon, de lélekben már a következő évadra készülünk. Melyik vasárnap hány órakor kezdődnek várhatóan a nagydíjak?

részletek

Így képes megtartani remek formáját Hamilton

Az ötszörös világbajnok brit meglehetősen aktív életet él a Formula-1-en kívül is. Azonban rámutatott, mennyire fontos, hogy kevés szabadidejét valódi feltöltődéssel töltse a megterhelő idény során.

részletek

Újabb történelmi helyszín térhet vissza

Rio de Janeiro a Formula-1 vezetésének legújabb célpontja. Az évtizedes múlttal rendelkező versenyhelyszín utoljára 1989-ben adott otthont a száguldó cirkusznak, Brazília pedig óriási piac.

részletek

Jön a földrajzosok versenynaptára még több utcai pályával

A Formula-1-es versenynaptár nagyfokú átrendeződésére számíthatunk a jövőben a sport kereskedelmi ügyeit vezető Sean Bratches szerint, aki az új pályákat illetően a városon belüli helyszínekre helyezné a hangsúlyt.

részletek

2020-tól biztosan jön a Vietnámi Nagydíj

Hosszú hónapok híresztelései után a Liberty Media most hivatalosan is bejelentette, hogy másfél év múlva egy újabb országba, Vietnámba is ellátogat a Formula-1 szezonja. Már a pálya vonalvezetése is megvan.

részletek

A Toro Rosso szerint kell minimum 20 futam az F1-be

A Toro Rosso csapatfőnöke, Franz Tost úgy véli, az F1-ben nem szabadna 20 futam alá menni, ami a versenynaptár hosszát illeti. Ez egy ellentétes álláspont a paddockban tapasztalt általános vélekedéshez képest...

részletek

Hamilton szuperhétvégéket akar

Radikálisan megváltoztatná a Formula-1-es hétvégéket Lewis Hamilton, ezzel elűzve a száguldó cirkusz versenyein jelentkező gyakori unalmat. Úgy véli, ezt a vezetőségnek meg kellene fontolnia.

részletek

Megvan a 2019-es Formula-1-es versenynaptár

A 2019-es versenynaptár 21 helyszínből áll majd, és nincs változás az előzetesen kiadott verzióhoz képest. Augusztusi Magyar Nagydíj, március közepi kezdés, decemberi befejezés.

részletek

Todt: Nem bánnám, ha még több verseny lenne

Jean Todt egyáltalán nem bánná, ha a jövőben akár 22 vagy 23 verseny lenne. A jelenlegi mennyiséggel is elégedett, és úgy gondolja, a Liberty Media jó munkát végez e téren.

részletek
Olvastad már?