Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 17. hétfő

ValtteriBottas

Bottas tette le a budaörsi Mercedes szalon alapkövét

A Formula 1 Magyar Nagydíj időmérő edzése után a Mercedes-AMG Petronas Formula One Team pilótája, Valtteri Bottas ünnepélyes ceremónia keretében segédkezett a néhány hónapon belül megnyíló budaörsi Mercedes-Benz Hovány bemutatóterem alapkövének letételénél.

részletek

Magyar gyermekeknek gyűjtött Hamilton és Bottas

A Formula-1 hazai futamának alkalmából a Mercedes-Benz Hungária ismét megrendezte a már hagyománnyá vált jótékonysági eseményét. Idén a Mercedes-AMG Petronas Formula One Team pilótái, Lewis Hamilton és Valtteri Bottas segédkeztek a jó ügy érdekében, melynek köszönhetően 4 millió forint gyűlt össze.

részletek

Bottas a szerencsének köszönheti dobogóját

Nem sokon múlt, hogy Valtteri Bottas autója is komolyabban megsérüljön a Kimi Raikkönennel történt ütközés következtében – ám végül dobogóra tudott állni a Williams F1-es pilótája.

részletek

Kimi: Bottas most jobban érezheti magát

Kimi Raikkönen biztos benne, hogy Bottas őt hibáztatja a mexikói ütközésük miatt – a Ferrari F1-es pilótája szerint most honfitársa kárpótolva érezheti magát az oroszországi incidensük után.

részletek

Titokzatos probléma a Williamsnél

Egyelőre nem árult el részleteket kiesésének okáról Valtteri Bottas, pedig vasárnap kétszer is ugyanazzal a problémával kellett megküzdenie az austini versenypályán.

részletek

Raikkönen berágott a sajtótájékoztatón

Kimi Raikkönen megelégelte, hogy az USA Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján az újságírók folyamatosan az Oroszországban okozott balesetéről faggatták, végül nem volt hajlandó válaszolni a kérdésükre.

részletek

Williams: A Red Bull-lal kell megküzdenünk

A Williamsnek egyértelmű céljai vannak az USA Nagydíjra: legyőzni a Red Bullt, a lehető legtöbb pontot szerezni, valamint bebiztosítani a konstruktőri világbajnokságban a harmadik helyet.

részletek
Olvastad már?