Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 26. szerda

VW

Huff: „Tarquininek és Mullernek kellett kimentenie az égő autóból!”

Óriásit csattant a két csapattárs, Mehdi Bennani és Rob Huff a portugál korlátokon a WTCR Vila Real-i futamán. Bennani megsérült az incidens következtében, de Huff is meleg pillanatokat élt át.

részletek

Svéd Rali: Ogier győzött, Latvalának semmi sem sikerült

Nem történt meglepetés a Svéd Rali utolsó szakaszán, a világbajnok Sebastien Ogier ismét nyert és már két futam után meglépett riválisai elől - nagy eredményt ért el a Hyundai.

részletek

WRC: Ogier vezet, Paddon tapad, új világrekord született

Sebastien Ogier karnyújtásnyira van idei második győzelmétől, de Hayden Paddon továbbra is nyomás alatt tartja a világbajnokot - a Colin's Cresten új világrekord született.

részletek

Latvala repült az élre a finn ugratókon

A Finn Rali pénteki napján közel 160 kilométer, kilenc gyorsasági szakasz, több száz ugrató és tiltáson való száguldás várt a rali-világbajnokság mezőnyére. Egy repülő finn az élen, míg többen már elszálltak!

részletek

Finn Rali: Makinen és a traktor volt az első nap sztárja

Csütörtökön egy 2,7 kilométeres rövid szuperspeciállal, vizes, illetve felszáradó pályán vette kezdetét a 2015-ös Finn Rali. Ogier volt a leggyorsabb, de a legnagyobb közönségsikert egy volt világbajnok, Tommi Makinen aratta.

részletek

WRC: Két év után nyerhet újra a Citroen

Élete első WRC-győzelme küszöbén áll Kris Meeke, aki egyben a 2013-as Német Rali óta nyeretlen Citroent is visszavezetheti a siker útjára. A britet csapattársa, Mads Östberg üldözi Argentínában.

részletek

A WRC után a ralikrossz vb-n is tarolna a VW?

Erre utal hétfői bejelentésük, melynek értelmében idén a Volkswagen Sweden immár nemcsak egy, hanem két privát csapatot támogat majd a világbajnoki címért folyó harcban a ralikrossz vb-n, ahol mindenki Petter Solberg skalpjára feni majd a fogát.

részletek

Ez a csinos pofi fogja sokkolni az F3 mezőnyét

A gyönyörű szép külső ugyanis kiváló versenyzői képességeket takar – állítja a Volkswagen Motorsport, melynek támogatásával Tatiana Calderón idén harcba száll az erősebbik nemmel az F3-as Európa-bajnokságon.

részletek

Ogier egész éves felfüggesztett büntetése

A világbajnoki címvédő franciát egy a következő 13 WRC-hétvégére kiterjedő kétperces felfüggesztett időbüntetéssel sújtotta a versenybíróság, amiért a Svéd Rali pályabejárása során többször is jócskán túllépte a megengedett sebességhatárt.

részletek

WRC: A Hyundai az élen, Kubica szakaszt nyert

A Svéd Rali szombat délutáni programja hatalmas fordulatot hozott: miközben minden szem Andreas Mikkelsen és Sebastien Ogier párharcára szegeződött, addig Thierry Neuville beelőzte mindkettőjüket, és három szakasszal a verseny vége előtt az élre állt.

részletek

Ogier a szuperspeciál megnyerésével kozmetikázott

A drámaian alakuló kilencedik gyorsasági után, ahogy az sejthető volt, a nap végi, karlstadti szuperspeciál már nem tartogatott drámai fordulatokat a Svéd Ralin. Az összetettben továbbra is Andreas Mikkelsen vezet, de semmi sem lefutott.

részletek

Csillaghullás: Ogier és Latvala is a hófalban

Miközben a gyári VW kettőse egymást üldözte a Svéd Rali abszolút első helyéért folytatott harcban, mindketten eltaláltak egy hófalat, így nevető harmadikként csapattársuk, Andreas Mikkelsen vette át a vezetést.

részletek
Olvastad már?