Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 20. szombat

Vélemény

Alonso: Kimi sosem játszott piszkos játékokat

A Formula-1 világában hatalmas űrt hagy maga mögött Kimi Raikkönen, aki egy rövidebb megszakítással két évtizeden át volt része a száguldó cirkusznak. Egy őszinte, nem taktikázó ember.

részletek

Schumacher: Raikkönen eszetlen volt és ciki

Alaposan odaszólt Ralf Schumacher az Osztrák Nagydíj után Kimi Raikönennek utolsó körös, nehezen érthető ütközése miatt. A finn belefordult az őt már megelőző Sebastian Vettelbe.

részletek

Gasly elmondta véleményét Tsunodáról

A Spanyol Nagydíj hétvégéjén kifakadt az újonc japán, hogy esetleg az AlphaTauri nem ugyanolyan autót biztosít neki, mint Pierre Gaslynek. A francia őszintén elmondta véleményét erről.

részletek

Elemzés: Megmentette vagy veszélybe sodorta Grosjean életét a halo?

Bevezetése óta a halónak múlt hétvégén kellett először valóban megmérkőznie a halállal. Sikerrel vette az akadályt, és ennek egy pilóta köszönheti most az életét. Mégsem szabad elégedetten hátradőlni, hiszen az elvitathatatlan érdemei mellett az is kiderült, hogy bizonyos helyzetekben tényleg tud veszélyes is lenni. Az alábbi vendégcikk ezt a témakört járja körül.

részletek

A nap, amikor totális idiótát csinált magából az F1

Miközben a legtöbb versenyszéria – sőt, sportág – felfüggesztette tevékenységét a koronavírus miatt, a száguldó cirkusz ismét csak káoszból és tanácstalanságból tudott jelesre vizsgázni.

részletek

Tragédia után: Sötét felhőkkel és hangulattal ébredt Spa

Szombatról vasárnapra virradóra megváltozott a világ Spa-Francorchamps-ban: az ősz hivatalosan is megérkezett az Ardennek erdős vonulatai közé, a hangulat pedig éppen olyanná vált, mint amilyenre a szombati sötét események, a tragikus kimenetelű F2-es baleset fényében számítani lehetett.

részletek

Nem az FIA, hanem a Ferrari lett nevetséges

Ha mást nem, annyit sikerült elérnie a Ferrarinak a Montreal-ügyben benyújtott felülvizsgálati kérelemmel, hogy áldozati bárányból egycsapásra nevetség tárgyává lettek. Mivel idén már nem először égnek, az embernek egyre inkább az a benyomása, hogy a Scuderiára jelenleg igaz a régi mondás, hogy „fejétől bűzlik a hal…”

részletek

Prost: Utálom a Senna-filmet

2010-ben Ayrton Senna és Alain Prost kiváló versengéséről mutattak be egy filmet, ami azonban cseppet sem tetszik a négyszeres világbajnok franciának, mivel szerinte rossznak állítják be őt.

részletek

Hamilton eleinte nem szerette Laudát

Lewis Hamilton jó ideje baráti kapcsolatot ápol Niki Laudával, ám ez nem volt mindig így. Néhány évvel ezelőtt még kifejezetten nem kedvelte az osztrák legendát, aki alapos kritikával illette őt.

részletek

Gasly jelzései is a Honda mellett szóltak

A Red Bull kikérte a Toro Rosso pilótája, Pierre Gasly véleményét is, mielőtt döntött a két motorszállító között. A fiatal francia dicsérő szavainak szerepe volt a bikák végső döntésében.

részletek

Az új autóval megállítja a zuhanást a Williams?

Minimum kérdéses pilótapáros, a hírek szerint jelentősen átalakult aerodinamika - mire lehet elég idén a Williams? Az utóbbi években nem jó irányba haladt a grove-i F1-es alakulat...

részletek

Van, aki szerint a Mercedesnél is lesz csapatsorrend

Toto Wolff gárdája eddig teljesen egyenlően kezelte F1-es pilótáit, Hamiltont és Bottast. Felipe Massa szerint ennek idén vége, és a Ferrari mintájára egyiküket ők is beállítják vízhordónak.

részletek