DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 5. kedd

TCRWorldTour

Michelisz nyert Makaóban, növelte előnyét

Rajt-cél győzelmet aratott a TCR-szezonzáró első futamán a BRC Hyundai magyarja, ezzel ellógott a tabellán a dobogós Hufftól és a startot elrontó Ehrlacher-től.

részletek

Az F1-es Las Vegas-i Nagydíj teljes menetrendje

Jön az F1-es szezon fénypontjaként beharangozott Las Vegas-i hétvége, méghozzá rendhagyó időtervvel, de lesz MotoGP és idényt zárt a WRC és a TCR.

részletek

Michelisz 10., elveszítette a bajnoki vezetést

Santiago Urrutia nyerte a TCR World Tour első bathursti futamát, amely után Rob Huff az élre állt a tabellán, a Hyundai magyarja viszont pole-t szerzett.

részletek

Osztrák MotoGP és TCR: a hétvége menetendje

A szomszédban versenyez a MotoGP, Dél-Amerikában folytatódik a TCR World Tour: mutatjuk az augusztus 20-i hétvége programját a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Michelisz vétlen baleset áldozata, Björk nyert a Hungaroringen

A magyarok második futama már az első körben elúszott, Michelisz nem tudta elkerülni a megforgatott Borkovic autóját. Björk magabiztosan győzött.

részletek

Michelisz a dobogón és újra az élen

A TCR Europe-ban induló John Filippi nyerte a World Tour második futamát Spában, míg a BRC Hyundai magyarja második helyével ismét vezeti a tabellát.

részletek

Pontrendszer, lebonyolítás, kompenzációs súlyok: ilyen lesz a TCR Világsorozat

Ismertté vált a WTCR örökébe lépő TCR World Tour lebonyolítási és pontrendszere, valamint az is, hogy miképp osztják majd ki a kompenzációs súlyokat.

részletek