DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 24. szerda

TCRVilágsorozat

Dobogóra állt, ütközött és újra vezet Michelisz

Mozgalmas hétvégét teljesített a TCR World Tour Argentínában, ahonnan a Hyundai magyarja egy második és egy negyedik hellyel távozhatott.

részletek

Micheliszt büntették és nőtt a hátránya

Peches, de értékes pontokkal záruló hétvégét teljesített Uruguayban a TCR World Tour magyarja. Mindkét futamot egy Lynk & Co nyerte.

részletek

Osztrák MotoGP és TCR: a hétvége menetendje

A szomszédban versenyez a MotoGP, Dél-Amerikában folytatódik a TCR World Tour: mutatjuk az augusztus 20-i hétvége programját a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Michelisz rajt-cél győzelmet aratott Vallelungában

Végig üldözte a csapattárs az első futamon, de nem ingott meg a magyar pilóta, aki idei második sikerével növelte az előnyét a TCR Világsorozat összetettjében.

részletek

Le Mans 24, MotoGP: ne maradj le semmiről!

A hétvégén jön a világ egyik legnagyobb autóversenye, a Le Mans-i 24 órás, hosszú szünet után folytatódik a MotoGP, de lesz TCR és Kamion-Eb is.

részletek

Michelisz a dobogón és újra az élen

A TCR Europe-ban induló John Filippi nyerte a World Tour második futamát Spában, míg a BRC Hyundai magyarja második helyével ismét vezeti a tabellát.

részletek

Ehrlacher győzött és élre állt, Michelisz a 8.

A kétszeres WTCR-bajnok rajt-cél győzelmet aratott szombaton, miközben Norbi az időmérős helyének megfelelő pozícióban futott be. Losonczy Levente 19. hellyel debütált.

részletek

Ne maradj le semmiről az F1-es Monacói Nagydíjon!

Május utolsó hétvégéjén Monte-Carlo utcáin folytatódik az F1-es szezon, de jön az Indy 500 is, valamint lesz TCR World Tour és DTM-nyitány is.

részletek

Kettős Lynk & Co-győzelem, Michelisz a 8.

Santiago Urrutia nyerte a TCR World Tour második, fél távon át safety car mögött zajló futamát, míg a mezőny magyarja két helyet javítva megőrizte az összetettbeli vezetést.

részletek

Micheliszé a történelmi első győzelem a TCR Világsorozatban

A pole-ból indulva vezette kettős sikerre a Hyundait a magyar pilóta a TCR World Tour portimaói nyitányának első futamán.

részletek

Pontrendszer, lebonyolítás, kompenzációs súlyok: ilyen lesz a TCR Világsorozat

Ismertté vált a WTCR örökébe lépő TCR World Tour lebonyolítási és pontrendszere, valamint az is, hogy miképp osztják majd ki a kompenzációs súlyokat.

részletek