DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 26. hétfő

TCR

Huffé az őrült második futam, Michelisz 4.

Komoly csatákat és a 2012-es vb-győztes győzelmét hozta a fordított rajrácsos verseny Vallelungában. Michelisz előnye csökkent, de maradt az összetett élén.

részletek

Michelisz rajt-cél győzelmet aratott Vallelungában

Végig üldözte a csapattárs az első futamon, de nem ingott meg a magyar pilóta, aki idei második sikerével növelte az előnyét a TCR Világsorozat összetettjében.

részletek

Kettős Lynk & Co-győzelem, Michelisz a 8.

Santiago Urrutia nyerte a TCR World Tour második, fél távon át safety car mögött zajló futamát, míg a mezőny magyarja két helyet javítva megőrizte az összetettbeli vezetést.

részletek

Micheliszé a történelmi első győzelem a TCR Világsorozatban

A pole-ból indulva vezette kettős sikerre a Hyundait a magyar pilóta a TCR World Tour portimaói nyitányának első futamán.

részletek

Pontrendszer, lebonyolítás, kompenzációs súlyok: ilyen lesz a TCR Világsorozat

Ismertté vált a WTCR örökébe lépő TCR World Tour lebonyolítási és pontrendszere, valamint az is, hogy miképp osztják majd ki a kompenzációs súlyokat.

részletek

Új Alfa, Bottas vicce, a Ferrari neve – keddi F1-es hírek

Az Alfa Romeo C43 köré csoportosultak február 7. történései, de hallhattunk a Ferrariról is. A MotoGP-ben véget ért az első teszt, a NASCAR-bajnok pedig egy fegyver miatt került bajba.

részletek

A McLaren bejelentése, az Audi drámája: ez történt ma

Borasztóan alakult a nap az Audi számára, visszatér a Lynk & Co, Verstappen az edzésekről beszélt, a McLaren pedig elárulta bemutatója dátumát. Mutatjuk a nap legfontosabb híreit.

részletek

Ez vár ránk 2023-ban: versenynaptárak

Az F1-től a MotoGP-n át a WRC-ig: egy helyre gyűjtöttük a legfontosabb nemzetközi autó- és motorsportos szériák idei, minden eddiginél sűrűbb menetrendjét.

részletek

Jelenlegi formájában megszűnik a WTCR

A Túraautó-világkupa szervezői közleményben jelentették be, hogy a novemberben véget érő szezon lesz az utolsó a jelenlegi formában, és dolgoznak egy új, egyversenyes formátum létrehozásán.

részletek

Rajtbaleset, piros zászló, Audi-siker a Laptiming Kupán

Berta Benjamin egyoldalú győzelme a formulaautósok között, utolsó kanyarban eldőlő TCR-futam, piros zászlóval véget érő verseny: ez volt a hungaroringi hétvége szombati napjának krónikája.

részletek

A WTCR magyar szimulátorbajnoka igazi TCR-autóval debütál

Báldi Gergő kétszer nyerte meg az FIA WTCR hivatalos szimulátor-bajnokságát, és most hétvégén igazi TCR-autóval versenyezhet Brnóban a M1RA csapat színeiben, amely címvédőként tér vissza a TCR Eastern Europe mezőnyébe.

részletek

Intenzíven fejlesztik az Audi TCR modelljét

Az Audi RS 3 LMS február 5-i világpremierjét követően az Audi Sport új TCR modellje egy intenzív tesztprogramon vesz részt. Az ingolstadti szélcsatornában végzett tesztek után jöhetnek az első versenypályás tapasztalatok a Katalóniában található Castellolí, a Róma melletti Vallelunga és az észak-spanyolországi Aragon pályáin. A versenyautónak a WTCR – FIA Túraautó Világkupa sorozatban történő nyári bemutatkozásáig több további teszt is szerepel a menetrendjében.

részletek