DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 8. péntek

TCR

Michelisz nyert Makaóban, növelte előnyét

Rajt-cél győzelmet aratott a TCR-szezonzáró első futamán a BRC Hyundai magyarja, ezzel ellógott a tabellán a dobogós Hufftól és a startot elrontó Ehrlacher-től.

részletek

Michelisz futamot nyert Bathurstben, egyetlen pont a hátránya

A BRC Hyundai magyar pilótája nyerte a második versenyt, míg az utolsón ötödik lett, így egyetlen ponttal Ehrlacher és Huff mögött fordul Makaóra.

részletek

Michelisz 10., elveszítette a bajnoki vezetést

Santiago Urrutia nyerte a TCR World Tour első bathursti futamát, amely után Rob Huff az élre állt a tabellán, a Hyundai magyarja viszont pole-t szerzett.

részletek

MotoGP, TCR, WRX: a hétvége menetrendje

Sepangban indul a MotoGP utolsó triplája, Bathurstbe látogat a TCR Világsorozat, a WRX pedig hongkongi duplával zárja a szezont – mutatjuk a programot.

részletek

Michelisz második az utolsó sydney-i futamon, továbbra is vezet

Dobogóval zárta a TCR World Tour első ausztrál fordulóját a Hyundai magyarja, ám mivel Rob Huff győzött, így is egy pontra olvadt az előnye a tabellán.

részletek

Michelisz 4. hellyel növelte az előnyét

Kétszer is meglökték, de így is közel végzett a dobogóhoz a TCR második sydney-i futamán a magyar pilóta, aki ezzel ismét egyedül vezeti az összetettet.

részletek

Esőkáosz és Michelisz-felzárkózás Sydney-ben

Őrült piros zászlós versennyel indult a TCR World Tour első ausztrál hétvégéje. Michelisz kalandos futam után a 8., így pontazonosság alakult ki az élen.

részletek

Dobogóra állt, ütközött és újra vezet Michelisz

Mozgalmas hétvégét teljesített a TCR World Tour Argentínában, ahonnan a Hyundai magyarja egy második és egy negyedik hellyel távozhatott.

részletek

Az F1-es Holland Nagydíj teljes menetrendje

Véget ér a nyári szünet, Zandvoortban folytatódik az F1-es idény, de emellett ismét lesz TCR és indul a véghajrá az IndyCarban – mutatjuk a programot.

részletek

Micheliszt büntették és nőtt a hátránya

Peches, de értékes pontokkal záruló hétvégét teljesített Uruguayban a TCR World Tour magyarja. Mindkét futamot egy Lynk & Co nyerte.

részletek

Ehrlacher rajt-cél győzelemmel érte utol Micheliszt

A Lynk & Co franciája nyerte az első hungaroringi futamot, s ezzel a pontversenyben épp egálba került a szombatot hatodikként záró hyundaios magyarral.

részletek

Az F1-es Kanadai Nagydíj teljes menetrendje

Esti F1-es futamot rendeznek hétvégén, kiderül, hogy Hamiltonék tényleg megközelíthetik-e Verstappenéket, de lesz MotoGP, TCR vagy éppen IndyCar is.

részletek