Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 23. szombat

Szimulátor

Hétvégén indul a Formula Podcast ligája

Népszerű podcastünk nevét viseli a virtuális bajnokság, amely 12 versenypályán, 50 %-os futamokkal zajlik az ősz folyamán. Még vannak kiadó helyek a rajtrácson.

részletek

Ford: extrém szimulátor és az új Supervan-projekt

2020 végén a Ford esport-csapata, a Team Fordzilla bemutatta a P1-es versenyautó életnagyságú modelljét, amit a gamerek közreműködésével terveztek meg. Az idei év újdonsága, hogy ezt a modellt lenyűgöző versenyszimulátorrá építették át, amelynek volánja mögé beülve bárki végigszáguldhat egy virtuális versenypályán.

részletek

Hamilton extra órákat tölt a szimulátorban

A hétszeres világbajnok korábban bevallotta, nem szeret különösebben szimulátorozni, ám úgy tűnik az ő álláspontja és hozzáállása is változott a Red Bull fejlődésének tükrében.

részletek

Csúcstechnológiás szimulátor bevetésével gyorsítja fel az abroncsfejlesztést a Goodyear

A Goodyear Tire & Rubber Company és a szimulációs megoldásokat forgalmazó VI-grade ma bejelentette, hogy csúcstechnológiás DiM250 DYNAMIC vezetésszimulátort telepítenek a Goodyear Colmar-Bergben, Luxemburgban működő Innovációs Központjába.

részletek

Így fejlődtek a klasszikus F1-es autók a játékokban

Az alábbi videóban azt követhetjük végig, hogyan mutatnak a különböző korszakokból származú F1-es autók a velük egy idős és a modern játékokban.

részletek

48 ezreddel győzték le Verstappenéket a BMW virtuális szériájában

Max Verstappen és Daniel Juncadella egy párost alkotva indultak a BMW SIM GT Cup daytonai szezonzáró eseményén, de az utolsó körben megfosztotta őket a sikertől egy gamer duó.

részletek

Így veret a Citroen 2CV a formulaautók előtt

A Citroen háború után évtizedekig gyártott modellje olyannyira ikonikus autója volt a 20. század második felének, hogy talán még akkor sem változtattak volna a dizájnon, ha a 70-es években beszállnak a formulaautózásba. De vajon lett volna olyan gyors, mint ebben a videojátékban?

részletek

Grosjean virtuálisan már visszatért a versenypályákra

Egy hónappal horrorisztikus bahreini bukása után először ült szimulátorba a francia, aki elmondta: megégett bal kezével még mindig nem mindent tud tökéletesen megcsinálni.

részletek

Raikkönen: Inkább a családommal töltöm az időmet, minthogy játsszak

Kimi Raikkönenről köztudott, hogy nem igazán van ínyére a szimulátorozás, sokkal szívesebben tölti családjával az idejét. Ugyan van egy PlayStationje, de már nem is tudja, mikor használta utoljára.

részletek

Ha unalmas az F1-es pálya: Raikkönen az Alfával egy havas ralipályán

Jó, ez csak az Assetto Corsában lehetséges, de megmutatjuk, hogy ott milyen lenne!

részletek

A Toyota ralis múltja, jelene és jövője is bemutatkozik a WRC 9-ben

A 2018-ban konstruktőri, 2019-ben egyéni rali-világbajnoki címet szerző, és a pilóták versenyében a jövő hétvégi 2020-as WRC idényzáró monzai futam előtt is élen álló Toyota érthető módon hangsúlyos szerepet kap a FIA Rali Világbajnokság hivatalos játékában, az idén nyáron megjelent WRC 9-ben.

részletek

Bereznay dupla dobogóval közelített

A virtuális Silverstone-ban és Spában folytatódott az F1 hivatalos e-sport-bajnoksága, az Alfa Romeo magyarja pedig ezúttal egy harmadik és második hellyel gazdagodott.

részletek
Olvastad már?