Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 18. kedd

Szimulátor

F1 2019: Részlet az F2 sztorimódjából

A legújabb Formula-1-es játékban egy fiatal, feltörekvő versenyző bőrébe is bebújhatunk, és átélhetjük a Formula-2 izgalmas mindennapjait. Részletek a Codemasters hó végén megjelenő szimulátorából.

részletek

Ennyit fejlődött a hivatalos F1-es játék a 2010-es években

A Formula-1 hivatalos Youtube-csatornája tett ki egy videót, amelyben egymás mellett nézhetjük meg a játék 2010-es és 2019-es verzióját.

részletek

Ilyen egy F1-es kör Kanadában visszafelé

Meg kell hagyni, hogy a megszokott menetiránnyal szemben sem fest rosszul a montreali F1-es pálya - nézzük, hogy milyen is így végigmenni ezen a körön.

részletek

Ha Alonso F1-es játékokkal játszana…

Újabb bravúros videó a készítőtől: Fernando Alonso lenne az a gamer, akinek soha, semmi nem jön össze, ütközik, az autó tönkremegy, a beállításokat elrontja – sok-sok szitkozódás közben dühében még a játékot is törölné.

részletek

Virtuálisan újraélhetjük a Monacói Nagydíjat

Ezt a sorozatot nem lehet megunni: minden eseményt visszanézhetünk az F1 2018 segítségével a 2019-es Monacói Nagydíjról. A Verstappen-Bottas esetre nem tudunk mit mondani.

részletek

Az F1 2019 után a WRC 8 is megmutatta magát

Szeptemberben kerül a boltokba a rali-vb új játéka, a WRC 8, amely szintén minden eddiginél szebbnek ígérkezik - mutatjuk, hogy mire is lehet számítani.

részletek

F1 2019: Megjött a hivatalos trailer

Bár részleteket és teljes versenyeket is láthattunk már a Codemasters-féle idei hivatalos F1-es játékból, az első hivatalos trailer 4K-ban hétfőn, nagyjából egy hónappal a június 28-i megjelenés előtt jött ki.

részletek

Egy VR-kör a Ferrarival Zandvoortban

A jövőre megrendezendő Holland Nagydíj helyszínén mehetünk végig. A versenygép a halo nélküli 2017-es SF70H.

részletek

Virtuálisan újraélhetjük a Spanyol Nagydíjat

Folytatódik a megszokott sorozat, az F1 2018 segítségével virtuálisan újranézhetjük, hogy mi történt a legutóbbi Spanyol Nagydíjon.

részletek

Mennyivel jobb az F1 2019 az elődjénél?

Videón hasonlíthatjuk össze az F1 2018-at az F1 2019-cel ugyanazzal az autóval, ugyanazon a pályán - ennyit fejlődött az új játék az elődjéhez képest.

részletek

Virtuálisan újraalkották az Azerbajdzsáni Nagydíjat

Ha láttad élőben, vagy összefoglalón, vagy éppen akkor, ha nem, nézd meg virtuálisan is, hogy mi történt a bakui futamon - az F1 2018 segítségével újraalkották az eseményeket, meglehetősen pontosan.

részletek

Hogy néz ki a kínai F1-es pálya visszafelé?

Odafelé már megszokhattuk, na de hogyan kell jól végigmenni a kínai F1-es vonalvezetésen menetiránnyal szemben? Nézzük csak!

részletek
Olvastad már?