Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 22. vasárnap

Szimulátor

F1 Hungary Liga: Az utolsó körben dőlt el a Francia Nagydíj

Megrendezték az F1 Hungary Liga nyolcadik futamát, a helyszín ezúttal a Francia Nagydíj volt. A pálya vonalvezetése lehetővé teszi a versenyzők számára, hogy az utolsó méterekig csatában legyenek egymással, és mindez tanúbizonyságot is nyert azok számára, akik élőben követték az eseményeket.

részletek

Ilyen egy Ferrari-kör Monzában visszafelé

Az F1 2019-cel mutatja be a videó készítője, hogy hogyan is néz ki a hétvégi F1-es helyszínen egy kör visszafelé - így sem tűnik rossznak a pálya...

részletek

Ilyen az Eau Rouge visszafelé

Íme egy gyorskör a spái pályán az F1 2019-cel - visszafelé. Az Eau Rouge így sem tűnik piskótának, sőt...

részletek

F1 Hungary Liga: Daniel_Hun a 11. helyről tudott nyerni Monacóban

Lezajlott a szezon legrangosabb futama az F1 Hungary Ligában, amiért ugyanannyi pontot osztanak, mint más versenyeken, ennek értéke mégis magasabb, mint egy átlagos pályának.

részletek

Ezt tudja Spában az idei és a 2000-es Ferrari

Legalábbis a szimulátorban ez a helyzet: egymásnak eresztették Michael Schumacher első bajnok Ferrariját és az olaszok idei technikáját.

részletek

Túlélhető Monaco menetiránnyal szemben?

A válasz sejthető: nincs baj, amíg nem kezd el megérkezni szemből a mezőny… A videót készítő YouTubert, Aarav Amint egyébként az Alfa Romeo Racing az e-sport részleg csapatmenedzserének nevezte ki, így ő terelgeti tanácsaival a versenyzőket, köztük Bereznay Dánielt.

részletek

F1 Hungary Liga: Esős időmérő és bajnokok csatája Kínában

Harmadik állomásán is túl van az F1 Hungary Liga mezőnye, a helyszín ezúttal Kína volt, ahol már megszokhattuk, hogy az eső mindig tényező. Így volt ez most is.

részletek

Ilyen egy F1-es kör a Hungaroringen visszafelé

Mindenki jól ismeri a mogyoródi pálya kanyarjait, de egész mást mutatnak, ha visszafelé próbáljuk leküzdeni őket. Ezt nézhetjük meg most az F1 2018-ban.

részletek

F1 Hungary Liga: Safety-car fázis és parádés futam Bahreinben

A bahreini pálya nem hazudtolta meg magát, és egy nagyon változatos, eseménydús futamot hozott össze, aminek ritkán látott vendége, a biztonsági autót vezető Bernd Maylander is tiszteletét tette.

részletek

F1 Hungary Liga: Előd magabiztosan nyert Ausztráliában

Lezajlott az F1 Hungary Liga 7. szezonjának nyitófutama, az Ausztrál Nagydíj, amely az egyszeres bajnok Előd rajt-cél győzelmét hozta a Red Bull-lal.

részletek

Szimulátoron vezeti egymást a két bajnoki rivális

A W Series két élmenője, Jamie Chadwick és Beitske Visser vakon próbálnak megtenni egy virtuális kört Hockenheimben úgy, hogy csak a másikuk instrukcióira hagyatkozhatnak. A konklúzió: "A valóságban ezt sose próbáljuk ki!"

részletek

Norris napjai nem telnek el versenyzés nélkül

A McLaren újonca minden szabad percét a valós és a virtuális versenypályákon tölti, így biztosítva azt, hogy több tapasztalattal gazdagodik, mint a legtöbb vetélytársa.

részletek
Olvastad már?