Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

Szimulátor

F1 2019: Megjött a hivatalos trailer

Bár részleteket és teljes versenyeket is láthattunk már a Codemasters-féle idei hivatalos F1-es játékból, az első hivatalos trailer 4K-ban hétfőn, nagyjából egy hónappal a június 28-i megjelenés előtt jött ki.

részletek

Egy VR-kör a Ferrarival Zandvoortban

A jövőre megrendezendő Holland Nagydíj helyszínén mehetünk végig. A versenygép a halo nélküli 2017-es SF70H.

részletek

Virtuálisan újraélhetjük a Spanyol Nagydíjat

Folytatódik a megszokott sorozat, az F1 2018 segítségével virtuálisan újranézhetjük, hogy mi történt a legutóbbi Spanyol Nagydíjon.

részletek

Mennyivel jobb az F1 2019 az elődjénél?

Videón hasonlíthatjuk össze az F1 2018-at az F1 2019-cel ugyanazzal az autóval, ugyanazon a pályán - ennyit fejlődött az új játék az elődjéhez képest.

részletek

Virtuálisan újraalkották az Azerbajdzsáni Nagydíjat

Ha láttad élőben, vagy összefoglalón, vagy éppen akkor, ha nem, nézd meg virtuálisan is, hogy mi történt a bakui futamon - az F1 2018 segítségével újraalkották az eseményeket, meglehetősen pontosan.

részletek

Hogy néz ki a kínai F1-es pálya visszafelé?

Odafelé már megszokhattuk, na de hogyan kell jól végigmenni a kínai F1-es vonalvezetésen menetiránnyal szemben? Nézzük csak!

részletek

Ha nem megy az előzés, menj át rajta

Vedd az öledbe, aztán egy baseballos dobómozdulattal hajítsd el, csak ezúttal a hátad mögé! Avagy egy megtermett mezei poloskához hasonlítható "bug" az Assetto Corsában. Egy Ferrarival sok mindent lehet, de azért na.

részletek

Tavalyi Ferrari az idei ellen a kínai pályán

A FlashTV sorozatában most a 2019-es SF90-t és a 2018-as SF71H-t engedték egymásnak a következő nagydíjnak otthont adó sanghaji aszfaltcsíkon az Assetto Corsában.

részletek

Mindjárt indul az F1 Esports harmadik szezonja

Az eddigieknél is korábban, jövő hétfőn kezdődik az újabb virtuális évad. Az alapkoncepció megmarad, de több lesz a verseny és nagyobb az összdíj, más változásokkal együtt.

részletek

A-Liga: A Prérikutya felér a dobogóra

Megújulva, új szimulátorral, új külsővel, de ugyanazzal az elhivatottsággal tért vissza az A-Liga a virtuális versenypályákra, ahol a 2019-es szezonban minden második vasárnap, összesen tizenkét futamon keresztül mérhetik össze tudásukat a versenyzők.

részletek

Virtuális Senna-kör az esős Suzukában

Nem akárki bújt a legendás brazil bőrébe az 1988-as Japán Nagydíjhoz hasonló időjárást beállítva: a háromszoros világbajnok születésnapján a McLaren szimulátorpilótája, Rudy van Buren vitte el egy virtuális körre az MP4/4-et.

részletek

Alonso már áprilisban IndyCar-autóban

Fernando Alonso a lehető legjobban fel akar készülni a májusi Indy 500-ra, ennek érdekében Texasban már a jövő hónapban kipróbálja a számára új Dallarát. A McLaren jól áll egyelőre.

részletek
Olvastad már?