Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. november 15. péntek

Szimulátor

Milyen kört lehet menni a COTA-n visszafelé?

Az austini F1-es pálya alapvetően az óramutató járásával ellentétes, de nézzük meg, hogy mi történik, ha a másik irányba indulunk el - úgy sem tűnik rossznak ez a kör.

részletek

F1 Hungary Liga: Eldőlni látszik a bajnokság?

Daniel_Hun szezonbeli hatodik győzelmét hozta a szingapúri éjszaka, ezzel 94 pontra növelte előnyét Előddel szemben hat futammal a bajnokság vége előtt.

részletek

Virtuális valósággal a végső győzelemért

A Toyota Gazoo Racing németországi főhadiszállásán saját fejlesztésű versenyszimulátor segíti a csapat felkészülését a hosszú távú világbajnokságra. Az ultramodern gépezet alkotója és kezelője egy fiatal holland mérnök, Marvin Struijk.

részletek

F1 Hungary Liga: A címvédő nyerte a Magyar Nagydíjat

Megrendezték az F1 Hungary Liga hetedik szezonjának tizenkettedik futamát. A helyszín a mindenkinek hazai pályának számító hungaroringi aszfaltcsík volt. Vannak versenyzők, akik olyan közel laknak a versenypályához, hogy amikor Hamiltonék rajta gurulnak, a szobájában hallják a motorhangot, így mindenki extra motivált volt a versenyt illetően.

részletek

F1 Hungary Liga: Szezonbeli ötödik győzelmét aratta a listavezető

Daniel_Hun a tizenkettedik helyről rajtolva nyerte meg a németországi futamot, ma este pedig jön a virtuális Magyar Nagydíj, amit élőben lehet majd követni.

részletek

Pedálmunka: Szimulátorverseny lábkamerával

Néhány nap alatt 40 ezren nézték meg a Race Sensations videóját, melyben a pedálokkal való gépészkedést tanulmányozhatjuk 11 percen át, miközben a játékos a nyolcadikról első helyre menetel.

részletek

F1 Hungary Liga: Büntetések rendezték át a dobogót

Az idei szezon tizedik helyszíne volt a Brit Nagydíj. Az ötödik szezon bajnoka, Hun_Safee idei első győzelmét aratta, végig kézben tartva a futamot, korábbi nagy sikereit lemásolva vezetett, és egy apró megingás sem volt látható nála. Mögötte viszont rendesen zajlott az élet.

részletek

Lecseréli régimódi szimulátorát a Ferrari

Tíz éve csúcstechnológiát képviselt Maranello grandiózus szimulátora, de már eljárt felette az idő: a Mercedes és a Red Bull is modernebb rendszerrel rendelkezik, mint a Pók.

részletek

F1 Hungary Liga: WRC-pilóta nyerte az F1-es futamot

Az Osztrák Nagydíjjal folytatódott az F1 Hungary Liga, ahol a szezon eleje óta levegőbe lógó győzelmet aratott KaszaKristof.

részletek

F1 Hungary Liga: Az utolsó körben dőlt el a Francia Nagydíj

Megrendezték az F1 Hungary Liga nyolcadik futamát, a helyszín ezúttal a Francia Nagydíj volt. A pálya vonalvezetése lehetővé teszi a versenyzők számára, hogy az utolsó méterekig csatában legyenek egymással, és mindez tanúbizonyságot is nyert azok számára, akik élőben követték az eseményeket.

részletek

Ilyen egy Ferrari-kör Monzában visszafelé

Az F1 2019-cel mutatja be a videó készítője, hogy hogyan is néz ki a hétvégi F1-es helyszínen egy kör visszafelé - így sem tűnik rossznak a pálya...

részletek

Ilyen az Eau Rouge visszafelé

Íme egy gyorskör a spái pályán az F1 2019-cel - visszafelé. Az Eau Rouge így sem tűnik piskótának, sőt...

részletek
Olvastad már?