Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 2. szombat

Szimulátor

Egy F1-es kör a '30-as évek Monacójában egy mai autóval – videó

Közel száz évvel ezelőtt kicsit még másképp nézett ki a város és emiatt a pálya is - milyen lenne egy kör ott egy mostani F1-es autóval?

részletek

Bottas: A csapat szimulátora gyorsan fejlődik

Valtteri Bottas szerint a csapat sokat fejlesztett a szimulátorán, mióta csatlakozott hozzájuk. Ebből sokat profitál az istálló: például Miamiba is virtuális pályaismerettel érkezhetett.

részletek

Videó: Egy F1-es kör a felújított Melbourne-ben

2019 után tér vissza az F1 Melbourne-be, azóta pedig rengeteg változás történt. Több helyen kiszélesítették a pályát, megváltozott a vonalvezetés és négy DRS-zóna is lesz.

részletek

Ilyen egy virtuális dzsiddai kör Verstappennel

A regnáló világbajnok a Red Bull szimulátorában mutatja meg, hogyan is kell összerakni egy gyorskört a szezon második futamának otthont adó szaúd-arábiai helyszínen.

részletek

Verstappen bemutatja: Egy gyorskör Szahírban

A 2022-es szezonnyitót megelőzően Max Verstappen nosztalgiázott egy kicsit, és visszaült az RB16B virtuális volánja mögé, hogy megmutassa, milyen is egy igazán jó kör bahreinben.

részletek

Szimulátor: Egy verseny Miamiban a 2022-es autókkal

Május 8-án rendezik az első Miami Nagydíjat, de egyelőre még az első idei futamra is várnunk kell. Nem úgy a szimulátorban, ahol már kipróbálták a 2022-es autókat az új pályán.

részletek

Jön a FuturEsportS Kupa szuperdöntője

Jelenleg ez a legrangosabb hazai F1 bajnokság PC-n, e-sportolókkal és Magyarország leggyorsabb F1 pilótáival.

részletek

Sikeres magyar pontszerzés az F1 Challengersben

Megtartották az F1 Esports Challengers világbajnoki selejtezősorozat harmadik fordulóját. Végre a tartalékos státuszban lévő Boda Zoltán is debütálhatott, aki egy remek versenyzéssel 6 pontot tudott szerezni.

részletek

FES: III. FuturEsportS League, második forduló

Múlt kedden ismét rajthoz állt az F1 EsportS Challengers mezőnye a III. FuturEsportS League második fordulójában. A forduló sztárpilótája Bereznay Dániel volt.

részletek

Szimulátor: Tsunoda és az AT03 Tokióban versenyez

Az Assetto Corsában már többen is kipróbálták az új 2022-es F1-eseket, most pedig egy tokiói utcai pályán követhetjük figyelemmel a helyi versenyző, Yuki Tsunoda AlphaTauriját.

részletek

FES: Harc a szuperdöntőbe jutásért

Végéhez közeledik a V. FuturEsportS Kupa. De vajon ki lesz az utolsó három versenyző, aki csatlakozhat a szuperdöntősök mezőnyéhez?

részletek

Már meg is versenyeztették a 2022-es autókat

Bár a szezon rajtjára március 20-ig várnunk kell, de a szimulátorozás világának köszönhetően már most betekintést nyerhetünk abba, milyen lehet egy verseny az idei szezonban.

részletek