DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 16. kedd

Szimulátor

Szimulátor és szakemberek – így bővít az Alpine

Két fontos beruházás zajlik Enstone-ban: a modern szimulációs eszközök a hétvégék erős kezdése, a több aerodinamikai mérnök a szezon közbeni fejlesztés miatt fontos a teljesítménykényszer alatt levő csapatnál.

részletek

Ez okozza az Alpine hullámzó teljesítményét

Az Alpine csapatfőnöke, Otmar Szafnauer úgy hiszi, megtalálták a problémát, amely miatt ennyire hullámzó az istálló idei teljesítménye.

részletek

A fiatalok hatodik érzéke, ami nincs Hamiltonnak

A korábbi F1-es pilóta, Johnny Herbert szerint az új generáció a szimulátoros felkészülés révén plusz képességekre tehet szert.

részletek

„Szégyen, a saját sz*r szervereiket sem tudják kontrollálni” – Verstappen

Néhány órával a Virtuális Le Mans-i 24 órásról történt kiesése után újabb kirohanást intézett a szervezők irányába a kétszeres F1-es világbajnok.

részletek

Schumacher már nyolc éve a Mercedesnél szimulátorozott

A csapat által frissen teszt- és tartalékversenyzőnek igazolt német elárulta, hogy már 2014-ben járt az F1-es szimulátorukban.

részletek

F1 Esports: Taroltak a McLaren-játékosok

Spában Bari Boroumand aratta az első sikerét, míg a részben esős zandvoorti versenyén az ezzel az összetettbeli vezetését is megerősítő Lukas Blakeley dominált az F1 Esports Pro Seriesben.

részletek

Indul a Virtuális Magyar Rali Bajnokság

Október 17-én rajtol el a szezon a GULF támogatásával, értékes nyereményekért: nyolc forduló, háromféle talajtípus, komoly versengés vár a résztvevőkre.

részletek

F1 Esports: Megvannak az első magyar pontok

Az Alpine-nál szereplő Sipos Patrik a nyolcadik helyet kaparintotta meg a virtuális Silverstone-ban rendezett harmadik versenyen, ahol a Red Bull begyűjtötte idei első győzelmét.

részletek

A játékrajongók számára itt a Ford legjobb ülése

A Ford és esport-csapata, a Team Fordzilla együttműködött a Next Level Racing® céggel, hogy a gamerek saját otthonukban is belekóstolhassanak a Ford motorsport-hagyományaiba az új GTElite Ford GT Edition cockpit és az ES1 Seat Ford GT Edition ülés révén.

részletek

F1 22: Russell jobb Leclerc-nél, Verstappen a csúcson

Frissítették a játékban a pilóták értékeit, ezek alapján Max Verstappen már egyedül áll az élen Lewis Hamilton előtt, George Russell pedig jobb Charles Leclerc-nél.

részletek

Egy kör a hétköznapi Monacóban

A minap mutattunk egy videót, melyben megcsodálhattuk, hogyan festett Monaco az 1930-as években, most pedig megnézhetjük, miként nézne ki egy kör a még át nem alakított Monte-Carló-i utcákon.

részletek

Egy F1-es kör a '30-as évek Monacójában egy mai autóval – videó

Közel száz évvel ezelőtt kicsit még másképp nézett ki a város és emiatt a pálya is - milyen lenne egy kör ott egy mostani F1-es autóval?

részletek