Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. december 4. péntek

Szimulátor

Marquez előzte Marquezt a virtuális MotoGP győzelméért

Misanóban "járt" a virtuális MotoGP-szezon mezőnye, ahol az utolsó körös dráma még valóságnak is elment volna: Alex Marquez az utolsó kanyarban előzte meg testvérét a győzelemért, a bukó Quartararo helyett pedig Rossi lett dobogós.

részletek

Alonso is debütált virtuálisan – nem sok sikerrel

Újabb világbajnok csapott bele az online versenyzésbe Vettel után. Az All-Star Seriesben, Legends kategóriában szereplő Alonso remekül ment az időmérőn, a bemutatkozás azonban rövidesen csetlés-botlásba fulladt. Végül a szerverről is kilépett.

részletek

Russell majdnem bepisilt örömében

A Williamsnél eltöltött szenvedős újoncéve során annyira elszokott a győzelmektől, hogy a minapi virtuális sikerének is ennyire tudott örülni. A brit kötelességének érzi a szurkolók szórakoztatását.

részletek

Hamilton is játszik, csak nem az F1-gyel

Virtuális versenyeken nem akar indulni a Mercedes hatszoros világbajnok F1-es pilótája, de van egy kedvenc autós játéka és másban össze is mérte magát Leclerc-ékkel.

részletek

Real-, Barca- és City-sztár a virtuális F1-ben

Több nagy sportsztár is rajthoz áll a virtuális Spanyol Nagydíjon az előttünk álló hétvégén, A megszokott F1-es pilóták most is ott lesznek majd a rajtrácson.

részletek

A botrányhős Ferrucci nem érti a virtuális vitákat: „Ez csak játék!”

Az Egyesült Államok virtuális versenyszférája eddig igencsak termékeny táptalaja a botrányoknak. Santino Ferrucci, a valós élet egyik legnagyobb balhékirálya is szándékosan okozott balesetet az online világban, de nem érdekli.

részletek

Norris már az online futamra is úgy készül, mint a valósra

Az autósportos szimulációk világa bizonyos szempontokból már nagyon hasonlít a valós viszonyokhoz – Lando Norris elmondása szerint legutóbb már hasonló alapossággal tudott felkészülni egy versenyre, mintha egy igazi pályán járt volna.

részletek

Ricciardo: Hasznosabb az edzés, mint a szimulátorozás

Az ausztrál tudja: ha ő is beszerezni egy gépet, olyan sok időt töltene vele, hogy az az edzések rovására menne, pedig szerinte utóbbiak hasznosabbak az F1-es szezonra való felkészülés tekintetében.

részletek

Magnussen: Ez csak számítógépes játék, inkább gokartozom

Annak ellenére, hogy apja is indul szimulátorversenyeken, Kevin Magnussent nem mozgatja meg a virtuális trend. Őt inkább a szabad levegő vonzza, ha lehetősége lesz rá, a pályán éli majd ki versenyösztönét.

részletek

Leclerc a gép előtt ülve adja saját magát

A versenyhétvégéken nem az igazi arcát látjuk a Ferrari pilótájának, aki szimulátorozás közben tud igazán ellazulni. A négy fal közé zárva az a célja, hogy másokat szórakoztasson.

részletek

Ezt gondolja Raikkönen az online versenyzésről

Rossz hír azoknak, akik arra számítanak, hogy előbb-utóbb a veterán is csatlakozni fog a szimulátoros futamokhoz: nem érdekli a dolog, inkább megvárja, amíg igazi verseny lesz.

részletek

Norris néha vacsorázni is elfelejt játék közben

Elképzelhető, hogy az idejüket virtuális futamokkal elütő autóversenyzőknek nem is hiányzik igazán a valódi versenyzés? Két pilóta is arról számolt be, mennyire áthatják őket a megszokott érzések az otthoni szimulátorban ülve is.

részletek
Olvastad már?