Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 21. csütörtök

Szimulátor

Leclerc a gép előtt ülve adja saját magát

A versenyhétvégéken nem az igazi arcát látjuk a Ferrari pilótájának, aki szimulátorozás közben tud igazán ellazulni. A négy fal közé zárva az a célja, hogy másokat szórakoztasson.

részletek

Ezt gondolja Raikkönen az online versenyzésről

Rossz hír azoknak, akik arra számítanak, hogy előbb-utóbb a veterán is csatlakozni fog a szimulátoros futamokhoz: nem érdekli a dolog, inkább megvárja, amíg igazi verseny lesz.

részletek

Norris néha vacsorázni is elfelejt játék közben

Elképzelhető, hogy az idejüket virtuális futamokkal elütő autóversenyzőknek nem is hiányzik igazán a valódi versenyzés? Két pilóta is arról számolt be, mennyire áthatják őket a megszokott érzések az otthoni szimulátorban ülve is.

részletek

Leclerc bajnok, 70 ezer dollár fölött a pilóták adománygyűjtése

Rengeteg pénz gyűlt össze a versenyzők által szervezett jótékonysági szimulátoros széria során, amellyel a koronavírus elleni harcot támogatják. A bajnokságot Charles Leclerc nyerte.

részletek

Vettel is szimulátorozásra adja a fejét

A német világbajnok csatlakozik az egyre népszerűbb trendhez és kipróbálja magát a virtuális világban. Igaz a gyermekei és az egyéb hobbijai miatt nem tudja, mennyi ideje lesz versenyezni.

részletek

Négerezett a virtuális versenyen, megvonták a fizetését

Egyetlen rosszul megválasztott szó néhány óra leforgása alatt szürreális méretű botrányt robbantott ki a NASCAR-ban, Kyle Larson egy virtuális versenyen elkövetett vétséggel a valós karrierjét sodorta veszélybe.

részletek

Norris: Ha ennek vége, megkomolyodok

Ígéri, hogy bolondozós énje nem fog eltűnni, viszont muszáj lesz valamennyire visszavennie a poénszórásból és teljes elhivatottsággal a versenyzésre koncentrálnia a fiatal britnek, amikor az F1 a virtuális térből visszatér a pályára.

részletek

Kényszerből szimulátoroznak a pilóták?

Sosem volt még olyan pezsgő az autósportos szimulátorélet, mint manapság, de igazából mennyire kedvtelés és mennyire (egyfajta) kényszer ez a pilóták számára?

részletek

A szimulátor ébren tartja az ösztönöket

Philipp Eng, a BMW tehetséges pilótája mindenféle kormány mögött megállja a helyét: diadalmaskodott már formaautóval és számos különböző BMW versenysorozatban, a BMW M4 DTM-től kezdve, a BMW M8 GTE-n keresztül, egészen a BMW M6 GT3-ig. A 2020-as idény tavaszi versenyhétvégéit azonban a koronavírus miatt otthonában tölti, így az egyetlen hely, ahol fejlesztheti képességeit, a verseny-szimulátor.

részletek

Dupla magyar siker a virtuális WTCR-ben

Az első futamon Báldi Gergő aratott rajt-cél győzelmet, míg a másodikon M1RA-s társa, Csuti Zoltán használta ki tökéletesen az utolsó előtti kör őrületét. A „valódi” versenyzők viszont szenvedtek.

részletek

Leclerc-t megviselte a virtuális futam

Győzelemmel debütált a virtuális versenyzésben Charles Leclerc és tervei szerint a következő futamon is rajthoz állna - igaz, eléggé leizzadt annak ellenére, hogy nem igazi autóban ült.

részletek

Michelisz az utódját keresi – valódi versenyzési lehetőséget kínál az induló szimulátorkupa

E-sport bajnokság indul Michelisz Norbert szakmai vezetésével és a Hungaroring szerepvállalásával. Az öt fordulóból álló, Hungaroring E-sport Bajnokság névre keresztelt online szezonnal kivételes lehetőséget kínálnak az indulóknak. A fődíj egy teljes idényre szóló versenyzési lehetőség a M1RA-csapatban egy magyar vagy nemzetközi autós gyorsasági bajnokságban 2021-ben.

részletek
Olvastad már?