Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 7. vasárnap

Szimulátor

Michelisz az utódját keresi – valódi versenyzési lehetőséget kínál az induló szimulátorkupa

E-sport bajnokság indul Michelisz Norbert szakmai vezetésével és a Hungaroring szerepvállalásával. Az öt fordulóból álló, Hungaroring E-sport Bajnokság névre keresztelt online szezonnal kivételes lehetőséget kínálnak az indulóknak. A fődíj egy teljes idényre szóló versenyzési lehetőség a M1RA-csapatban egy magyar vagy nemzetközi autós gyorsasági bajnokságban 2021-ben.

részletek

Verstappen kidobja a számítógépét, mert nem nyert

Jó esélye volt az újabb szimulátoros győzelemre Max Verstappennek, de a számítógépe a legrosszabb pillanatban mondott csütörtököt - a holland nem bírja az ilyet, azonnal kidobja és vesz helyette másikat.

részletek

Egy magyar gokartoktató pályabejárása Doningtonban

Janecskó Adrián az rFactor 2-ben mutatja be, hogyan kell venni a doningtoni versenypálya kanyarjait egy 1993-as Mclaren MP4/8-cal. Hangolódjunk így az azévi F1-es futam hétvégi tévés ismétlésére!

részletek

Norris idegesebb a szimulátorban, mint egy F1-es autóban

Elsőre talán furcsának hathat, a McLaren brit pilótája ugyanakkor magyarázatot is adott erre a jelenségre. Szerinte most a szimulátorversenyeknek társadalmi üzenetük is van.

részletek

Indul a magyar virtuális gokartbajnokság – jelentkezz!

A mostanság rivaldafénybe kerülő szimulátorversenyzés világa egy különleges sorozattal ,virtuális bérgokartbajnoksággal bővül – ráadásul egy magyar kezdeményezésről van szó.

részletek

Verstappen „visszaadta a kölcsönt” Norrisnak

A múlt héten a McLaren F1-es pilótája forgatta ki egy szimulátorversenyen a Red Bull-ost, most a holland okozott balesetet, amelybe brit társa is belekeveredett.

részletek

Fanyalodjunk rá a virtuális versenyekre!

Lassan már annyi nagyszabású versenyt rendeznek a digitális térben, mint ahány igazi verseny lenne egy járvány nélküli ideális világban. Profi pilótákat és magyar résztvevőt is nézhetünk, íme a vasárnapi kínálat.

részletek

Verstappen nem indul a virtuális Bahreini GP-n

Hiába az egyik legjobb szimulátoros az F1-es mezőnyben, a Red Bull pilótája nem vesz részt a Formula-1 által szervezett online eseményen, mivel elmondása szerint nem ismeri a játékot.

részletek

Vezetési segédletekkel indul az F1-es pilóták szimulátorversenye

A globális versenyhalasztások forgatagában egyre többen kényszerülnek rá a virtuális platformon zajló futamok megrendezésére. A hétvégén elindul a hivatalos Formula-1-es is, komoly esélykiegyenlítéssel.

részletek

Norris kilökte Verstappent egy szimulátorversenyen

Bár a valóságban még vélhetően hónapokig nem csaphatnak össze, a virtuális világban ismét megtették – és mint az látható, nem is úszta meg ütközés nélkül a minapi versenyt a két F1-es sztár…

részletek

A nap, amikor Bereznayról szól az autósport

Valós autóversenyek hiányában az űrt kitölteni próbáló virtuális versenyzésre koncentrált a száguldás világa az elmúlt hétvégén: Bereznay Dániel élete egyik legszebb pillanatának tartja, hogy a Norrisszal, Vandoorne-nal felvértezett mezőnyben diadalmaskodott.

részletek

Bereznay Dani szétszedte az igazi versenyzőket

A világszintű versenytörlésekre reagálva vasárnap két különböző virtuális futamot is rendeztek, amelyen szimulátorjátékosok mellett autóversenyzők is „rajthoz álltak”. Az egyiken magyar siker született, a másikon Verstappen esett-kelt.

részletek
Olvastad már?