DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 20. hétfő

Szezon

4 dolog, ami segíthet elütni az időt a 2024-es szezonig

Márciusban indul az idei Forma 1-es szezon, ám addig is van még pár szabad hétvége, amit érdemes programmal feltölteni. Ha már te is alig várod, hogy újra elinduljon a hajsza a győzelemért, akkor biztosan ismerős az érzés, hogy ilyenkor szinte vánszorog az idő. Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány program ötletet, ami segíthet elütni azt és közben szenvedélyednek is hódolhatsz, amíg várakozol.

részletek

Szezonnyitó akciók a Formula Webshopban

Az új F1-es szezonra készülve jelentős akciókat kínálunk webshopunkban: nézzetek körül, és válasszátok ki a számotokra legmegfelelőbb csomagot!

részletek

Így állnak a csapaton belüli küzdelmek a 2023-as F1-es szezonban

Max Verstappen, Fernando Alonso, Lewis Hamilton, vagy éppen Alex Albon fölényéhez sem férhet kétség, de hogyan áll a Ferrari, a McLaren vagy az Alpine?

részletek

Sajtó: Megvan, hogy mikor és hol kezdődik a következő F1-es szezon

Az Auto Motor und Sport tudni véli, hogy jövőre hat tesztnappal lehet hangolni a szezonra, de két külön helyszínen, szokatlan szünettel és a második után rögtön jön is az első futam. Az is megvan, hogy hol.

részletek

Aki nyer az idénynyitón, nem nyerhet bajnokságot?

Nem biztos, hogy a legjobb ómen megnyerni a nyitófutamot, az utóbbi években ugyanis rendre nem az a pilóta lett a világbajnok, aki az első versenyen győzni tudott. Hamilton különösen gyengélkedett.

részletek

Hamilton a nézőknek: Hiányozni fogtok!

A Mercedes világbajnoka nagyon sajnálja, hogy idén várhatóan egyetlen európai F1-es versenyhétvégére sem engednek majd be szurkolókat. Minden korábbinál nehezebb szezonra számít.

részletek

Ricciardo kaotikus szezonnyitóra számít

A minden korábbinál hosszabb szüneten lévő F1-es pilóták a nyári szezonrajtig szörnyen berozsdásodnak, ezért Daniel Ricciardo az első futamra káoszt és zűrzavart jósol.

részletek

„Bizarr lesz nézők nélkül versenyezni”

Az F1 eddig soha nem látott módon helyszíni nézők nélküli versenyeket tervez a szezon elejére. Ez egy kompromisszumos megoldás, ami Esteban Ocon szerint furcsa hangulatot fog teremteni.

részletek

Az első futamon ki fognak készülni a pilóták

A versenyzés nélkül eltelt hónapok a csapatok bankszámlái mellett a versenyzők szervezetére is nagy csapásokat mérnek. A hosszú kihagyás ájulásokat is eredményezhet a szezonnyitón.

részletek

Ricciardo kínjában ismétléseket néz

Az ausztrál F1-es pilóta szörnyen viseli a kényszerszünetet. Neki már mindegy, hogy nézőkkel vagy nézők nélkül, csak kezdődjön végre az idei szezon, mert ki van éhezve a versenyzésre.

részletek

Vettelnek már fáj, hogy nem versenyezhet

A többséghez hasonlóan a Ferrari F1-es pilótájának is borzasztóan hiányzik a versenyzés, de tudja, hogy a szezonba csak kompromisszumok mellett lehet majd belevágni. Addig is türelemre int.

részletek

Rendezhetnek F1-es futamot hétköznap?

A feje tetejére állt 2020-as év miatt olyan kísérletezésre kényszerül az F1, amire békeidőben soha nem vállalkozna. A szokatlantól az extrémig számos megoldás felmerült a szezon megmentése érdekében, mi pedig mindet átbeszéltük legutóbbi podcast-adásunkban.

részletek