Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 28. szombat

Superbike

Célba vette a MotoGP-t a Superbike-világbajnok

Először beszélt nyíltan arról a Jonathan Rea-t a szériamotorok világbajnokságának trónjáról 2021-ben letaszító Toprak Razgatlioglu, hogy rövidesen átigazolna a királykategóriába.

részletek

2024-től a Superbike-vb is jön Hajdúnánásra

Legalábbis erre lehet következtetni az uniós közbeszerző értesítőben közzétettek alapján. A Dornával kötendő szerződés a MotoGP-hez hasonlóan tízéves időtartamra szól.

részletek

Ne maradj le semmiről hétvégén! - program

Michelisz és Szabó újabb sikeréért szurkolhatunk a hétvégén, míg Kiss harmadszor lehet Európa-bajnok, de versenyez a Pure ETCR és a Superbike mezőnye is - mutatjuk a menetrendet és a tv-közvetítéseket.

részletek

Program: Ne maradj le semmiről hétvégén!

F1 híján MotoGP-t, Superbike-ot és DTM-et nézhetünk az előttünk álló hétvégén - mutatjuk a menetrendet és a tv-közvetítéseket is.

részletek

Ne maradj le semmiről hétvégén!

F1 híján a motoroké lesz a főszerep az előttünk álló napokban, de azért minőségi autóversenyből sem lesz hiány - mutatjuk a hétvégi menetrendet és a tv-közvetítéseket.

részletek

Folytatódik a MotoGP és az IndyCar: ne maradj le!

Az F1 nyári szünetre vonult, két nagy sorozat viszont épp most tér vissza onnan, de lesz még DTM, Pure ETCR és Superbike-vb is a hétvégén – mutatjuk a teljes időtervet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Rea a MotoGP-ben? „Soha ne mondd, hogy soha”

Bár többéves szerződése van a Kawasakival a hetedik Superbike-világbajnoki címére hajtó britnek, nem zárja ki, hogy bőven 30 év fölött is kipróbálja magát a MotoGP-ben.

részletek

FE, WRX, Superbike, DTM: ne maradj le!

F1 nélkül sem fogunk unatkozni a hétvégén, hiszen Londonban egy félig fedett pályán versenyez a Formula-E, de lesz Ralikrossz-vb és Superbike-vb magyar indulókkal, valamint DTM is.

részletek

Superbike-vb-t is rendeznének Hajdúnánáson

Ez derül ki a legfrissebb Magyar Közlönyből: akárcsak a MotoGP-t, a Superbike-világbajnok mezőnyét is tíz évre látná vendégül a felépítendő kelet-magyarországi pálya.

részletek

Újabb motorsportjogok az Arena4-en

Négy újabb technikai versenysorozat az ARENA4-en. A csatorna kínálatába érkezik a NASCAR, a Supercars, a Salakmotor GP és a Superbike/Supersport világbajnokság is.

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

A Hungaroringre látogatnak a WTCR szereplői, de emellett lesz még MotoGP, Superbike, DTM és WRX is - mutatjuk a hétvége menetrendjét a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Ne maradj le semmiről az Olasz Nagydíjon!

Nincs megállás az F1-ben, hiszen a mezőny Spa után egyből Monzába utazik, de más ínyencség is lesz még az ősz első hétvégéjén – mutatjuk a teljes időtervet a tv-közvetítésekkel együtt!

részletek