Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 20. szombat

Sport

Rekordokat dönt az F1 nézettsége

A közösségi médiában tarolt 2021-ben az F1, de a televíziós közvetítések is sokat hoztak a konyhára - a fő piac Kína, de Hollandia is berobbant, a sprintek pedig emelték a nézőszámot.

részletek

Ez lehet a sportautók jövője?

Minden idők egyik legkedveltebb és legnagyobb hatású Toyota sportautója, a GR Yaris szolgált a Toyota új tanulmányautójának alapjául: a japán autógyártó leleplezte a hidrogénhajtású GR Yaris kísérleti koncepciót. A koncepció ugyanazt a hajtásláncot használja, mint a hidrogénhajtású Corolla Sport kísérleti versenyautó, amely jelenleg a Super Taikyu versenysorozatban szerepel: a GR Yaris módosított erőforrása hajtja, amelyet úgy alakítottak át, hogy hidrogént használjon üzemanyagként. A hidrogénhajtású belső égésű motortechnológia közel zéró károsanyag-kibocsátást biztosít, miközben megtartja a hagyományos erőforrások által nyújtott hangélményt és egyéb pozitív jellemzőket. A fejlesztés a japán motorsport minden autót komoly kihívások elé állító körülményei között folytatódik tovább.

részletek

Sainz: Apám jobban örült, amikor fociztam

Bár Carlos Sainz vérbeli autósport-famíliába született, a családja sosem erőltette rá a versenyzést. Idősebb Sainz egyáltalán nem is akarta, hogy a fia autóversenyzővé váljon.

részletek

Ilyen funkciókkal rendelkezik egy modern sportkaróra

Öltözékünket nap mint nap fel tudjuk dobni néhány egyszerű kiegészítővel. A nők kétség kívül ilyen téren szerencsésebb helyzetben vannak, hiszen ők számtalan olyan kelléket tudnak beszerezni, amikkel az adott napi ruhájukat egyedibbé és stílusosabbá tudják tenni. Nem csak az ékszerek állnak ilyen téren a rendelkezésükre, de ott vannak a kalapok, a sálak, a napszemüvegek és a táskák is, mint lehetőségek. A férfiaknak ezzel szemben lekorlátozódik a kiegészítők száma. Sokszor hallani, hogy egy férfinek nem is kell más ékszert viselnie, min egy szép karórát, amivel egyfajta üzentet tud közvetíteni magáról a világ felé.

részletek

Kigyúrt oroszlán: A Peugeot 125 évnyi sporttörténelme

A Peugeot azóta állítja magát szüntelenül új kihívások elé, amióta nem csak részt vett a világ legelső, hivatalos autóversenyén, de meg is nyerte azt. Összeállításunkban 125 év sikereit, tapasztalatait és innovációit tekintjük át.

részletek

Mik a sportos stílus jellemzői?

A sportos stílus és a sportruházat, bár mind a két kifejezés tartalmazza a sport szót, nem sokban hasonlítanak egymásra. A sportruházat kategóriába tartozik minden olyan ruhadarab, amit egy-egy sport űzéséhez viselnek. Természetesen ezek között is lehet igazán dizájnos darabokat találni, de attól, hogy valaki ezeket viseli, még nem lesz sportos a stílusa.

részletek

Hamilton visszaesett a legjobban fizetett sportolók listáján

Bár Lewis Hamilton bevételei minden bizonnyal nőttek 2017 óta, mégis visszább csúszott a Forbes leggazdagabb sportolóinak listáján. Az F1-esek közül egyedül Vettel fért még fel a névsorra.

részletek

Vettel már nem szereti a mostani jogász-Formula-1-et

A Ferrari német pilótáját egy bírói döntés fosztotta meg a győzelemtől Kanadában, amire igen indulatosan reagált. Később lehiggadt, de alapvetően nem szereti, hogy nem mondhatja ki, amit gondol.

részletek

Önbizalom, jó hangulat, izgalmi szint: Ezért szeretünk szurkolni

Érdekes téma: miért szeretünk a pálya mellett, vagy akár a képernyők előtt drukkolni kedvencünknek, kedvenceinknek?

részletek

Menetpróba - Suzuki Swift Sport

A mi autónk gyors verziója hozza a korábbi generációknál megszokott kiváló ár/teljesítmény arányt, és a külseje is remek. A remek autónak már csak egy kicsit hangosabb torkot kellene varázsolni.

részletek

Takarékos és sportos az új Ford Focus C-Max

A Ford a héten bemutatta az aktív családoknak szánt új, dinamikus C-MAX Sport változatot, amely merész, sportos stílust, felfrissített utasteret és alapfelszereltségként járó fejlett vezetősegítő technológiákat kínál.

részletek

Hamilton: Sosem lehetsz tökéletes

A Mercedes világbajnoka szerint nehéz minden téren a legjobbat nyújtani az F1-ben: a brit versenyző elmondta, miért képtelenség az, hogy bárki is elérje teljesítménye abszolút maximumát.

részletek