DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 17. péntek
Egyéb

Pihentető vagy inkább sportos wellnesshétvége? Lehet akár mindkettő!

Amikor egy wellnesshétvégére szeretnénk elmenni, akkor sem kell feltétlenül letennünk a sportolás öröméről és pozitív hatásairól. Miért ne élvezhetnénk ki a nyugalmat, meghittséget a párunkkal úgy, hogy közben haladunk az edzésprogramunkkal is?

httpslotustherme.net - 2024 április - Cikk1



Sportos wellnesshétvége?

Alapvetően a pihenést szokták megcélozni az emberek, amikor útnak indulnak. Ez azonban nem zárja ki azt, hogy mellette sportoljunk is valamennyit! Persze nem ez alatt a pár nap alatt fogjuk megváltani a világot, de nem kell lemondanunk a sport adta pluszról sem.

Napjaink wellnesshoteljei tele vannak olyan lehetőségekkel, ajánlatokkal, melyek támogatják mind az aktív, mind a passzív pihenést. Mi pedig kiválaszthatjuk melyikkel szeretnénk élni.

Nagyszerű ajánlatokkal várnak például Hévízen a Lotus Therme Hotel & Spa***** szállodában, ahol spa- és wellnessrészleg, medencék, szaunák, gőzfürdő és infrakabin is vár ránk. Ugyanakkor használhatjuk a hotel gimnasztika- és fitnesztermét vagy a teniszpályáját is, ráadásul ezeken felül is vannak különböző heti sportprogramok. Nem beszélve a masszázs lehetőségekről, melyek segítenek a regenerációban éppúgy, mint az ellazulásban.

 

Kell a regenerálódás!

Időnként szükségünk van arra is, hogy kicsit kényeztessük magunkat, hogy az izmaink tovább bírják a folyamatos terhelést. Ezért nagyon jó ötlet egy pihentető wellnesshétvége a párunkkal. Még akkor is, ha ez valóban csak a pihenésről, a lazulásról, a regenerációról szól.

Ha az egész éves stresszt, a folyamatos lelki és fizikai terheléseket szeretnénk kipihenni, ha feltöltődésre vágyunk, mert egyszerűen már elfáradtunk, akkor nagyszerű megoldás egy ilyen jellegű hétvége, vagy akár egy egész hét is.

 

Ha mégis sportolnánk a wellnesshétvége alatt…

Ha a párunkkal elmegyünk kipihenni az egész éves fáradalmakat, de mi mégis úgy érezzük, tele vagyunk energiával, vagy egyszerűen hiányozna, ha egy napot is mozgás nélkül töltenénk, akkor számos lehetőségünk van arra, hogy teret engedjünk ennek az igényünknek!

Kezdve a már említett hotelekben található gimnasztika- és fitnesztermektől, a medencékben való úszáson keresztül, a helyi edzőtermeken át egészen a helyi túraútvonalakig. Ahhoz, hogy sportoljunk, gyakorlatilag semmi sem kell, csak felhúzzuk a futó- vagy a túracipőnket, és már indulhat is a testmozgás! Vagy belebújunk a fürdőruhánkba, és már úszhatjuk is a hosszokat!

 

A lényeg, hogy beszéljük meg előre a tervünket a párunkkal!

Ne lepjük meg azzal a helyszínen, hogy mi akkor napi kétszer elmegyünk edzeni, mert lehet, neki más tervei voltak. Előfordulhat, hogy ő egy romantikus hétvégét tervezett velünk, melyhez tökéletes helyszín a fent említett Lotus Therme Hotel & Spa***** is.

Ha valóban így van, akkor kibírjuk pár napig sport nélkül is úgy, hogy átadjuk magunkat a wellnesshétvégének, a regenerálódásnak. Végtére is, ez ugyanúgy a fejlődésünket fogja támogatni, ahogy azt az edzéseink is teszik.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: