DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek

Sport

Nem csak az elektromos gokartok miatt csábító az Avalon Park

Sportos programokkal készül a tavaszra a Hell Kart & Event Center nagy népszerűségnek örvendő erdei elektromos gokartpályájának is otthont adó miskolctapolcai Avalon Park.

részletek

Tavasszal érkezik a Ford Edge sportváltozata

Az idén ősszel a hazai márkakereskedésekbe is megérkező Ford Edge modellből Amerikában már sportváltozat is készült: a 315 lóerős teljesítménnyel, 474 Nm forgatónyomatékkal, 2,7 literes V6-os EcoBoost® motorral az Edge Sport az eddigi legerősebb Ford Edge: az alapoktól újratervezett vadonatúj modell különleges, sportos hangolású futóművet, egyedi külső-belső stíluselemeket és számos vezetősegítő technológiát kínál.

részletek

Sportcsatornát indít a közszolgálati televízió

Hamarosan M4 Sport névvel saját sportcsatornát indít a közszolgálati televízió. Bár elsődleges céljuk a 16 kiemelt magyar sportág bemutatása, nem kizárt, hogy az autósportok közvetítéseire is hatással lesz a várhatóan 2015 nyarán induló program.

részletek

Új sorozat: Audi Sport TT Kupa 2015-től

Az ingolstadti gyártó nemrég bejelentette, hogy a Német Túraautó-Bajnokság égisze alatt új betétsorozatot indít Audi Sport TT Kupa néven, már 2015-től, a típus harmadik generációs autóival.

részletek