Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. június 3. szerda

Spanyolország

Önkéntes karanténba ment Alonso

A spanyol világbajnok nem elégedett hazája járványügyi intézkedéseivel, és arra szólított fel mindenkit, hogy kövessék példáját: zárkózzanak be két hétre otthonra, hogy megállítsák a vírus terjedését.

részletek

Spanyolországban készült Györfi Alen a Daytona 200-ra

Györfi Alen számára már javában zajlik a felkészülés a 2020-as esztendő nagy erőpróbáira. A 2007-es Európa-bajnok és tanítványa, az idén a Dorna által szervezett utánpótlás-sorozatban, a Northern Talent Cup-ban szereplő Varga Tibivel másfél héten keresztül teszteltek több spanyol aszfaltcsíkon.

részletek

Bottas a leggyorsabb az első tesztnapon

A Mercedesszel és a Ferrarival is hatalmasat fordult a világ, hiszen már nemcsak a versenyeken, de a barcelonai teszten is maguk mögé utasították az olaszokat az Ezüst Nyilak.

részletek

Jól ismert helyszín válthatja a spanyol F1-es pályát 2020-tól

Amellett, hogy évek óta közkedvelt teszthelyszín, a Barcelona melletti Circuit de Catalunya a Spanyol Nagydíj révén az F1-es versenynaptár része is, immár 1991 óta. Ez változhat meg 2020-tól, amikor Zandvoort kerülhetne a helyére.

részletek

Briatore mindig is szeretett kockáztatni

A Formula-1 egyik legdörzsöltebb figurája mindig is Flavio Briatore volt. Az elmúlt évtizedekben néha ráfizetett, legtöbbször viszont győztesen jött ki kockázatvállalásaiból, ahogy Alonsóval is így történt.

részletek

Alonso miatt kezdtek F1-et közvetíteni Spanyolországban

Bár két vb-címet és közel száz dobogós helyezést ért el az F1-ben Fernando Alonso, mégsem ezeket, hanem a társadalmi szerepvállalást tartja élete legnagyobb sikerének.

részletek

Ma csak óvatosan a spanyol F1-es hírekkel

Fernando Alonso részesedést vásárol a McLarenből, Carlos Sainz pedig a kétszeres bajnok csapattársa lesz az Indy 500-on? Nem valószínű, viszont ma van a spanyoloknál a bolondok napjának megfelelője.

részletek

Bahreinbe költöztethetik az F1 téli tesztjeit

Az idei télen komoly problémákat okozott a mezőnynek az, hogy nem tudtak rendesen tesztelni a Barcelonát sújtó sarkvidéki hideg miatt, ami nulla fok körüli hőmérséklettel és havazással járt. Erre keresnek most megoldást.

részletek

Gasly elnézést kért volna Grosjean helyében a spanyol balesetért

Pierre Gasly úgy érzi, a mezőny annyit megérdemelt volna Romain Grosjeantól, hogy haasos honfitársa elnézést kér tőlük a spanyolországi baleset miatt. Gasly legalábbis így tett volna.

részletek

A spanyolok a Mercedesnél látják Alonsót

Még Lewis Hamilton sem akadályozhatja meg, hogy Fernando Alonso a Mercedeshez csatlakozzon 2019-ben. Egy spanyol lap biztos benne, hogy a nemzeti hős elhagyja a McLarent, és új istállónál köt ki.

részletek

Alonso távozását pedzegetik Spanyolországban

Lando Norris jön, Fernando Alonso megy, állítja egy spanyol lap. Amennyiben ez megtörténik, a kétszeres bajnok nagy eséllyel az F1-től is búcsút vesz.

részletek

Ennyi Alonso vagyona - a leggazdagabb spanyol sportoló

A McLaren-Honda kétszeres F1-es világbajnoka ott van Spanyolország legtehetősebb emberei között, a sportolók között pedig első - megelőzi például Rafael Nadalt is.

részletek
Olvastad már?