Steward
Balogh Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 2. csütörtök

Sordo

Ogier három szakaszra a mexikói győzelemtől

Sok minden történt a Mexikó Rali második teljes versenynapján, amely során egy ideig a visszatérő Sebastien Loeb is vezetett, de a címvédő jött ki mindebből a legjobban.

részletek

Mexikó Rali: Sordo az élen, Loeb a nyomában

A visszatérő kilencszeres világbajnok rögtön az első napon szakaszt tudott nyerni és pár másodpercre van attól, hogy vezesse a futamot – Elfyn Evans navigátora viszont agyrázkódást szenvedett, így ők feladták a küzdelmet.

részletek

"Őrült" nézőktől tartanak a WRC-pilóták

Annak mindenki örül, hogy a Lengyel Rali a versenynaptár része marad, de a pilóták figyelmeztetnek: jobban oda kell figyelni a nézők biztonságára, hogy elkerüljük a tragédiát.

részletek

WRC: A Hyundai pilótái a legjobbak?

Legalábbis a csapatfőnök szerint ezen a téren mindenképpen előnyben lesznek - eközben az említett pilóták azt szeretnék, ha Sebastien Ogier az M-Sportnál folytatná 2017-ben.

részletek

WRC: Sordo vezet a spanyol sártengerben

A hazai pályán versenyző Dani Sordo küzdött meg a legjobban az elemekkel a Katalán Ralin, így ő zárta az élen az első napot - Ogier a második, Latvala már kiesett.

részletek

Szikrázó VW-Hyundai csata a Német Ralin

Alig néhány másodperc választja el az első négy helyezettet az első versenynapot követően, jelenleg a norvég Andreas Mikkelsen áll az élen - már többen is feladták a futamot.

részletek

Hivatalos: Sordo kihagyja a Finn Ralit

Csigolyatörést szenvedett a teszten a Hyundai spanyol raliversenyzője, így nem állhat rajthoz a következő futamon, Finnországban - megvan, hogy ki ül a helyére.

részletek

Csigolyatörést szenvedett a WRC-pilóta

Dani Sordo, a Hyundai pilótája összetörte az i20 WRC-t a Finn Ralira készülve - navigátora megúszta könnyű sérülésekkel, ő viszont csigolyatöréssel került kórházba. Ettől függetlenül indul a futamon.

részletek

Svéd Rali: Ogier győzött, Latvalának semmi sem sikerült

Nem történt meglepetés a Svéd Rali utolsó szakaszán, a világbajnok Sebastien Ogier ismét nyert és már két futam után meglépett riválisai elől - nagy eredményt ért el a Hyundai.

részletek

WRC: Ogier vezet, Paddon tapad, új világrekord született

Sebastien Ogier karnyújtásnyira van idei második győzelmétől, de Hayden Paddon továbbra is nyomás alatt tartja a világbajnokot - a Colin's Cresten új világrekord született.

részletek

WRC: Bombameglepetés Szardíniában

Hayden Paddon alaposan meglepett mindenkit a tempójával. A pénteki nap végén ő vezeti a Szardínia Ralit a VW gyári versenyzői, Sebastien Ogier és Jari-Matti Latvala előtt. Kubica bukott.

részletek

Lorenzo volt a Spanyol Nagydíj sztárja

Úgy tűnik, az idei F1-es Spanyol Nagydíjra nem énekesek vagy színészek voltak igazán kíváncsiak - annál inkább néhány híres motor - és autóversenyző, akik a mezőny tagjaival is jó barátságot ápolnak.

részletek
Olvastad már?