Steward
Balogh Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 28. csütörtök

SetteCamara

Most őt várják Robert Kubica helyére

Egy éve a lengyel visszatérése volt az egyik fő beszédtéma, most már az, ki veheti át a helyét jövőre vagy akár idén. A brazilok 21 éves pilótájukat látják a Williams-ülésben, aki hatalmas szponzorral érkezne.

részletek

F2: Sette Camara nyert, Schumacher 4.

Izgalmasan alakuló, nagy balesettel tarkított futamot hozott az F2 osztrák sprintversenye vasárnap. Az utolsó hat körben nagy harc folyt az első helyért, miután elhagyta a pályát a biztonsági autó.

részletek

59 ezred döntött az F2 sprintfutamán!

Azzal, hogy Nyck de Vries sorozatban már második futamgyőzelmét aratta a Formula-2-es bajnokságban, alaposan megközelítette a tabella éllovasát, Nicholas Latifit. De még hátra volt a sprinfutam.

részletek

Brazil tartalékpilóta a McLarennél

A versenyzői ülésbe fellépő Lando Norris utódját jelentette be a McLaren: az igazán nagy eredményekkel még adós 20 éves Sergio Sette Camarában látták meg a fantáziát.

részletek

F2: Russellt az eső sem állította meg, Norris kiesett a bajnoki küzdelemből

A Mercedes tehetsége komoly lépést tett a bajnoki cím felé a szocsi sprintfutamon aratott győzelmével - az esővel tarkított küzdelem legnagyobb vesztese Lando Norris lett, aki stop&go-büntetése miatt pontos sem szerzett, így elveszítette az esélyt a végső diadalra.

részletek

De Vries dominált az F2 főfutamán

Nem tudták megingatni a holland McLaren-ifistát, aki a vezetést is csak néhány pillanatra adta át másnak és a verseny kétharmadánál a Safety Car sem fogott ki rajta.

részletek

Szponzori változások jöhetnek a Ferrarinál és a McLarennél is

A maranellói elveszítheti egyik tőkeerős partnerét, a McLaren pedig új támogatóval gazdagodhat 2018-ra - ez utóbbi akár egy brazil ifjonc érkezését is maga után vonhatja.

részletek

Valószínűtlen győztes az F2-ben, baleset az Eau Rouge-ban

Az a Sergio Sette Camara nyerte a spái sprintfutamot, aki a hétvégét megelőzően egyetlen ponttal sem rendelkezett. Kevésbé meglepő, hogy a rajtrács végére száműzött Leclerc a mezőny első negyedébe zárkózott fel.

részletek

A jövő F1-es sztárjai Silverstone-ban

A szezon utolsó kollektív tesztjét kedden és szerdán rendezik Silverstone-ban, ahol a 11 csapatból csak 10 vesz részt, de 11 autóval és sok fiatallal – részletek és teljes tesztfelállás az alábbi cikkben.

részletek
Olvastad már?