Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 22. péntek

Sebesség

Vettel közel állt egy újabb meglepetéshez

Bár Franciaországban a hétvége korábbi részében látványosan szenvedett az Aston Martin, Sebastian Vettel éppen az időmérőre találta meg a jó tempót. De nem akart lágyon rajtolni és hibázott is.

részletek

Alonso remek tempót talált az Alpine-nal

A péntek délutáni negyedik helyezés és a lemaradás mértéke igencsak bizakodással tölti el a kétszeres világbajnok spanyolt, aki a McLarennél és a Ferrarinál is gyorsabbnak bizonyult.

részletek

A Red Bull dicsérete: Perez hozta Verstappen tempóját

Hatalmas kalapemelést kapott csapatától Sergio Perez, aki Bahreinben azonnal bizonyította, miért igazolta le a Red Bull. A gondok nem vezetői hibából eredtek, a mexikói pariban volt a hollanddal.

részletek

Alonso nyíltan kimondta véleményét autójáról

A visszatérő Fernando Alonso nyíltan kimondta, hogy ettől az évtől mit vár. A versenyautó megbízható, de nem valami gyors, ezt előre sejteni lehetett a Renault-motorról kapott hírek után.

részletek

A Mercedes mindenkit átver, vagy tényleg lassú és megbízhatatlan?

A német gyári istálló vezére a második napi meghibásodás miatt komoly aggodalmát fejezte ki. Toto Wolff szerint az Ezüst Nyilak nem elég gyorsak, a sebességváltó-gondok pedig nem megnyugtatóak.

részletek

Bevallották az autósok, betartják-e a sebességhatárt

Tízből hat autós állítja, hogy betartja lakott területen belül az 50 km per órás sebességhatárt, különösen a nők, akiknek a 74 százaléka nem megy gyorsan városban – derül ki a K&H biztos jövő felméréséből. Ugyanakkor városon kívül már rosszabb a helyzet: itt már csak 52 százalék mondta, hogy a 90 km per órás korlátot nem lépi túl, 30 százalék pedig 96-100 km per órával közlekedik.

részletek

Már sokkal jobb a Honda az egyenesben

Max Verstappen elégedetten számolt be a silverstone-i tapasztalatairól, ami a motorerőt illeti. Szerinte tavalyhoz képest sokkal jobb, mint a Renault-val, alig érzett lemaradást a hosszú egyenesben.

részletek

Goodwood - Sebességkirályok ünneplése

Abban a pillanatban, ahogy elkészült a világon a második autó, megszületett az autóversenyzés, vele együtt pedig a sebességimádat szenvedélyének vírusa. Aki ebben szenved, annak minden nyáron kétségtelenül az Egyesült Királyság West Sussex tartományában, a Sebességfesztiválon van a helye. Kigyógyulni ebből ugyan már egyikünk sem fog, de legalább a hasonló érdeklődésű személyekkel együtt csoportosan hódolhatunk szenvedélyünknek a sebességimádat goodwoodi templomában, amelyet benzingőz, brutális motorhang és füstté rongyolt gumiabroncsok illata leng körül.

részletek
Olvastad már?