DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 22. szerda

SaoPauló-iNagydíj

Nem volt ott Russell győzelménél Wolff, de nem sajnálja

A Mercedes csapatfőnöke tíz év alatt csupán három nagydíjat hagyott ki: hiányzott a Sao Pauló-i Nagydíjról, a versenyt egy szállodai szobából követte.

részletek

Melyek voltak az év legjobb F1-es versenyei?

Nagy F1-es szezonértékelő sorozatunk mai felvonásában ezúttal a futamokat vettük górcső alá: lássuk, mely nagydíjakat élveztük a legjobban a 2022-es idényben!

részletek

Ő is győzhetett volna Brazíliában – véli Hamilton

A két Mercedes eltérően volt beállítva Sao Paulóban, a különbség pedig csekély volt a futamot nyerő George Russell-lel. Lewis Hamilton támadt volna, ha nincs az ütközés Max Verstappennel.

részletek

Elítélő közleményt adott ki a Red Bull

Verstappen „mindig nyitott és korrekt csapatjátékos” – hangsúlyozza a csapat, amely nem akarja tovább kommentálni az interlagosi ügyet. Az eset után újra el kellett ítélni az online gyalázkodást – gyűlölködő leveleket, fenyegetéseket kaptak családtagok is.

részletek

Seidl: Nagy lehetőséget szalasztottunk el

Csalódást keltő hétvégén van túl a McLaren. A konstruktőri bajnokság negyedik helyéért küzdő istálló nullázott Brazíliában, míg az Alpine dupla pontszerzésüknek köszönhetően elhúzott tőlük.

részletek

Kivizsgálja a Ferrari az elrontott stratégiát

Elismerte a Ferrari, hogy rossz döntést hozott a csapat a brazíliai versenyhétvége időmérőjén Charles Leclerc Q3-as gumistratégiáját illetően, alaposan ki fogják vizsgálni az esetet.

részletek

Ricciardo: Az első körös balesetek a legrosszabbak

Nem érezte nagynak az első kontaktot a McLaren ausztrálja, és legfőképp azt sajnálja, hogy neki és Magnussennek is egyből véget ért a futama. A dán szerint egész hétvégén jó volt a tempójuk.

részletek

Podcast: Russell-könnyek és belháborúk

A szezon egyik legemlékezetesebb hétvégéje elképesztő történeteket hozott, így aztán a futamértékelő is közel kétórásra hízott: fókuszban Magnussen, Russell, a Red Bull, Alonso és Hülkenberg.

részletek

Norris: Nem ettem és ittam két napig, 3,5 kilót veszítettem

Betegség kínozta Brazíliában a McLaren pilótáját, aki saját bevallása szerint több mint három kilogrammot veszített a tömegéből a hétvége során. A verseny végére nagyon rosszul lett volna, ha célba ér.

részletek

Perez: Mindent megbeszéltünk Maxszal

A Red Bull mexikói versenyzője a közösségi oldalán úgy fogalmazott: már maguk mögött is hagyták az Interlagosban történteket, és továbbra is remek csapatként fognak együtt dolgozni a hollanddal.

részletek

Ocon: Nem kell megmondaniuk, mit csináljak

Úgy tűnhetett a rádiózás alapján, hogy Esteban Ocon ellenszegült csapata kérésének az F1-es Sao Pauló-i Nagydíjon, de a francia szerint szó sem volt ilyesmiről: elmagyarázta, mi is történt.

részletek

Hamilton: Természetes, hogy célponttá váltam

Interlagosi ütközésük után sem gondolja, hogy Verstappennek baja lenne vele, de megszokta már, hogy a sikerei miatt „célpont” mások szemében. A Red Bull-os szerint Hamiltonban nem volt meg a szándék a csatára.

részletek