Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 20. hétfő

SandlanderTeam

Somfai „olajozottan” megy Marokkóban

Ezúttal az olajnyomás okozott nehéz pillanatokat Somfai Mátyásnak a marokkói Oilibya Rallyn, végül azonban a világkupa futam harmadik napját is rendben befejezte és továbbra is az ötödik helyen áll.

részletek

Somfai Mátyás: Fókuszban Marokkó

Újra Afrikában versenyez nemzetközi tereprali elit, köztük Somfai Mátyás, aki sokadjára vág neki Marokkó embert próbáló dűnéinek. A quados a negyedik helyen zárta az első éles versenynapot.

részletek

Tapasztalt motorossal erősít az UNIQA Sandlander Team

Úgy tűnik a dakaros életutak előbb-utóbb összeérnek. Az UNIQA Sandlander Team színeiben folytatja a versenyzést Varga Ákos motoros, aki - a csapat másik indulójával, Horváth Lallerrel együtt - meg sem áll a 2016-os Dakarig.

részletek

„Értékrendbeli összeférhetetlenség” az autósportban?

Ezzel a különös indokkal szakított ma pilótájával, Sebestyén Sándorral az UNIQA Sandlander Team, azok után, hogy éveken át közösen képviselték példaértékűen a magyar autósportot a Dakar Ralin, büszkén viselve a nemzeti színeinket és címerünket.

részletek

UNIQA Sandlander: Előre a hosszú úton

Bár Szallerék korai búcsúját követően a hajrában Sebestyénék is feladták a versenyt, az UNIQA Sandlander Teamnek így is maradt egy egysége, melyet egy nap választ el a Dakar céljától.

részletek

Sebestyénék kibújtak a feshfesh szorításából

A Dakar kilencedik versenynapját sem adták könnyen: az UNIQA Sandlander Team versenyzői több mint 10 órán át küzdöttek a terepviszonyokkal és mintegy 200 kilométernyi, feshfesh homokos zónán haladtak át.

részletek

Dakar: a "só" folytatódik

A lenyűgöző Uyuni sósivatagban kezdte a Dakar nyolcadik versenynapját az UNIQA Sandlander Team, a két egység különösebb akadály nélkül teljesítette a kétnapos maratont, amely összességében közel 1400 kilométeres volt.

részletek

Sebestyénék sötétben mászták meg a dűnéket

Megjárták a poklot az UNIQA Sandlander Team versenyzői a 2015-ös Dakar-rali negyedik szelektív szakaszán, de Sebestyén Sándorék és a mongolok is küzdeni tudásból ember felettit produkálva célba értek. A T2-es Toyotában ülő versenyzők éjszaka mászták meg az Atacama-sivatag dűnesorát, 120 kilométert tettek meg a vak sötétben.

részletek

Sebestyénék kitartásból jelesre vizsgáztak

Az UNIQA Sandlander Team felemás napot tudhat maga mögött a Dakar-ralin. Szaller Zoltánék kicsúsztak az időből, s nem rajtolhattak el a harmadik szakaszon, Sebestyén Sándorék és a csapat mongol versenyzői viszont nagyobb gond nélkül teljesítették a szelektívet, sőt, a T2-es (szériaautós) kategóriában a 4. és az 5. helyen állnak!

részletek

Szallerék hősiesen küzdöttek, de nem folytathatják

Hiába küzdött hősiesen, emberfeletti módon, több mint 20 órán át a Szaller Zoltán, Farkas Nándor, Udiikhuu Byambatsogt egység a Dakar-rali második szakaszán, az UNIQA Sandlander Team versenyzői műszaki problémák miatt nem folytathatják a 2015-ös dél-amerikai futamot.

részletek

Extrém napot teljesített a magyar csapat a Dakaron

Kőkemény fordulatot vett a Dakar a második versenynapon! A leghosszabb szelektív nemcsak a pilóták képességeit tette alaposan próbára, hanem megtépázta az autókat is. Az UNIQA Sandlander Team három versenyautója sem úszta meg: hajnalban értek a táborba, hosszas hibalistával, és összesen hat defekttel.

részletek

Sandlander Team: Élvezetes nyitány

Könnyebbek, gyorsabbak - ezt a tapasztalatot szűrték le az UNIQA Sandlander Team versenyzői az új autókkal kapcsolatban a Dakar első versenynapján, ahol Buenos Airesből Villa Carlos Pazba kellett eljutni.

részletek
Olvastad már?