DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 2. szombat

Rueda

Új stratégiai vezetőt nevezett ki a Ferrari

Az olasz média értesülései szerint Inaki Rueda helyett idén már egy 28 éves indiai mérnök, Ravin Jain irányítja a bokszfal munkáját az F1-es hétvégéken.

részletek

Ezért rontotta el Sainz kerékcseréjét a Ferrari

A négyből csak három kerék volt idejében a helyén, így értékes másodperceket veszített Zandvoortban az első kiállása során a spanyol – most a Scuderia vezető stratégiája magyarázta el, mi történt.

részletek

A tv-adás miatt tűnt értelmetlennek Sainzék rádiózása

A Ferrari stratégiai igazgatója szerint a késve bevágott üzenetek miatt tűnt nonszensznek a az F1-es Francia Nagydíjon a spanyolnál alkalmazott taktikájuk – amelyet egy büntetés is befolyásolt.

részletek

Ferrari: Charles kényelmesen nyert volna

A Scuderia stratégiai vezetője szerint az adataik azt mutatják, hogy a motorhiba nélkül Leclerc könnyedén győzött volna Bakuban. A Red Bull csapatfőnöke másképp látja a helyzetet.

részletek

Kivizsgálta a Ferrari, mit szúrtak el Monacóban

A Ferrari többször is csúnyán lábon lőtte magát Monte-Carlóban, ugyanis a szombati 1-2-t követően vasárnap csak egy második és egy negyedik helyet tudtak elérni. Kivizsgálták az esetet.

részletek

Nem blokként használta Vettelt a Ferrari

A német az F1-es Orosz Nagydíj után úgy érezte, vele tartatták fel a Renault-kat a csapattárs Charles Leclerc kedvéért, a maranellóiak vezérstratégája szerint viszont másról van szó.

részletek