DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 5. vasárnap

Rovanpera

Tanak a hazai pályáján győzte le Rovanperát

Hiába ment nagyot szombaton és vasárnap a vb-éllovas toyotás, a Hyundai versenyzője nyerte a Finn Ralit – igaz, a hazai pilóta így is 94 pontra növelte előnyét az összetettben.

részletek

Kalle Rovanpera leiskolázta a WRC-mezőnyt

Elképesztő teljesítménnyel, egyperces előnnyel aratta újabb futamgyőzelmét a vb-pontversenyt félelmetes előnnyel vezető finn toyotás, a power stage-en pedig Andreas Mikkelsen is nagyot ment.

részletek

WRC: Rovanpera megint lelépte a mezőnyt

Ogier és Loeb fejenként kétszer esett ki a Portugál Ralin, Kalle Rovanpera pedig egyelőre uralja a szezont: sorozatban harmadszor nyert, így már 46 ponttal vezetti a tabellát.

részletek

Rovanpera izgalmas hajrá után nyerte a Horvát Ralit

Szinte végig vezetett, az utolsó szakaszon mégis fordítania kellett a Toyota finn versenyzőjének a WRC idei harmadik állomásán. Tanak a második, a sokszorosan büntetett Neuville a harmadik.

részletek

WRC: Rovanpera nyert Svédországban

Kalle Rovanpera idei első győzelmével növelte előnyét a tabellán Thierry Neuville előtt, Elfyn Evans kettőből második csúnya betlijét követte el, Esapekka Lappi pedig dobogóra állhatott.

részletek

Remekül szórakozott a Toyota driftautóiban a gyári WRC-csapat két pilótája

Kalle Rovanperä és Kacuta Takamoto kipróbálhatta, hogy milyen érzés, amikor egy 800 lóerős GR Suprában és egy 1000 lóerős GR Yarisban az oldalablakon kell előre nézni kanyarban, miközben sűrű gumifüst borítja be az aszfaltot.

részletek

Rovanpera fölényesen nyerte az Akropolisz Ralit, Ogier növelte előnyét

Tetemesnek mondható előnnyel húzta be karrierje második WRC-győzelmét a finn tehetség, megelőzve Tanakot és a fő riválisai problémái után az újabb vb-cím felé nagyot lépő Ogier-t.

részletek

WRC: Rovanpera vezet, bajban Ogier üldözői

A pénteki szakaszok után a fiatal finn vezet az Akropolisz Ralin Ott Tanak és Sebastien Ogier előtt, miközben Elfyn Evans és Thierry Neuville is gondokkal szembesült és több percet veszített.

részletek

Kalle Rovanperä eddig megközelíthetetlen a Hungaroringen

Úgy tűnik, jól döntöttek azok, akik kilátogattak a Hungaroringre, ahol összesen 193 páros rajtolt el a hagyományos, már 21. alkalommal megrendezett Szilveszter Rallye-n. Amint arra számítani lehetett, két szakasz után a viadal kiemelkedően legnagyobb sztárja, a WRC2 Pro 2019-es világbajnoka, Kalle Rovanperä majd 20 másodperces előnyt szerzett riválisai előtt. Az első nap legjobb magyar párosa Csomós Miklós és Nagy Attila lett, akik a harmadik helyen várják a vasárnapi folytatást.

részletek

Kire figyeljünk 2017-ben?

Az előttünk álló motorsport-szezonban számtalan fiatal, és kevésbé fiatal tehetség kaphat lehetőséget arra, hogy megvesse lábát a nemzetközi színtéren - íme a tíz legfigyelemreméltóbb pilóta közülük, a Crash.net összeállítása alapján.

részletek

Mikor robbanhat be a WRC Verstappenje?

Egy aktív pilóta szerint a 16 éves tehetségnek már most megvan a tempója ahhoz, hogy bemutatkozzon a WRC-ben - más akadályok azonban egyelőre meggátolják ebben.

részletek

WRC-legenda fia a magyar bajnokságban?

Az egykori világbajnoki raliversenyző, a 2001-ben a Race of Championst megnyerő Harri Rovanpera fia, Kalle a következő szezonban a magyar országos ralibajnokság indulhat.

részletek