Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 16. vasárnap

Roma

A spanyolok már a Dakar Ralin látják Alonsót

A világ leghíresebb tereprali-versenyének közeledtével az autósport világa Dakar-lázban ég. De mi lesz, ha keresztezzük ezt a különféle versenyszakágak iránt páratlan érdeklődést mutató Fernando Alonsóval?

részletek

Első helyen érkezik Magyarországra a MINI John Cooper Works Rally

2018. augusztus 9-12. között rendezik meg hazánkban az FIA Cross Country Világkupa idei nyolcadik felvonását, az immáron tizenötödik Hungarian Baját, amelyen a brit prémiumgyártó két versenyautóval áll rajthoz – a tabella élén álló Jakub „Kuba” Przygonski és az öt évvel ezelőtti futamgyőztes, Joan „Nani” Roma párosával a volánok mögött.

részletek

A célban derült ki, hogy Romának fej- és nyaksérülései vannak

Felesége elmondása szerint Nani Roma már nem volt eszméleténél, mikor az autó felborult. A Minit vezető egység még teljesítette a hétfői szakaszt, majd a pilótát rögtön kórházba szállították.

részletek

Megfoghatja-e valaki a Peugeot-t a Dakaron?

Egyelőre minden jel arra utal, hogy a francia gyártó a papírformának megfelelően behúzza a 2017-es Dakart, egyik legfőbb riválisuk szerint jelenleg kevés esély van ennek ellenkezőjére.

részletek

Hihetetlen fordulatok a Dakar 4. napján

Az autósoknál az egyik nagy esélyes és egy titkos favorit, a motorosok közt a címvédő búcsúzott a napon, mely gyakorlatilag senkinek sem alakult simán – új szakaszgyőztes az autók mezőnyében!

részletek

Két címvédő kiesett a Dakar mai szakaszán

A quadosok mezőnyében egy kettős kiesés után véget ért a harc a Dakaron, Nani Roma pedig összetörte a Minit tegnapi szakaszgyőzelmét követően. Dési Jánost kizárták a versenyből.

részletek

Dakar: Nani Roma végre szakaszt nyert

A győzelmi esélyeiről már az első napon lemondó Nani Roma megnyerte a mai kilencedik szakaszt, míg a motorosok közt a tegnap három órát veszítő Helder Rodrigues bizonyult a leggyorsabbnak.

részletek

Dakar: Videós összefoglaló az 1. napról

Ha lemaradtál a tegnap esti Dakar-összefoglalóról, semmi gond: nézd meg nálunk, hogy alakult a verseny első napja, melynek legfontosabb eseménye a címvédő spanyol Nani Roma drámája volt.

részletek

Roma a felesége miatt is folytatni akarja

Bár a címvédő Nani Roma esélyei technikai hiba miatt már tíz kilométer után elszálltak, a rutinos spanyol továbbra is versenyben akar maradni, amire nemcsak a jövő évre való felkészülés motiválja.

részletek

Al-Attiyah az élen, Roma máris nagy bajban

A Dakar Rali első napja máris nagy drámával kezdődött az autósok között, hiszen a címvédő Nani Roma Minije mindössze tíz kilométer megtétele után megállt a pályán, és a spanyol egyelőre nem tudja folytatni útját.

részletek
Olvastad már?