Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 1. csütörtök

RobinRaikkönen

Raikkönen: Gyerekekkel megváltozik az élet

A bulizós F1-es sztárból családapává érő finn beszélt a gyermekeivel töltött időről, Robin és Rianna gokartok iránti szenvedélyéről, valamint arról, félti-e őket a versenypályán.

részletek

Raikkönen: Apaként most értem meg, mit éreztek a szüleim

Kimi Raikkönen kisfia is elkezdett gokartozni, a finn jégember pedig aggódó szülővé vált. Ő van a leginkább tisztában a veszélyekkel, ezért félti Robint, akinek születése óta megváltozott az élete.

részletek

Raikkönen: Nem hittem volna, hogy 40 évesen itt leszek

2001-ben a Formula-1 tejfelesszájú újoncaként kezdte, 2019-ben viszont a mezőny nagy öregje Kimi Raikkönen. Még 27-28 évesen sem hitte volna, hogy ilyen sokáig marad – ha nem száll ki két évre ralizni, valószínűleg már befejezte volna.

részletek

Raikkönen fia versenyezni akar, egy bökkenővel

A négyéves Robint inkább a motorok érdeklik – apja megpróbálja átszoktatni gokartra, de azt mondja, ha gyermeke táncolni akar, akkor is támogatni fogja.

részletek

Raikkönen: Boldogabb az életem a gyerekekkel

Kimi Raikkönen ismét beszélt fiáról, Robinról, de szóba került Sebastian Vettellel kialakult barátsága is. Raikkönen továbbra is szeretne a Ferrarinál maradni, melyet világbajnoki címhez akar segíteni.

részletek

Raikkönen reméli, a gyerek nem akar mindjárt gokartozni

A kis Robin Raikkönen felmehetett a Hungaroring dobogójára: apja úgy véli, maradandó emlékekkel gazdagodott, de azért reméli, nem jön túlságosan tűzbe.

részletek

Raikkönen: A fiam olyan, mint én, leszámítva, hogy többet beszél

Kimi Raikkönen valóban egyre nyitottabb a közösségi média felé, hiszen nem elég, hogy már Instagram-oldala is van, de ma egy élő videóban válaszolt néhány rajongói kérdésre.

részletek

Raikkönen kisfia ellopta a show-t Helsinkiben - videók!

Mialatt bejelentették, hogy jövőre is marad a Ferrari kötelékében, a finn F1-es pilóta családjával egy promóciós eseményen vett részt az ország fővárosában - Robin Raikkönen azonban kis túlzással többeket érdekelt, mint híres apukája.

részletek

Kimi Raikkönen mosolyalbum

Sokszor éri az a vád Kimi Raikkönent, hogy túlságosan is fagyos, sosem mosolyog. Összegyűjtöttünk néhány mosolyfakasztó pillanatot a jégember utóbbi éveiből. Ugye, hogy megy ez?

részletek

Kimis babaruhákat tervezett Minttu

Egy finnországi webáruházban kapható az a kollekció, melyet minden Raikkönen-rajongó nyugodtan ráadhat gyermekére – azoknak a babáknak ajánljuk, akik tudják, hogy mit csinálnak!

részletek

Ha Raikkönent kérdezed, Olaszország a válasz

Kimi Raikkönen ezen a hétvégén sem maradt adós az igazán egyedi nyilatkozatokkal, a svájci Blick által készített interjúban ugyanis ismét sajátos hangvételt ütött meg.

részletek

Robin lesz a következő Verstappen?

„Az egészet az teszi igazán ijesztővé, hogy az apja ellen is versenyeztem” – talán egyszer Max Verstappen mondja majd ezt Robin Raikkönenről? Remek fotó reagál a hétvégi győzelemre!

részletek