Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. szeptember 27. kedd

RobinRaikkönen

Robin Raikkönen nem apja természetét örökölte

A finn Ilta-Sanomat riportere rendszeresen meginterjúvolja Kimi Raikkönen kedvesét. Szerinte Minttu azon kevés pilótabarátnők közé tartozik, aki arra is szán időt a paddockban, hogy másokkal beszélgessen – ugyanis a legtöbben egyszerűen csak besietnek a csapat motorhome-jába vagy garázsába, anélkül, hogy bárkivel is váltanának néhány szót.

részletek

Babadömping az F1-es paddockban

Az utóbbi néhány évben a Forma-1 mezőnyének jó néhány tagja belekóstolt az apaság szerepébe is. A legrutinosabbnak mindenképp Felipe Massa nevezhető, míg Nico Rosberg csak a napokban tapasztalja meg, valójában mire is vállalkozott.

részletek

Kimi Raikkönen mintaapuka lett

Ahogy megszokhattuk, Minttu Virtanen ezúttal is nyíltan vallott Kimihez fűződő kapcsolatáról. A finn Kauneus & Terveys magazinnak adott interjújában egy egészen új oldaláról ismerhetjük meg az F1-es pilótát.

részletek

Amíg Kimi sörözni ment… – Minttuék Budapesten

A 2007-es F1-es világbajnok Kimi Raikkönen kis családja a Magyar Nagydíj utáni hétfőn nem sietett egyből haza, ehelyett eltöltöttek még egy kis kellemes időt Budapesten. Minttu bőszen kattogtatott.

részletek

Lazább, mint az apja: a kis Kimi teljes neve

A 2007-es F1-es világbajnok Kimi Raikkönen kedvese, Minttu Virtanen mai blogbejegyzésében részletesen beszámol kisfiuk keresztelőjéről, melyben a csöppség teljes nevét is elárulja. Lazább lett, mint az apja!

részletek

Minttu a legkisebb Raikkönen képeiről írt

Kimi Raikkönen párja, Minttu Virtanen legutóbbi blogbejegyzésében arról írt, hogy egyelőre miért nem akarja megmutatni a világnak a finn F1-essel nemrég született gyermekük fényképeit.

részletek